cstelia Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 merci.se pare ca nu face el radiatoare,are doar un prieten care a ajutat pentru un prieten...deci,altcineva care se ocupa? Daca te ajuta cu ceva, Asta e o firma care face radiatoare din aluminiu. Pe langa tipurile listate pe site fac si radiatoare dupa modelul clientului. RAAL VEST SA TIMISOARA Buziasului 14, Timisoara, RO Mobil: 0720 797 063; 0728 326 700 Tel: 0256 462 372; 0256 274 034 RDS.tel: 0356 423 425 E-mail: raal-vest@raal-vest.ro www.raal-vest.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
itacernea Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Am nevoie de maneta de frana pt un Derbi Senda R. Stie cineva se potriveste cumva cu vreo alta maneta? Eu am vazut ceva asemanator la un scuter Kymco... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 salutare am nevoie de niste burdufuri rosii ptr un dr 650r din '92 daca are cineva sau aveti idee de unde pot sa cumpar aftermarket va rog sa-mi dati un pm multam mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 (editat) am nevoie de niste burdufuri rosii ptr un dr 650r din '92daca are cineva sau aveti idee de unde pot sa cumpar aftermarket va rog sa-mi dati un pm La LOUIS - numai negre: 35-38 mm si L=27cm 40-43mm si L=37cm O varianta buna ar mai fi sa intri pe site-ul celor de la CEMOTO Italia, sa dai catalogul jos, sa le cauti acolo si sa iei legatura cu cei de la MAXISCOOTER Timisoara - importator Cemoto in Romania si sa vezi cum faceti cu trimisul in tara. Astazi am fost pe la ei si am vazut mai multe modele de burdufuri. Din ce am observat pana acum, ti-as recomanda sa iei din acelea cauciucate. Am mai vazut unele si din ceva material mai plasticat care se indoaie ciudat, crapa sau chiar se si rup f. aiurea. Eu pe motor am acum Ariete si sunt f. multumit de ele. Vezi si tu daca gasesti importatorul/distribuitori in RO. Editat Septembrie 30, 2008 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DOMINX Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Noroc, Prisoseste cuiva (contra-cost) o pereche de prinderi de ghidon, pt hand-guard-uri, pe 22 mm (pt H Dominator)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 (editat) salutare am nevoie de niste burdufuri rosii ptr un dr 650r din '92 daca are cineva sau aveti idee de unde pot sa cumpar aftermarket va rog sa-mi dati un pm multam mult si eu am nevoie de un amortizor dr 650\91 fratilor ,sh, asa ca ajutama ,zidarule Editat Octombrie 1, 2008 de pedros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 si eu am nevoie de un amortizor dr 650\91 fratilor ,sh, asa ca ajutama ,zidarule incearca aici http://www.crash-moto.eu/sa.php sau ia legatura cu forumistul motoristu66 succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Yamaha DT125R: /index.php?showtopic=262798 S-a vandut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roby_nitr0 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Poti incerca, ce te costa ? ... o bucata de teava ?! Daca nu-ti convine nu o montezi ! unde s o pun???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 (editat) vand echipament kini red bull ktm din catalogul 2008..contine geaca goretex,pantaloni cross si manusi cu aparatori din carbon..marimea este xl,costumul nu a fost purtat decat de 2 ori,arata impecabil..pret de iarna 300 euro complet.. 0745/798927 stef valcea Editat Octombrie 4, 2008 de atillas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Cumpar amortizoare fata BMW F 650 GS 2001 + jugul inferior furca fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martinez Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Salut ionut, maine dimineata ma uit cred ca am eu pe stoc ceva pentru DR350 si eu caut o maneta de frana pt un dr350 daca mai ai da-mi un semn te rog multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 [uote name=martinez' date='Oct 5 2008, 12:25 AM' post='1501971] si eu caut o maneta de frana pt un dr350 daca mai ai da-mi un semn te rog multumesc Salut, mai am ceva manete dar nu stiu daca se potrivesc la DR, maine le fac o poza si iti trimit, sau daca ai tu o poza cu a ta da-mi si ma uit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free2000alex Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 (editat) Vand KTM 450 EXC - septembrie 2008. Motocicleta este cumparata in Septembrie 2008. I-am facut doar rodajul 300 KM. (cu limitarile din fabrica). Motocicleta este in stare noua ( inclusiv anvelope ). Pretul contine TVA deductibil si este cu 1000 euro mai ieftina decat pretul din magazin: http://www.motomania.ro/motociclete-noi/ktm/pag3.html Florin 0722384956 Editat Octombrie 6, 2008 de free2000alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martinez Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 [uote name=martinez' date='Oct 5 2008, 12:25 AM' post='1501971]si eu caut o maneta de frana pt un dr350 daca mai ai da-mi un semn te rog multumesc Salut, mai am ceva manete dar nu stiu daca se potrivesc la DR, maine le fac o poza si iti trimit, sau daca ai tu o poza cu a ta da-mi si ma uit tot pt un prieten caut si eu..mobra mea e drz400s.. nu mai are bucatile..le-o lasat sa zaca in namol si acum plange dupa ele,pt ca le-ar fi putut suda..deci nu am la ce sa fac poza..pare rau. poate gasesti totusi,te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 (editat) De vanzare : O pereche de cizme enduro OXTAR TCX Pro2, alb-rosu, noi-noute, cu eticheta, nepurtate, marimea 45 (se potrivesc perfect persoanelor care, ca si mine, poarta 44 la incaltamintea uzuala). Cizmele se afla la Timisoara, pentru cine va dori sa le vada / probeze. Pretul de vanzare include si transportul prin firma de curierat, in 24 de h viitorul posesor fiind in posesia lor (plata ramburs) . 650 lei noi . Pentru cei interesati, va rog sa imi adresati orice intrebare pe PM sau la adresa de e-mail : motoraul(punct)ro ad gmail(punct)com. Editat Octombrie 8, 2008 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 vand echipament kini red bull ktm din catalogul 2008..contine geaca goretex,pantaloni cross si manusi cu aparatori din carbon..marimea este xl,costumul nu a fost purtat decat de 2 ori,arata impecabil..pret de iarna 300 euro complet.. 0745/798927 stef valcea s-au dus la bucuresti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Niste inaltatoare de ghidon pentru KTM 400 exc de vreo 2 cm cine are de vanzare? 0740/559316 sau 0765/613415 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Niste inaltatoare de ghidon pentru KTM 400 exc de vreo 2 cm cine are de vanzare? 0740/559316 sau 0765/613415 da de ce te complici si nu le faci pe strung??ia de la un coleg si ti le face orice nene in 10 minute pe ce inaltime vrei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 (editat) intrucat intru la reparatii(genunchi) care ma vor tine pe tusa mai bine de 6 luni, vand YAMAHA WR450F, an 2007, inmatriculata, pret: 5500eur 0722.611.474 razvan -evacuare completa racing leo vince -protectii radiatoare -protectie motor -inaltatoare ghidon, ghidon fat bar cu brate inalte -pompa racire boyesen -juguri racing(imi scapa numele) cu amortizor la prinderea ghidonului si trei pozitii diferite de montare a ghidonului(fata-spate) -protectie cadru si pompa frana fara toate cele enumerate mai sus(adica cu elementele de serie), pretul este de 5000eur Editat Octombrie 9, 2008 de Rebelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 (editat) intrucat intru la reparatii(genunchi) care ma vor tine pe tusa mai bine de 6 luni, vand YAMAHA WR450F, an 2007, inmatriculata, pret: 5500eur 0722.611.474 razvan -evacuare completa racing leo vince -protectii radiatoare -protectie motor -inaltatoare ghidon, ghidon fat bar cu brate inalte -pompa racire boyesen -juguri racing(imi scapa numele) cu amortizor la prinderea ghidonului si trei pozitii diferite de montare a ghidonului(fata-spate) -protectie cadru si pompa frana fara toate cele enumerate mai sus(adica cu elementele de serie), pretul este de 5000eur stau si ma gandesc ca ai un pret f bun la motoreta asta ... de ce o dai asa ieftin ? in bucuresti cine o ia cred ca tb sa ii puna semne fata spate si un suport de numar cu lampa ca altfel face ala figuri la RAR Editat Octombrie 9, 2008 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 (editat) stau si ma gandesc ca ai un pret f bun la motoreta asta ... de ce o dai asa ieftin ? in bucuresti cine o ia cred ca tb sa ii puna semne fata spate si un suport de numar cu lampa ca altfel face ala figuri la RAR daca ai ITP valabil NU au ce figuri sa faca P.S: daca te uiti cu atentie la capatul aripii spate o sa observi un stop pe LED Editat Octombrie 9, 2008 de Athanasiou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 (editat) daca ai ITP valabil NU au ce figuri sa faca P.S: daca te uiti cu atentie la capatul aripii spate o sa observi un stop pe LED si sub stopul cu led-uri se vede o tablita pe care eu prind numarul cu suruburi si fluturasi. stau si ma gandesc ca ai un pret f bun la motoreta asta ... de ce o dai asa ieftin ? in bucuresti cine o ia cred ca tb sa ii puna semne fata spate si un suport de numar cu lampa ca altfel face ala figuri la RAR i-am facut un pret care mie imi convine si vreau sa o vand, nu sa astept. Editat Octombrie 9, 2008 de Rebelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 (editat) Vand HUSABERG Fe550e !!! /index.php?showtopic=264687 Editat Octombrie 10, 2008 de Rinno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurel Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Vand Honda CRF 450 R An 2003, adusa din Germania (singur propietar in Romania) Cauciucuri Dunlop noi si un set folosit de rezerva, ulei +filtru schimbat Folosita doar pt hobby la sf. de saptamana. Stare impecabila, optic si tehnic. Nu este inmatriculata si se poate viziona in Bucuresti Pret de toamna 3.000 EURO disc. Tel. 0749334090 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate