Sari la conținut

BRASOV BIKERS PARTY 2006

ADMIN
 Share

Postări Recomandate

@otar... daca nu te trezesti maine la timp vii cu 35-ul :lol: daca dai un semn pana in 9, 9 si ceva e ok.

Cea mai adevarata intilnire. Inainte sa te "dedai" la bere si muzica buna poti sa-ti tocesti cauciucurile pe Bv-Poiana sau Bv-Tg Muresh si retur....cam cele mai tari trasee din tara. E drept ca al 2-lea e mai lung da' face toti banii. Mai ales prima parte,Bv- Sighisoara! Bafta!

Stai sa vezi DN1 ce circuit s-a facut, pacat ca in weekend e aglomerat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 234
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

din Bucuresti cum , unde ,cine si daca pleaca cineva sa ma pot lipi si eu de un grup deschis ,sincer ,prietenos, primitor si cu antecedente :lol: ??

Link spre comentariu

@otar... daca nu te trezesti maine la timp vii cu 35-ul :cheers: daca dai un semn pana in 9, 9 si ceva e ok.

Bah,daca ramane fata in tramvai te tund si'ti tai si ciocu' ala,manca'te'ar radaru' de frumosu' frumosilor.

@Otar : sa ai mare grija cu asta ca e bagabont,sa nu'ti lasi inima pe la Brasov :lol:

Link spre comentariu

M-am lamurit eu bre ca ne dam in stamba prin oras dar punctul de plecare exact a ramas in ceata.....???

Cred ca ma iau dupa zgomot.

Ma refer la punctul de plecare al paradei de sambata......traseul este lung deci care-i inceputul ca sfarsitu-l stiu.

Editat de anaconda1
Link spre comentariu

Mersi, dar pe afisul ăla penibil nu scrie care trupe sunt vineri si care sâmbătă. Stie cineva mai mult, sau asta nu contează prea tare, dacă e rock, let there be rock, no matter who plays, să bage acolo, că după 10 seara pentru unii oricum toate sună la fel ?! :lol: :cheers:

Link spre comentariu

Deci... vineri avem trupe locale, pentru astia marii sunt la concert Depeche.

Sambata avem 9,7 Richter, Trooper, Timpuri Noi si Iris. Am impresia ca Iris o sa inceapa un pic mai tarziu pantru ca vin de la alt concert.

Afisul respectiv a fost corectat inainte de printare, nu stiu cum a ajuns versiunea aia pe net.

Link spre comentariu

Deci... vineri avem trupe locale, pentru astia marii sunt la concert Depeche.

Sambata avem 9,7 Richter, Trooper, Timpuri Noi si Iris. Am impresia ca Iris o sa inceapa un pic mai tarziu pantru ca vin de la alt concert.

Afisul respectiv a fost corectat inainte de printare, nu stiu cum a ajuns versiunea aia pe net.

Mersi, sper să bem o bere împreună, dar în poză esti cu casca si va fi mai greu să te recunosc (poate doar după motor). Poate o faci tu :lol:

Link spre comentariu

Da' cu furtunele cum e domnu' pacasac de pe net ?!? N'avem niica de ploaie :cheers:

MAMA CE PLOUA PE AICI.... O SA FIE BETON (adica o sa fie betonul ud). :lol:

Am costum de ploaia da daca ploua si diseara o sa fie naspa(namol)

Dar este si un mare avantaj.... se discerne graul de neghina

I hate weekend Riders!!!

Editat de sadik69
Link spre comentariu

Trupa 9,7 Richter a pregatit un medalion muzical cu numeroase melodii, multe din repertoriul international pt a va bucura urechile cu ceea ce cunoasteti. se remarca printre ele:

iron maiden - wicker man

metallica - sick and destroy

black sabbath - paranoid

billy idol

judas priest

rob halford

fight

world war III

plus piesele noastre.

va asteptam in fata scenei sambata, undeva in jur de ora 23, si eu cred ca o sa va placa.

:lol:

Link spre comentariu

Deci aici tocmai ce incepe o furtuna laser :crack:

@Bogdan Sacelean: Am pus o poza cu cateva pagini in urma cu mine, cu o casca roz :lol: Sambata ma gasesti la poarta de la 9 pana pe la 5, poti sa intrebi linistit de Pacasac de pe net :cheers:

P.S. Trooper canta in seara asta, nu maine :cheers:

Link spre comentariu

mai paca da ce faceti la poarta? :lol: Ca si runaway zicea ca o sa stea cu jean si cu eugen, dar n-am inteles de ce.

P.S. aseara v-ati mai intalnit la 21:00 ?

Link spre comentariu

acum e soare si frumos.

A bagat o ploaie super nasoala mai devreme, dar numai vreo ora ( e drept, la debit mare :lol: ).....

Imediat postez 2 poze facute acum, sa vedeti cum arata vremea la ora 18:30....

In a doua poza se vad ceva motoare mergand spre camping....

post-5192-1151077177_thumb.jpgpost-5192-1151077205_thumb.jpg

super soare acum, chiar uimitor s-a inseninat dupa ruperea de nori de mai devreme.....

Link spre comentariu