silvi28 Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 ...si eu zic ca-i mult...o fi doar un zvon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gangster Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 yepyep ce fain ! voi veni si eu ! care mergeti dinspre Oradea si faceti media orara macar 140 puteti sa ma sunati la nr0747 941 296 si poate mergem mai multi in jos! God bless the bikers!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 poti vorbi cu baietii de la aeroportul Oradea ... Mi-ai luat vorba din gura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otar Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 vineri dimineata sunt available, pana la ora 14.....asa ca puteti suna cu incredere....dar din timp, ca eu stau in codlea.... got it ..... cred ca o sa ajungem in jur de 10 da te sunam din timp Da mah, unii se teleporteaza, ce vrei! Poate imi uitati fetele p-acolo. Noi venim sambata dimineata ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Da casti aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Ca daca nu, amenda e de 5 milioane si ia si permisul conducatorului daca nu ma insel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 pt una din fete, fericita care vine cu mine eu am casca. Eram sigur ca Pacasel nu s-a gandit la asta,l-am intrebat si se pare ca a intrat in panica ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 pt una din fete, fericita care vine cu mine eu am casca. Eram sigur ca Pacasel nu s-a gandit la asta,l-am intrebat si se pare ca a intrat in panica ..... Din pacate ambele vor fi nefericite: una care vine cu tine,desi are casca,cealalta care vine cu pacasac de pe net ca n'are casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 io-te cum strange irascibilu' bile negre....pai asa reclama faci tu mah? te-am notat la caietel..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Din pacate ambele vor fi nefericite: una care vine cu tine,desi are casca,cealalta care vine cu pacasac de pe net ca n'are casca Foarte corect... nu degeaba.. sunt cel mai frumos din orasul acesta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Salut! Care vrea sa plece din Bucuresti,de vineri,pe la 10.00-11.00,sa ma anunte si pe mine...Am loc liber si pentru pasager(a)...Casti am chiar 4! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Salut! Care vrea sa plece din Bucuresti,de vineri,pe la 10.00-11.00,sa ma anunte si pe mine...Am loc liber si pentru pasager(a)...Casti am chiar 4! Ti'a dat teapa Pepe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bengy Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Iar va intruniti iar frecati la motoarele alea iar le pocniti toata noaptea , rusine ! Mai ganditi-va si la ceilalti ,lumea vine sa se odihneasca . Acum serios , ce trupe vor zbiera pe scena ? Lotrule, daca te deranjeaza zgomotul de motoare stai aks. prezenta la astfel de intruniri nu e obligatorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 (editat) Lotrule, daca te deranjeaza zgomotul de motoare stai aks. prezenta la astfel de intruniri nu e obligatorie. Eu am impresia ca Lotru facea misto, nicidecum nu mi se pare ton indispus sau enervat .. ASFALT USCAT!!! Editat Iunie 21, 2006 de spire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bengy Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Daca Lotru a facut misto, imi retrag cuvintele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Se pare ca vine si Cluju'.. daca totul merge bine si frumos o incalec pe HelloBaby si venim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardcore Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 (editat) deci pana la urma ce trupe canta? Editat Iunie 21, 2006 de hardcore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 9,7 Richter Vita de Vie, Timpuri Noi, Iris @otar: ti-am facut rost de casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 vin si io ..insa nu inteleg o chestie; daca ma cazez in alta parte mai tre sa platesc 20 roni doar ca sa intru aclo , sa salut lumea nebuna, sa fac consumatie si sa plec ?? ha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otravel Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Stie cineva cum se ajunge de la gara la intrunire?.....ca unii mai vin si cu trenu vino pana la Suceava cu trenul si te duc eu la Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 vin si io ..insa nu inteleg o chestie; daca ma cazez in alta parte mai tre sa platesc 20 roni doar ca sa intru aclo , sa salut lumea nebuna, sa fac consumatie si sa plec ?? ha? Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadik69 Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Ca daca nu, amenda e de 5 milioane si ia si permisul conducatorului daca nu ma insel. Ba te inseli si RAU!!! Amenda e de 35 ron in 48 ore...si in rest nimic Iar la faza cu intrarea nu stiu de ce se mira toata lumea....asa a fost de cand exista intalnirile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 bai baieti vremea se anunta nasoala.......... de venit tot vin dar na am tot stat pe siteuri meteo si m-am cam intristat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Ok sunt al draq de derutat Cat e intrarea? de persoana 200 sau 400 ca daca e 400 de persoana va salut din mers. Sper ca e 200 de persoana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 20 Ron/caciula.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate