Sari la conținut

10 iunie 2006 - Accident In Tulcea? (la Stiri La Pro Tv)


Lt. Navarro
 Share

Postări Recomandate

A fost acum vreo 10-15minute la Pro TV la stiri.

Scenariu cunoscut: Masina face stanga sa parcheze, pe un bulevard, pe sofer durand-ul in pix de motocicleta care venea din sens opus.

 

Pe motociclist l-au dus la spital. Nu au zis nimic de starea lui decat "... un barbat a fost grav accidentat de un sofer..."

Nici el nici soferul nu bausera.

 

Motocicleta era ceva rosu, carenat - Honda sau Suzuki parca (n-am vazut clar in imaginile de la TV). Avea furca indoita (f. probabil) si carena far sparte, pe lateral carenele carapate (de la cazatura probabil)... cred. Per total nu parea prea grav avariata. Dar repet... atat am apucat sa vad la TV.

 

Cine e? Stie cineva mai multe?! :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:D

Nu stiu dar - repet- din cate mi s-a parut mie nu era asa grav facut motorul. (Era busit binisor, dar nu facut "muci" ).

Motociclistul a ajuns in masina prin luneta???! :banana: :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

asa mi-a zis cineva care era prin preajma ...nu se pricepe la motociclete ..probabil era varza vizual ...si de sofer asa a zis ca a intrat in masina prin luneta ..nu stiu acuma daca a intrat complet ..sau numai cu capul ...sau numai era proptit in luneta ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din fericire nu eram eu, nu de alta dar inca astept actele la Super Tenere.

Din nefericire, nu am nici un fel de detaliu, decit ca motociclistul era din Sibiu (numar de leasing) si era in vizita la cineva pe aici....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:banana: asa am ramas cand am auzit de ce s-a intamplat...din fericire eram la Craiova si nu am vazut.Din cate am auzit avea rani pe fatza dar nu am auzit nimic cum ca ar fii decedat si sper ca Adi sa nu aiba dreptate...Din pacate dupa ce ca numeri motociclistii pe degete la noi in oras apare cate un idiot care crede k oglinda este sa-ti faci freza in ea (si nici nu ma surprinde avand in vedere modul cum se iau permisele la noi in oras) si ne imputineaza...o clipa de neatentie si o incalcare "nu prea grava" de regula de circulatie costa viata unui om....Totusi sper sa nu fii murit motociclistul si sa fie doar un zvon.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

... Vineri seara, in jurul orei 22.30, pe strada Isaccei, intre un autoturism si o motocicleta a avut loc o tamponare in urma careia conducatorul motocicletei a fost proiectat pe carosabil si ranit usor. ...
.

Traiasca Proteveu-ul!

 

Sper ca astia din ziar sa aiba drepate!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Au dreptate....din cate am inteles de la un politist pilotul motocicletei nu a patit nimic grav ci doar s-a exagerat foarte mult pe aceasta tema .Am inteles k ar fii scapat "doar" cu un picior rupt si leziuni in zona fetei,in rest nimic grav si se afla sub ingrijiri medicale in spital...deci situatia e relativ buna(daka nu luam in considerare calitatea serviciilor spitalului judetean Tulcea).Stau si ma gandesc ce s-ar fii inatmplat daca motorul avea viteza mare?....nush de ce dar cred k se cam facea praf...sa fim sanatosi...asfalt uscat si cat mai putini soferi de genul celui de aici

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tipul era de la mascati,sincer nu cred ca o sa se ia nici o masura prea grava pentru ca stiu cum sunt politistii din Tulcea(marea majoritate).Oricum...au aparut o groaza de zvonuri,cum ca motorul ar fii fost furat....etc. Ce e bine este ca nu a murit nimeni si poate ca vor invata si altii din aceasta intamplare nefericita, k prea isi dau in stamba unii pe 2 roti(si nu numai)la noi in oras.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce intrebare.... :P

Cand or muri toti prostii, adormitii la volan ,inconstientii etc etc etc

NICIODATA

 

Nu mor ca au casti in cap

Asa se intampla mereu,nu cunoasteti circumstantele acidentului si deja incepeti sa acuzati!Asa a tras si ala atunci, luase in serios toate instigarile de p'aici :cheers:

 

P.s.-am uitat sa zic,nimeni nu murise si a si inceput lumea cu R.I.P B)

Editat de renegatu'wannabe
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, nici eu nu am inteles faza cu RIP, pt. ca pe probike nu scria nimic cum ca ar fi murit cineva. Bine ca nu a fost asa. Mie mi se pare de cacao ca se dau permise pe naspa. Nu pot spune ca sunt o persoana caruia ii lipsesc banii si mi-as permite sa obtin in 2 saptamani carnetul si A si B platind suplimentar fata de scoala inca 300 de euro si asta fara sa ma "obosesc" sa fac orele de condus. Este bataie de joc... astia formeaza criminali care ne baga in pamant. :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...