sorin_ush Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 Vand casca Lazer Katana lz6 , marimea S-M , viziera clara+ fumurie, in stare f buna. Pret 200 lei. SAU schimb cu casca cross cu tot cu ochelari, marimea M. Tel 0745 679360 ; id me_zx6r. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 SAU schimb cu casca cross cu tot cu ochelari, marimea M. Tel 0745 679360 ; id me_zx6r. Ce zici de cea din poza,merge la schimb?Este tot marimea S-M,aprope noua,purtata de max.10 ori cu cagula. Daca vrei schimbul,lasa-mi un PM,fiindca lipsesc o saptamina si nu mai intru pe-aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 Ce zici de cea din poza,merge la schimb?Este tot marimea S-M,aprope noua,purtata de max.10 ori cu cagula.Daca vrei schimbul,lasa-mi un PM,fiindca lipsesc o saptamina si nu mai intru pe-aici. Rezolvat...ai pm. Noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 cumpar casca Airoh Stelth marimea M ,astept oferte 0761 676 544 sau id : blue_nightwishx@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 De vanzare Africa Twin, an 2002, neinmatriculat, adus recent din Germania, 32000km, topcase H&B. Poze in curand. Pret 4000EUR. Tel 0722858466 sau PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 (editat) Vand disc de 320mm in stare f buna pt transformare sm sau dau la schimb pe un schimb de ulei pt lc4 (2L ulei plus 2 filtre) nu e la misto chiar am nevoie de bani pt cine e interesat astept un PM sau un telefon 0766.73.76.79 sau id: for_ever_bachelor Editat August 30, 2009 de CrashTestPilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 So, Imi vand ktm-ul An fabricatie 2004 Al treilea proprietar, cumparat de la Motomania la 8500 km. Nu bate, nu manaca ulei, consuma 4.6l afara la 120 km/h. Nu are absolut nicio modificare la raport, carburator. Toba standard. Optional, adica moca, toba inox racing (teava in teava, cu gaurele si vatelina). Necesita reglaj tacheti, garnituri capac tacheti, o-ring cilindru receptor ambreiaj (pierde presiune in maneta), plus bucsa din capatul amortizorului spate (are joc, problema clasica la LC4). Toate astea costa in jurul a 400 lei. (Probabil stiti cu totii problema de ceva timp a dealerilor KTM referitoare la comandarea pieselor. De astazi, un nou dealer KTM in bucuresti, singurul chiar la mom de fata, livreaza piese in 4 zile din Austria). De-alungul timpului am schimbat pe el semering+o-ring+bucsa la pinionul din motor, conducta de ambreiaj (a fost ciupita de fostul proprietar), rulmenti jug, baterie Varta noua. Pentru 2 beri mai dau, in acelasi pret, o a 2-a sea, plus SET ROTI SUPERMOTO (cu tot cu discuri, pinion si cauciucuri) Acum 2 ani, nu credeam a voi ajunge aici, in mom cand voi fi nevoit sa-l vand, nu din cauza pasiunii pt alt gen ci din obligatia de a schimba categoria, numai pe motiv medical. O sa-mi iau Africa Twin. PRETUL NU ESTE NEGOCIABIL, NU MA INTERESEAZA SCHIMBURI decat cu AFRICA TWIN (dupa 1994) sau TENERE 2008. Valabil pana miercuri 02.09.2009 In concluzie, mobra + a2-a toba + a 2-a sea + roti SM = 3600 e + 2 beri 0769.336.153 Adi 2 zile si voi lua o decizie. Pret fix pt pachet 3400 e. Inlocuim toba sport inox cu a2-a masca far + aripa SM model 2009. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 Jante de supermoto negre EXCEL aproape noi cu discuri si foaie pe spate pentru Husaberg , KTM sau Husqvarna + cauciucuri aproape noi (rulaj maxim 100 km) >> Michelin Pilot Power 2CT (120"/17 + 150/17) pret fix 600 euro banu in mana ..fara variante de schimb le vand la acest pret fata de pretul pietei deoarece atat jantele cat si caucicurile sunt f f putin folosite si nimanui nu i-ar conveni sa le cumpere de noi cu 1000 euro fara gume si sa mai dea si pe cauciucuri inca 260 ...si apoi sa le dea in pretul pietei pe criza asta , pret cu care se vand seturi de roti supermoto deja uzate , descentrate sau mai stiu eu cum multumesc pentru intelegere contact 0761 676 544 sau id: blue_nightwish@yahoo.com Mesaj completat cumpar casca Airoh Stelth marimea M ,astept oferte 0761 676 544 sau id : blue_nightwishx@yahoo.com Vand alarma moto Scorpio SR-i600SB cu pager -- 200 euro usor negociabil >> (pret catalog 290$ + TVA = 1050 lei) http://www.alarmescorpio.ro/alarma-moto-sc...o-sri600sb.html << Aici e linkul cu alarma precum si dotarile acesteia 0761 676 544 sau id blue_nightwishx@yahoo.com Mesaj completat nu vrea nimeni o alarma cu pager si perimetru buna ? Mesaj completat vreau si eu aceasta CASCA AIROH marimea M ...cine o poate aduce si la cati bani fata de pretul de pe fc.moto.de ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Omule, da o fuga pana la magazinul ala moto de pe Cotroceni si la KTMul de pe Viilor - in ambele locuri au Airoh; poate iti aduc fix ce vrei tu la comanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doiburtosi Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 cumpar butuc roata fata pentru KTM EXC 525 an 2003 (sh) cristi_tci@yahoo.com 0723.37.86.81 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Omule, da o fuga pana la magazinul ala moto de pe Cotroceni si la KTMul de pe Viilor - in ambele locuri au Airoh; poate iti aduc fix ce vrei tu la comanda. La ei sunt 1600 lei , nu mai bine iau de pe E-BAY cu 980 lei ? sau de pe pe fc.moto.de ? ma gandeam ca poate are cineva un Airoh Stelt second , o masura M ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 La ei sunt 1600 lei , nu mai bine iau de pe E-BAY cu 980 lei ? sau de pe pe fc.moto.de ? ma gandeam ca poate are cineva un Airoh Stelt second , o masura M ... da poate daca mai intrebi in stanga-dreapta o sa afli de promotii la unele magazine. un prieten acu 2 saptamani si-a luat stelth cu 900 lei . te las pe tine sa cauti de la ce magazin din bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 La ei sunt 1600 lei , nu mai bine iau de pe E-BAY cu 980 lei ? sau de pe pe fc.moto.de ? ma gandeam ca poate are cineva un Airoh Stelt second , o masura M ... Stelt la 850lei a fost si (daca o sa citesti rubrica de magazine de profil) o sa mai fie in curand la promotie la Motoadventure. Da' deh, cumpara-ti din Germania "ca e mai ieftin" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 (editat) Stelt la 850lei a fost si (daca o sa citesti rubrica de magazine de profil) o sa mai fie in curand la promotie la Motoadventure. Da' deh, cumpara-ti din Germania "ca e mai ieftin" uraaa .. a ajuns criza si la noi ,ca de regula reducerile erau iarna am avut stelt replica cervantes , tot la fel luata la promotie de la KTM Pipera prin iarna ...dar am vandut-o pe bani putini cand am schimbat categoria ia ca trag o fuga sa vedem cine are oare ... Mesaj completat imi mentin in continuare valabil anuntul pana la inceperea reducerilor la magazinele de profil cumpar casca airoh stelt masura M ( poate sa fie si sh) ... 0761 676 544 Mesaj completat Da' deh, cumpara-ti din Germania "ca e mai ieftin" pai de bine de rau astia din Germania au avut preturile mereu aceleasi sau egale poate cu preturile de la noi din perioada reducerilor si ce au avut la reducere .. n-a fost intotdeauna un model cautat de mine care sa corespunda si pe masura tu daca vrei un x-spirit te duci la united sa dai 830 euri pe el sau il iei din "Germania "/ site-uri gen e-bay, sau altele unde pretul difera simtitor fata de cele practicate la noi ? pai vezi ... Mesaj completat da poate daca mai intrebi in stanga-dreapta o sa afli de promotii la unele magazine. un prieten acu 2 saptamani si-a luat stelth cu 900 lei . te las pe tine sa cauti de la ce magazin din bucuresti stiu mane . dar unde sa gasesti ? cine are la noi airoh stelt ..trica si cu cei din pipera ....ca altii mai rar si cand se face reducere . .nu intotdeauna gasesc modelul cautat de mine si daca poate il au . .nu-mi vine ca masura ... tenchiu oricum .. o sa dau o fuga pana acolo sau macar sa intreb Editat Septembrie 1, 2009 de blue_nightwishX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Jante de supermoto negre EXCEL aproape noi cu discuri si foaie pe spate pentru Husaberg , KTM sau Husqvarna+ cauciucuri aproape noi (rulaj maxim 100 km) >> Michelin Pilot Power 2CT (120"/17 + 150/17) pret fix 600 euro banu in mana ..fara variante de schimb le vand la acest pret fata de pretul pietei deoarece atat jantele cat si caucicurile sunt f f putin folosite si nimanui nu i-ar conveni sa le cumpere de noi cu 1000 euro fara gume si sa mai dea si pe cauciucuri inca 260 ...si apoi sa le dea in pretul pietei pe criza asta , pret cu care se vand seturi de roti supermoto deja uzate , descentrate sau mai stiu eu cum multumesc pentru intelegere contact 0761 676 544 sau id: blue_nightwish@yahoo.com Mesaj completat Vand alarma moto Scorpio SR-i600SB cu pager -- 200 euro usor negociabil >> (pret catalog 290$ + TVA = 1050 lei) http://www.alarmescorpio.ro/alarma-moto-sc...o-sri600sb.html << Aici e linkul cu alarma precum si dotarile acesteia 0761 676 544 sau id blue_nightwishx@yahoo.com Mesaj completat nu vrea nimeni o alarma cu pager si perimetru buna ? Mesaj completat vreau si eu aceasta CASCA AIROH marimea M ...cine o poate aduce si la cati bani fata de pretul de pe fc.moto.de ? de pe fcmoto.de iti poti comanda singur vine ramburs prin dhl romania direct la tine la usa (costa 10e transportul per total) Mesaj completat cumpar aripa sm ktm (modelul ascutit pe negru) de unde pot sa iau si eu mai ieftin daca voi nu aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristizz Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Husaberg FE450 Force Model / 2004 - fostul proprietar (primul) a cumparat-o in 2006 de la dealerul Husaberg - aparatori furca, ciorapi neopren, handguarduri, scut motor, mousse-uri fata/spate, cauciucuri aproape noi, ventilator radiator, arata si functioneaza impecabil. 108 ore functionare. Inmatriculata. 3800Euro. Se poate vedea in Bucuresti. tel. 0722704787 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 de pe fcmoto.de iti poti comanda singur vine ramburs prin dhl romania direct la tine la usa (costa 10e transportul per total)Mesaj completat cumpar aripa sm ktm (modelul ascutit pe negru) de unde pot sa iau si eu mai ieftin daca voi nu aveti? dqca imi iau un pret bun pe rotile de sm maine , ti-o vand eu pe a mea ..numai ca e albastra se potriveste ca deh . ..husa e facuta tot de ktm vbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 De vanzare Africa Twin, an 2002, neinmatriculat, adus recent din Germania, 32000km, topcase H&B. Poze in curand. Pret 4000EUR. Tel 0722858466 sau PM. Alte informatii: Filtrul de aer e nou, motocicleta are si cel mai important accesoriu, cric central Rezervorul si carena dreapta fata au fost sterse un pic si reparate ca in poze. Pozele sunt facute cand am luat motocicleta din Germania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 O vand pentru ca sunt norocosul posesor al unui KTM 300EXC-E 2010 SixDays Ktm 300EXC-E 2009 SIXDAYS Echipare: Protectie neopren furca fata Protectie neopren amortizor spate Supape aerisire furca fata Protectie pompa ambreaj Hand-guard Acerbis Albe Protectii radiatoare KTM JD jetting Kit, cu toate jiglerele Filtru Aer - 2 bucati, unul nou, de rezerva Scut Aluminiu Motor Pinion Spate Stealth Kitul de strada complet Kit de plastice KTM - SixDays de rezerva Revizie facuta in Iulie 2009 care a cuprins: Revizie suspensie fata la TCS, reglaj, ulei Kayaba,etc Revizie+reglaj suspensie spate, adaugat supapa presiune PDS. Bendix nou pentru electro-starter Kit Piston - semeringuri si toate garniturile posibile care se puteau schimba (motorul nu are scurgeri) Rulmeti roata fata, roata spate Placute fata/spate noi, plus disc frana spate Anvelope noi fata spate ( Fata Michelin S12, Spate Michelin S12) Camere roata fata/spate noi, sunt cele de la modelul 2010 pt ca am mutat mooseurile Kit pinioane (12/52) plus lant Capac ambreaj Are reglaj la carburator facut, merge perfect. Starterul merge impecabil, pentru ca nu l-am folosit mai deloc. Este inmatriculata, emit factura si are TVA Deductibil la toata suma. pret aproximativ: 6,400euro ( tva inclus) telefon: 0723663566 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 De vanzare brief de Germania pentru KTM 380 din `99. Pretul il faceti voi. 0740/559316 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 (editat) vand armura supershield , marimea M ,i se potriveste unuia care n-are burta pret 170 lei urgent ! Editat Septembrie 4, 2009 de Soso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rara Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 hehe, nu ai vazut mesajul?? motorul e superb, doar ca am primit cadou un model 2010.... ce sa-i faci. posteaza si u niste poze cu noul model bitte schĂśn.....sa ne mai amagim si noi putin asa bijuterie as vrea sa primesc si eu cadou tschĂźssi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinagape Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 cumpar rim lock s.h. sau nou pentru roata de 18 toli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 cumpar rim lock s.h. sau nou pentru roata de 18 toli 12 euro cu tva, pe stoc exact ca cel din poza. 0742265487 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondorus Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 Valabil! sal,le mai ai?ma intereseaza,Doru,tel.0728066598. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate