CaptainSlow Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 (editat) Se doneaza Labrador Retriver,are aprox 1 an,poze inca nu am pt. ca situatia lui e mai nasoala.Bietul a fost aruncat de doua dobitoace in strada pt. a-l calca masina pt. ca nu il mai suporta .Se afla in Caransebes dar il pot aduce eu peste 3 sapt.Eu l-as adopta dar am deja unul. Editat Aprilie 16, 2010 de purdi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Vand oglinda partea dreapta, pentru Honda CBR 600 F3, pret 60 RON. Tel: 0753092169, 0746263582 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Epicus Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 (editat) Valabil si promotie, 800 RON FIX toate impreuna! Armura AXO, marimea L purtata o singura data, impecabila, la magazin costa cam 700 de lei. Costum racing M-tech din 2 bucati(geaca si pantaloni, se pot purta separat), piele, protectii hard, cocoasa, culoare galben/negru/argintiu, in stare f buna, marimea 52 (din cite stiu e echivalent la M, dar nu sint sigur). Si pt cine e interesat la modul serios de pachet, poate pun bonus o casca (purtata) Shoei Z-One, aerografiata, marimea M, cu doua viziere, una clara si una golden iridium. Pot fi vazute si probate oricind in Oradea si se vind la un pret mai mult decit bun. 800 RON toate gramada, sau separat se discuta pretul. Le vind URGENT pt ca trebuie sa-mi iau echipament de chopper ! Tel: 0770-163586 PM pe forum. Valabil! Poze pe pagina anterioara! Mesaj completat Ciao , Azi am fost la unul in Tarian avea exact ce iti doresti tu , am fost sa o vad uite nr lui de telefon sper sa iti fie de folos omu' are Dragstar clasic la 650 Salut, mersi pt info, dar gasisem motor intre timp . Editat Aprilie 19, 2010 de Epicus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 (editat) Vand geaca Joe Rocket, Rocket Nation, marimea 50eu. Neagra. Purtata un sezon si jumatate dar in stare buna spre foarte buna. Necazuta, nezgariata, nedescusuta, nedecolorata. Protectii tari umeri si coate. Protectie spuma spate cu buzunar pentru protectie suplimentara. Mi-a ramas mica. Se poate vedea...pe mine prin oradea . Pret...nu stiu...am dat 11 milioane pe ea noua...o dau cu 7...dar ne mai tiganim. review http://www.motorcyclecruiser.com/accessori...cket/index.html poze (a mea e neagra complet) http://www.extremesupply.com/joerocket/joe...ocketnation.htm Editat Aprilie 20, 2010 de doctoroo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 se vinde 1buc Honda CBR 929 RR 2001 km 31000 itp 2012 merge f bine unic proprietar ro defecte: geam stop spart, capac ambreaj zgariat (necesita cosmetizat), gume uzate, pt pretentiosi ar tb vopsit pret (ultimul): 2000e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oprea Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Bucurestene ce te apuca ???? Te-ai lovit la cap de dai honduca ?? De vanzare geaca Dainese marimea 56. Stare foarte buna. 550RON neg. 0728993399 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Vand geaca Joe Rocket, Rocket Nation, marimea 50eu. Neagra. Purtata un sezon si jumatate dar in stare buna spre foarte buna. Necazuta, nezgariata, nedescusuta, nedecolorata. Protectii tari umeri si coate. Protectie spuma spate cu buzunar pentru protectie suplimentara. Mi-a ramas mica. Se poate vedea...pe mine prin oradea . Pret...nu stiu...am dat 11 milioane pe ea noua...o dau cu 7...dar ne mai tiganim.review http://www.motorcyclecruiser.com/accessori...cket/index.html poze (a mea e neagra complet) http://www.extremesupply.com/joerocket/joe...ocketnation.htm pardon...marimea 52europeana...42americana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giny Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 (editat) Vand : Yamaha WR400 din 1999, nu se poate inmatricula - Revizie facuta in iarna - Toba LeoVince - Kit lant in stare foarte buna --- 1700 Euro Telefon : 0724721181 Mesaj completat Vand Ulei Semisintetic Rheinol Made in Germany 10W-40 - 23ron/l (ACEA A2, API SG, JASO MA) 10W-50 - 22ron/l (ACEA A2, API SG, JASO MA) Contact: 0724721181 ID: giny_cme50 Editat Aprilie 21, 2010 de Giny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Se cumpara semnale fata GSXR. Inca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Epicus Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Preturi promotionale valabile doar pina la data de 1 mai 2010 pentru: 1. Armura AXO, marimea L purtata o singura data (practic noua), impecabila, la magazin costa cam 700 de lei. O dau cu 350 RON pret fix! 2. Costum racing M-tech Evolution compus din 2 bucati(geaca si pantaloni, se pot purta separat), piele, protectii hard, cocoasa, culoare galben/negru/argintiu, in stare f buna, marimea 52. Pret fix 350 RON! Pot fi vazute si probate oricind. Tel 0770163586 sau PM pe forum. Arata mai bine decit in poze(pozele sint facute cu telefonul): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocsy2000 Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Vand Suzuki DR800S, an 91, 75000km. Pret 1800 euro. Pt. informatii PM sau 0744292908 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Vand Yamaha YZF 600R Thundercat Km: 35500 Capacitate: 600cc Putere: 100CP An: 1996 Locatie: Arad Impecabila! Pregatita pentru noul sezon. Consumabile schimbate (cauciucuri Dunlop D208, Kit lant+pinioane DID Xring, ulei Motul, lichid frana, filtru ulei si aer). Foarte ingrijita, km reali, toate actele in regula, merita vazuta. Detalii: http://www.razorcd.com/yamaha/moto.htm Tel: 0742558551 Pret: 2200eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Vand geaca Joe Rocket, Rocket Nation, marimea 50eu. Neagra. Purtata un sezon si jumatate dar in stare buna spre foarte buna. Necazuta, nezgariata, nedescusuta, nedecolorata. Protectii tari umeri si coate. Protectie spuma spate cu buzunar pentru protectie suplimentara. Mi-a ramas mica. Se poate vedea...pe mine prin oradea . Pret...nu stiu...am dat 11 milioane pe ea noua...o dau cu 7...dar ne mai tiganim.review http://www.motorcyclecruiser.com/accessori...cket/index.html poze (a mea e neagra complet) http://www.extremesupply.com/joerocket/joe...ocketnation.htm se vinde in continuare... Si cumpar knee-slidere. Ca la magazinele din Oradea nu se gaseste asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 de ce nu iti cumperi de pe louis. Cei de la kronaumoto.ro ti le trimit acasa gratis daca comanda are 100ron minim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 de ce nu iti cumperi de pe louis. Cei de la kronaumoto.ro ti le trimit acasa gratis daca comanda are 100ron minim. imi trebuiau weekendul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phreak_or Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 (editat) Vand casca IXS HX269 de cross/enduro, in stare foarte buna, am cumparat-o acum vreo luna, am purtat-o de maxim 10 ori. captusala se poate da jos si spala, are doar o mica zgarietura in fata (ceva piatra sau noroi de la un amic). marime M. se poate vedea in Oradea. pret 450 ron usor negociabil am si ochelari DUSTARS tot asa luati recent, in stare foarte buna si ii dau la 60 ron pt cine vrea sa cumpere amandoua le dau la 500 ron negociabil. Editat Aprilie 25, 2010 de phreak_or Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 deauville /index.php?...mp;hl=deauville Mesaj completat hornet /index.php?...0&hl=hornet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 deauville/index.php?...mp;hl=deauville Mesaj completat hornet /index.php?...0&hl=hornet L-as cumpara eu dar inainte trebuie sa il vand pe al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oreg Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Deja ai scos la vanzare? Nu pierzi timpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 nici bancile nu pierd timpul Oreg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IBU Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Ceau all ! Se vinde o pereche de oglinzi noi de Suzuki GSX-R. Se pot vedea cine nu stie cum arata. Pret 60 RON. Respect si atentie la neatentie ca incepe sezonul si deja curge sangele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Ceau all !Se vinde o pereche de oglinzi noi de Suzuki GSX-R. Se pot vedea cine nu stie cum arata. Pret 60 RON. Respect si atentie la neatentie ca incepe sezonul si deja curge sangele ! ia legatura cu aleck ca el cauta la un moment dat oglinzi de gixer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 ia legatura cu aleck ca el cauta la un moment dat oglinzi de gixer. Semnale mah!! Nu oglinzi! Cu respect, inca mai caut. Acum am unu' de-mprumut, e cam mare si sincer parca ma trage intr-o parte Atarna mobra de-un semnal, fratilor ajutati un biet sarman. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phreak_or Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Vand casca IXS HX269 de cross/enduro, in stare foarte buna, am cumparat-o acum vreo luna, am purtat-o de maxim 10 ori. captusala se poate da jos si spala, are doar o mica zgarietura in fata (ceva piatra sau noroi de la un amic). marime M. se poate vedea in Oradea. pret 450 ron usor negociabil am si ochelari DUSTARS tot asa luati recent, in stare foarte buna si ii dau la 60 ron pt cine vrea sa cumpere amandoua le dau la 500 ron negociabil. e inca de vanzare, pretul e negociabil, daca sunteti interesati faceti oferte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 please UP! /index.php?...p;#entry2399841 10x! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate