Motorino Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Salut ! Sunt scuterist provenit din masinist sau conservar, cum am auzit pe aici ! Dar sunt inca un pasionat biciclist ! Asa ca mi-a fost usor pe scuter. Iar acum fac scoala moto si in maxim o luna sper sa-mi iau si carnetul. Am luat pentru inceput un scuter retro, replica dupa Honda Joker sau Shadow Scooter, care la randul ei a fost o replica dupa ceva misto la vremea ei... L-am luat pentru ca era frumos si foarte, foarte comod, chiar pentru doua persoane. Prietenul meu cu Vespa ET2 50 2T a zis ca nu-i bun, ca e slab si e prea lat ghidonul, si sa nu-l iau. Nu-mi pare rau pt ca am reglat carburatorul si acum merge f.f. bine si ghidonul lat ma ajuta sa nu fac prostii prea mari in trafic: ma strecor relativ bine si o iau si pe trotuar cand am loc. Asfalt uscat tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 mai arunc si eu 2-3 poze mai noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Poze A fost vreme buna pt. primbari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Mai pun si eu cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atlantisu Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 A VENIT SI AL 2 LEA "SCUTER" O GILERA FUOCO 500IE!!!AM PLECAT DE LA UN DERBI ATLANTIS 100CC 4T SI AM AJUNS LA G.F 500IE.VA DORESC SI VOUA LA FEL. P.S. DERBI-UL E DE VANZARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atlantisu Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 E superb!!Felicitari pentru noua achizitie!Esti pasionat de scutere de ti-ai luat un "scuter"de 500 si nu o motocicleta ? am si un Suzuki gsxf 600 din 2000! te-am vazut la smaeb? eu am fost.acolo m-am indragostit de el! cat ai dat pe el ?eu vreau sa`mi iau un piaggio mp3 .. 7400 euro cu TVA inclus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 pe aeroportortu BAIA MARE la tuning show Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Hai cu Rivarsuuu uaaaaaaai ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 (editat) Yahama CT50S -3NT asa scrie in acte 49,2 Cmc Fabricat 19-sept-1998 Cam atat Sambata l'am luat ....sambata s'a stricat ) (s'a rupt cablu de acceleratie) Asfalt uscat ! Editat Mai 11, 2008 de bogdancbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamy Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Salut singurul model de scuter care mi-a placut ( de 50cc) , cpi model GTR , 49,3 cc , 3,5 kw , an 2006 luna 11-a , cumparat in urma cu 3 sapt din germania ,merge f f bine , fuge la fel de bine sapt trecuta am luat 97 km / ora cu el asa sa vad ce poate ( nu ma intereseaza viteza , dar sti ti si voi ca este o mica curiozitate.. ) astept sapt asta cu nerabdare placuta de la primarie , si in rest astept sa iesim la plimbari ... Atasej si 1-2 poze facute la viteza.. Asfalt uscat si Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_kellu Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 pentru cine il stie pe fostul meu porky...a fost.... iata-l cum arata dupa tunning.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yanu Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 asta e scuterul meu mai exact primul meu scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kallatis Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 chinezu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nichos_miki Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Salut.....sunt nou printre voi....vad ca majoritatea sunteti din bucuresti..pacat....asta e scooteru meu,este a 2-lea prima o fo un Aprilia rally pe care lam schimbat una la una cu asta.E un yamaha slider MBK,am si un filmulet uitativa la ea daca aveti timp si bagati si cv commenturi si rating....ms http://www.youtube.com/watch?v=jK1nSBo4U7M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 my now love: Gilera Runner Vrx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atlantisu Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 Sal!!revinn cu poze noi cu "bestia" .ieri mi-am recapatat permisul si mi-am facut de cap singur.vroia sa vina si pretena dar i-am spus ca sunt in rodaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin cretu Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Salutare, si eu nou printre voi Aprilia SportCity Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladus Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 am inmatriculat bondarul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Zeul Vostru ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 si noua mea achizitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 (editat) 120 ... motor mallosi 75 variator,carburator mai mare (cred asta nu stiu sigur) toba sport si cam atat din ce mi-a spus fostu propietar .... p.s. one photo with my ex bike Editat Mai 24, 2008 de alby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RiderOnTheStorm Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 (editat) Un chinez care duce destul. fuge 80, pe distante lungi e ok 60 ca sa nu crape. Calitatea e pe masura pretului. Are 1200Km si deocamdata nu i-a cedat decat cablul de Km pe care l-am schimbat. LE: Consuma 2,5l-2,7l Editat Mai 25, 2008 de RiderOnTheStorm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 2 poze cu scuteru` si noua casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate