edivkv Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 hai sa bagam cateva manta arata si mergea impecabil, f frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Ehei, ce masina superba era Manta... Din pacate, am vandut-o. Mare berbec.... PS scuze de off Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 (editat) hai sa bagam cateva manta arata si mergea impecabil, f frumoasa foarte frumoase. Ehei, ce masina superba era Manta... Din pacate, am vandut-o. Mare berbec.... PS scuze de off pacat ca ai vandut - o. Editat Iunie 19, 2013 de cristi74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Eu am Kadett C din 78' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yanys Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Cred ca si trotineta se incadreaza la vechituri,culeasa luna asta de la fier vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 (editat) Nu stiu cit de veche este, ceva ani are. Editat Iunie 22, 2013 de cristi74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 (editat) Nu asa de veche , dar simpatica si de folos Editat Iunie 23, 2013 de Fishy86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 Am si eu asa ceva, este de folos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 Alte vechituri Am şi eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george-bogdan Postat Iulie 7, 2013 Share Postat Iulie 7, 2013 Un Fiat 501 1922 Skodizat . Va reamintesc ca sunt in cautare de automobile si piese Fiat fabricate inainte de 1950 . Cu cat mai ciuntite cu atat mai bine . As prefera un Fiat cu 6 cilindrii , dar si cele in patru sunt bune . Skoda_Fiat_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Ce s-a intamplat cu Domnul Adrian Rosca??? Nu a mai postat nimic demult!A patit ceva? E Bine?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 Revine, revine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 Daca intereseaza pe careva astept oferte pe privat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Daca intereseaza pe careva astept oferte pe privat . M-ar interesa, daca ar fi si restul setului , respectiv monoclu, sipca de aia lunga , si cravasa de piele, chipiu cu cap de mort... Asa desperecheate n-o sa se prea vinda... Ar fi interesant nr de telefon al strungarului care l-a facut...poate are si cu secerea si ciocanul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Aveti P.M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 sal din targul de vechituri un binoclu model Swarowski cag Dienstglas 6x30 folosit de Afrika Corps in WW2 si un turometru auto marca PAL probabil folosit pe un model de Skoda anii 1950-1970 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AUTOMOBILIA Postat Iulie 28, 2013 Share Postat Iulie 28, 2013 Turometrul e kilometraj de motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Iulie 28, 2013 Share Postat Iulie 28, 2013 (editat) Este turometru. Are scris pe el n/min x100 deci rotatii/minut. LE vad ca are si indicator de kilometrii parcursi. Editat Iulie 28, 2013 de robertkiran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iulie 28, 2013 Share Postat Iulie 28, 2013 E turometru pentru un motor Diesel. Contorul ar putea inregistra orele de functionare. Probabil de la un trector sau utilaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
douaroti Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 un acaret made in USA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 Tot nu am mai postat de mult.Ceva unic in Tara si in lume"AIRBORNE"WW II.In stare foarte buna probabil functionala. Cunoscatori stiu despre ce vorbesc. Accept oferte de la 999.99E in sus Nu este de vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 (editat) M-am ales cu ochelarii astia si ma bazez pe colegii mai documentati de pe acest forum,poate stie cineva ce model sunt,cum aratau la origine, eventuale legende ale vremii ( de bine sau de rau ) si orice amanunte sau poze sunt binevenite. Vreau sa-i reconditionez si sa ma echipez cu ei. Mersiboku Editat August 13, 2013 de mpc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klausu25 Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 tot ochelari am si eu, se pare ca sunt nemtesti, de aviator din WW II (am cautat imagini pe net, nu scrie nimic pe ei): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marlon Brando Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 M-am ales cu ochelarii astia si ma bazez pe colegii mai documentati de pe acest forum,poate stie cineva ce model sunt,cum aratau la origine, eventuale legende ale vremii ( de bine sau de rau ) si orice amanunte sau poze sunt binevenite. Vreau sa-i reconditionez si sa ma echipez cu ei. Mersiboku Cel mai probabil sunt ochelari de motocicleta tip DDR ( anii 50) care au ca inspiratie ochelarii USA de pilot de vanatoare anii 50 http://militaryitems.com/store/index.php?main_page=index&cPath=108_116 http://www.ost2rad.com/Accessories/Motorcycle-Goggles-DDR-design-included-replacement-glass.html tot ochelari am si eu, se pare ca sunt nemtesti, de aviator din WW II (am cautat imagini pe net, nu scrie nimic pe ei): CIMG8559.JPG CIMG8563.JPG CIMG8564.JPG Sunt ochelari de protectie de uz general wermacht ww2 (motociclisti, tankisti, piloti etc) Cel mai des l-am i-am vazut folositi de motociclisti http://www.warrelics.eu/forum/field-equipment-accessories-3-reich/motorcycle-or-panzer-goggles-204669/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klausu25 Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 stiam eu ca nu-s de sudura... Se leaga, un frate al bunicii era motociclist. Eu i-am gasit cand eram mic prin sertarele ei . Multumesc de lamurire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate