Pacasac Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 @otar... daca nu te trezesti maine la timp vii cu 35-ul daca dai un semn pana in 9, 9 si ceva e ok. Cea mai adevarata intilnire. Inainte sa te "dedai" la bere si muzica buna poti sa-ti tocesti cauciucurile pe Bv-Poiana sau Bv-Tg Muresh si retur....cam cele mai tari trasee din tara. E drept ca al 2-lea e mai lung da' face toti banii. Mai ales prima parte,Bv- Sighisoara! Bafta! Stai sa vezi DN1 ce circuit s-a facut, pacat ca in weekend e aglomerat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urcu Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 din Bucuresti cum , unde ,cine si daca pleaca cineva sa ma pot lipi si eu de un grup deschis ,sincer ,prietenos, primitor si cu antecedente ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 @otar... daca nu te trezesti maine la timp vii cu 35-ul daca dai un semn pana in 9, 9 si ceva e ok. Bah,daca ramane fata in tramvai te tund si'ti tai si ciocu' ala,manca'te'ar radaru' de frumosu' frumosilor. @Otar : sa ai mare grija cu asta ca e bagabont,sa nu'ti lasi inima pe la Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 35-ul e autobuz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 35-ul e autobuz La noi ar fi tramvai,in fine,sa nu lasi fata cu RATBul vostru' ca ala esti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 N-ai ce sa-mi faci ca am gasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 N-ai ce sa-mi faci ca am gasca Esti sigur ca n'ai rata,imi place pe varza?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anaconda1 Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 (editat) Poate va e de folos asta: http://www.metalfan.ro/poze.php?s=d&m=637.jpg M-am lamurit eu bre ca ne dam in stamba prin oras dar punctul de plecare exact a ramas in ceata.....??? Cred ca ma iau dupa zgomot. Ma refer la punctul de plecare al paradei de sambata......traseul este lung deci care-i inceputul ca sfarsitu-l stiu. Editat Iunie 23, 2006 de anaconda1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Punctul de plecare este normal... campingul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Poate va e de folos asta: http://www.metalfan.ro/poze.php?s=d&m=637.jpg Mersi, dar pe afisul ăla penibil nu scrie care trupe sunt vineri si care sâmbătă. Stie cineva mai mult, sau asta nu contează prea tare, dacă e rock, let there be rock, no matter who plays, să bage acolo, că după 10 seara pentru unii oricum toate sună la fel ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Deci... vineri avem trupe locale, pentru astia marii sunt la concert Depeche. Sambata avem 9,7 Richter, Trooper, Timpuri Noi si Iris. Am impresia ca Iris o sa inceapa un pic mai tarziu pantru ca vin de la alt concert. Afisul respectiv a fost corectat inainte de printare, nu stiu cum a ajuns versiunea aia pe net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Da' cu furtunele cum e domnu' pacasac de pe net ?!? N'avem niica de ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Deci... vineri avem trupe locale, pentru astia marii sunt la concert Depeche. Sambata avem 9,7 Richter, Trooper, Timpuri Noi si Iris. Am impresia ca Iris o sa inceapa un pic mai tarziu pantru ca vin de la alt concert. Afisul respectiv a fost corectat inainte de printare, nu stiu cum a ajuns versiunea aia pe net. Mersi, sper să bem o bere împreună, dar în poză esti cu casca si va fi mai greu să te recunosc (poate doar după motor). Poate o faci tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadik69 Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 (editat) Da' cu furtunele cum e domnu' pacasac de pe net ?!? N'avem niica de ploaie MAMA CE PLOUA PE AICI.... O SA FIE BETON (adica o sa fie betonul ud). Am costum de ploaia da daca ploua si diseara o sa fie naspa(namol) Dar este si un mare avantaj.... se discerne graul de neghina I hate weekend Riders!!! Editat Iunie 23, 2006 de sadik69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Sambata avem 9,7 Richter, Trooper, Timpuri Noi si Iris. Am impresia ca Iris o sa inceapa un pic mai tarziu pantru ca vin de la alt concert. Trupa 9,7 Richter a pregatit un medalion muzical cu numeroase melodii, multe din repertoriul international pt a va bucura urechile cu ceea ce cunoasteti. se remarca printre ele: iron maiden - wicker man metallica - sick and destroy black sabbath - paranoid billy idol judas priest rob halford fight world war III plus piesele noastre. va asteptam in fata scenei sambata, undeva in jur de ora 23, si eu cred ca o sa va placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Are we there yet? Are we there yet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Deci aici tocmai ce incepe o furtuna laser @Bogdan Sacelean: Am pus o poza cu cateva pagini in urma cu mine, cu o casca roz Sambata ma gasesti la poarta de la 9 pana pe la 5, poti sa intrebi linistit de Pacasac de pe net P.S. Trooper canta in seara asta, nu maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 mai paca da ce faceti la poarta? Ca si runaway zicea ca o sa stea cu jean si cu eugen, dar n-am inteles de ce. P.S. aseara v-ati mai intalnit la 21:00 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Dam bratari la lume, asta facem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 da, si fetele frumoase primesc bratari cu nr noastre de telefon. Pacasac da si la pletosi nr lui de telefon, zicea ceva de o pufarina....si ceva lut..el stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Cum e vremea acolo? As vrea sa plec maine pe la ora 9:00 dimineata din Ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 acum e soare si frumos. A bagat o ploaie super nasoala mai devreme, dar numai vreo ora ( e drept, la debit mare )..... Imediat postez 2 poze facute acum, sa vedeti cum arata vremea la ora 18:30.... In a doua poza se vad ceva motoare mergand spre camping.... super soare acum, chiar uimitor s-a inseninat dupa ruperea de nori de mai devreme..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Multumesc Faza naspa e ca au anuntat astia ploaie torentiala maine si furtuna Vad eu ce fac pana la urma Edit: Looks good to me http://wwwa.accuweather.com/index-world-fo...O|RO009|BRASOV| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 azi au venit oameni de la Galati pe o ploaie torentiala cu grindina fara sa se planga si tu te plangi de la o aruncatura de bat? nici n-apuci sa schimbi toate vitezele si ai ajuns acasa...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Nu e vb de ce crezi tu Geaca de goretex am dar nu am pantaloni ma uda chiar unde nu vreau Hai poate ne vedem pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate