odhin Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 (editat) Am vandut motorul, m-am indatorat pe "n" ani, dar acum imi calaresc visul: Ducati 999. Mi-am luat o frumusete de motor. Are trei ani, dar nici doua mii de kilometrii rulatzi. Pe bune...E motor luat de aici si e cunoscut de baietzii de la Ducati... Vin tot de pe Ducati, 750 S dar e cu totul alta bicicleta. In oras, unii ar considera un calvar motorul asta. Pozita de pe Ducati-intins, tobele de sub sha kre te incing in partile posterioare, oglinzile in kre nu vezi nimic in spate dk nu tragi mana, dificultatile la luarea unui viraj la viteze de parcare(ajungi sa dai cu mana din exteriorul virajului in oglinda)...In schimb nu are nici o problema la rulare. Poti sa mergi si cu 5 la ora, chiar dk e motor de o mie, sta si jos, cu ambreiajul putin patinat. Poate fi frustrant, dar se compenseaza afara. Cand ai iesit din trafic e dement. Trage porcos. Ii place f mult de la a treia incolo. Un cuplu de zile mari...Nu am tras de ea f tare k ink tre sa o tin sub 7 mii de ture...In afara orasului devine motoreta"care este"...Cand esti lasat jos in carena oglinzile ajung si ele sa-si serveasca scopul vezi tot si NU tremura de la vibratzii... Sunt foarte mandru de ea, o iubesc si in general fac cam jumatate de ora pana la munk. Azi am facut doua ore Editat Mai 30, 2006 de odhin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 (editat) Am vandut motorul, m-am indatorat pe "n" ani, dar acum imi calaresc visul: Ducati 999. Mi-am luat o frumusete de motor. Are trei ani, dar nici doua mii de kilometrii rulatzi. Pe bune...E motor luat de aici si e cunoscut de baietzii de la Ducati... Vin tot de pe Ducati, 750 S dar e cu totul alta bicicleta. In oras, unii ar considera un calvar motorul asta. Pozita de pe Ducati-intins, tobele de sub sha kre te incing in partile posterioare, oglinzile in kre nu vezi nimic in spate dk nu tragi mana, dificultatile la luarea unui viraj la viteze de parcare(ajungi sa dai cu mana din exteriorul virajului in oglinda)...In schimb nu are nici o problema la rulare. Poti sa mergi si cu 5 la ora, chiar dk e motor de o mie, sta si jos, cu ambreiajul putin patinat. Poate fi frustrant, dar se compenseaza afata. Cand ai iesit din trafic e dement. Trage porcos. Ii place f mult de la a treia incolo. Un cuplu de zile mari...Nu am tras de ea f tare k ink tre sa o tin sub 7 mii de ture...In afara orasului devine motoreta"care este"...Cand esti lasat jos in carena oglinzile ajung si ele sa-si serveasca scopul vezi tot si NU tremura de la vibratzii... Sunt foarte mandru de ea, o iubesc si in general fac cam jumatate de ora pana la munk. Azi am facut doua ore Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea... mii de km! Editat Mai 30, 2006 de ranga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
odhin Postat Mai 30, 2006 Autor Share Postat Mai 30, 2006 nu am ink. o sa vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Bravo domnule, vad ca te-a muscat virusul Ducati rau de tot!Eram curios daca treci pe vreo japoneza!Sa pui si tu poze si s-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 s-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 pozeee drive safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roli Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 No bravo ! Om cu gusturi, ce mai. Vezi de grija ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 ..bravo ,bravo ,asa-mi place sa va purtati sanatosi si multi km , ps. cred ca te-am vazut prin bucale.... frumos exemplar ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 da-i gaz, dar cu bagare de seama. felicitation Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
17 rosso Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Bravo, bine ca ai reusit sa itzi iei ce tzi-ai dorit. Sa o stapineshti sanatos. ITALIA ne rasfatza cu bunatatzi, stiam eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Super tare frate!!! sa ai parte de ea si la cati mai multi km....fara incidente... eu unu...o honda mi-as fii luat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Hai cu niste poze sau faci teasing? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roli Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 Mai, mai, ca avem si poza Fainia faina, ai grija de ea, daca ceva nu ti-e clar sau te pot ajuta cu ceva, scrie-mi. Roli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate