piratu Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Vine iarna, pret nou 1600€ http://www.youtube.com/watch?v=drVV695bSMw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 /index.php?showtopic=430745 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Honda Transalp...de vanzare... http://bikeshop.ro/handler.php?src=db&...m&ID=237389 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Vreau sa vand urgent un tel NOKIA 6230i in stare foarte buna cu toate accesoriile si tipla originala pe ecran. Telefonul nu a fost folosit prea mult. Cer 150 ron dar putem negocia in limita bunului simt. (Repsolica este exclus din acest deal ) Daca stiti pe cineva cine ar fi interesat va rog sa ma anuntati. tel:0740-196677 sau mess: kiske13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Scot la vanzare "tzoagla" Scor: 1500 Euro Cmc: 749 Cai putere: 120 Km: 42300 An fabricatie: 1996 modelul L3, ultimul care s-a fabricat pe 749 cmc. Consum mediu: aprox. intre 5,6-5,8 la drum lung, in oras aproape fara limite - in jur de 8 L pe 100 de km (depinde mult de stilul de condus) Asigurare: expirat Stare technica: buna, in cazul vanzarii schimb uleiul si filtrul de ulei (pana atunci nu e cazul ca ii la iernit), trebuie schimbat placutele frana spate (problema noului proprietar: in jur de 70-80 RON iesi cu perechea de placute), cauciuc fata 70%, cauciuc spate dus, ofer o pereche de cauciuc second in stare buna (fata-spate aprox 80%), lant si pinion fata-spate nou (are aprox 2000 de km rulati) Stare optica: vopsea originala cu mici defecte, mici zgarieturi. Dotari: toba sport original din fabrica (se pot vedea si in cartea technica al acestui model), optional dau cu moto set genti din 3 componente care se vad montate pe partea din spate a motocicletei (nu pe rezervor). Proprietar: singurul proprietar in romania, adus in tara in 2008 Februarie din Italia, am rulat cu el aprox 13000 km. Merita vazut. Pretul este negociabil, dar in cazul acesta ramane de discutat geanta, setul de cauciuc si schimbul de ulei. Tel: 0749050644 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 vand pereche semnalizatoare led noi noute in cutie.90 ron 12V/ 1W LEDs. <LI>MaĂe Blinker (HxBxT) ca. 27 x 57 x 25 mm und ca. 20 mm nach hinten ragend. <LI>Mit ca. 15 mm oder 30 mm langem flexiblen Arm. <LI>Ca. 20 mm langes M10 x 1,25 Gewinde.<LI>Lieferung montagefertig inkl. Kabel. <LI>E-geprĂźft. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hicea_mihai Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Vand costum piele full protectii albastru/alb/negru Nr 52 Vanucci profi I 190Eur. 0945707642 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasuke Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Recent adusa in tara, km reali demonstrabili prin carte service, stare tehnica si estetica buna,capac monopost si locul 2, toba akrapovik, telescop voblaj, filtru aer K&N,crash paduri, semnalizari leduri, scaritze schimbator si furtun frana racing 3300E. 0745909147 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Vand geaca Dainese Barcelona (modelul din poza), marimea L sau 52. Rezistenta la vant, apa. Interior detasabil. Protectii cot, umeri si cea de la spate o fac cadou. Este in perfecta stare. Pret 400 lei. Detalii 0745927446 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 schimb zzr 600/97 plus diferenta cu 636 2001+ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 dau fireblade din 2004 pe o remorca pt 2 motoare in stare buna si diferenta, sau pe un yamaha raptor de 600+ si anul 2005+ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 vand pereche semnalizatoare led noi noute in cutie.90 ron 12V/ 1W LEDs. <LI>MaĂe Blinker (HxBxT) ca. 27 x 57 x 25 mm und ca. 20 mm nach hinten ragend. <LI>Mit ca. 15 mm oder 30 mm langem flexiblen Arm. <LI>Ca. 20 mm langes M10 x 1,25 Gewinde.<LI>Lieferung montagefertig inkl. Kabel. <LI>E-geprĂźft. Astea-s altele, sau le si vinzi pe cele luate pt tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 nu le mai vand.le-am montat pe motoru meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Personalizeaza-ti motocicleta! Airbrush pe motocicleta! Un exemplu din lucrarile mele... Sarpele Motocicleta se vinde Honda 50 cmc, fabricatie 98, 900 euro. Informatii la Nr. 0747697518 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 dezmembrez honda transalp 600,an '89,inmatriculata ro. tel 0727196351 sau pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauliee Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 (editat) Un wallpaper cu Doctoru' celalalt cu Doctoru' facand-ui lobotomie lui Pedrosa..amandoua la liber,din partea mea pentru fanii chirurgului. Il Dottore' Rossi vs Pedrosa Pentru rezolutii pana in 4000x2000px ma anuntati. Editat Octombrie 12, 2009 de Pauliee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Vand geaca Dainese Barcelona (modelul din poza), marimea L sau 52. Rezistenta la vant, apa. Interior detasabil. Protectii cot, umeri si cea de la spate o fac cadou. Este in perfecta stare. Pret 400 lei. Detalii 0745927446 350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Un wallpaper cu Doctoru' celalalt cu Doctoru' facand-ui lobotomie lui Pedrosa..amandoua la liber,din partea mea pentru fanii chirurgului. Il Dottore' Rossi vs Pedrosa Pentru rezolutii pana in 4000x2000px ma anuntati. faci postere?din ce material? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 (editat) mai lucreaza umpic la detalii ca pe un poster se vede cum ai trecut peste casca doctorului Editat Octombrie 13, 2009 de monster madness Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 iti pun eu o poza si sa imi zici cat ma costa daca imi faci un poster de 220 latime x 160 inaltime Mesaj completat ma intereseaza pe material poliuretan sau cum... eu asa am un poster. dar vreau unu cu vale sa imi zici un pret pls. Mesaj completat uite asa arata ce am eu.tot asa imi doresc.daca se poate sa fie fata verso.sa le mai schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oprea Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 de vanzare una bucata costum intreg alpinestars marimea 52, in stare foarte buna , purtat de cateva ori, cu toate protectiile la 300Eur si o geaca dainese marimea 56, protectii hard umeri , coate si spate , in stare foarte buna 200Eur. info - 0722240891. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauliee Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 mai lucreaza umpic la detalii ca pe un poster se vede cum ai trecut peste casca doctorului Intr-adevar nu sunt lucrate fin fiindca le-am facut de plictiseala,sa ma dezmortesc putin.Ziceam ca daca il folosesti wallpaper,oricum nu se vede.Scopul meu oricum nu a fost vanzarea,doar ca nu am gasit loc mai bun sa le postez [Giveaway thread ?] .Daca vrei calitate,se rezolva si asta dar atunci decartezi. Petre,nu ma ocup cu printat,doar cu visuals...si eu le scot la altcineva.Daca vrei modifocari (HDR/highlighting/artistic editing) te rezolv.De pret vorbim cand te hotaresti cam ce ai vrea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 nu vreau editate.... nu imi plac editate. i love them raw frumusetea sta in ce surprinde fotograful nu in editate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauliee Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 (editat) nu vreau editate.... nu imi plac editate. i love them raw frumusetea sta in ce surprinde fotograful nu in editate. Drept argument,afirm ca editarea are si partile ei frumoase,multi fotografi grei si profesionisti recurgand des la editare,si exista "riscul" ca pozele pe care le crezi tu RAW..sa fi fost editate in prealabil;nu confunda editarea profesionala cu kitch-urile penale de pe haifaiv si de pe cocalari si pitzipoance..sper din tot sufletul ca pozele postate de mine nu denota prost gust;totodata prefer sa nu ma cac in gusturile omului,am adus doar un argument pur obiectiv.Daca vrei doar printare,te pot trimite in 2-3 locuri unde se printeaza la marimea specificata de tine,si platesti acolo.Pretul e acelasi si daca mergi tu singur,si daca mergi cu "recomandare"..discounturi se dau doar la volum considerabil de material printat.Sper sa-ti fi fost de ajutor. Bafta Editat Octombrie 13, 2009 de Pauliee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Hornet de vanzare! XR 250 de vanzare! relatii pe privat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate