antemiu Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 na....ca macar atat am!!! ce-mi doresc eu sincer pe viitor...o hondutza d'asta....numa ca neagra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 Vad ca nu tzine cu machetele, trebuie sa ne laudam un pic... Lucrezi pe la Otopeni ca ti-am vazut motorul parcat in fata la Autoritate ... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 Munch Mammut Honda Valkyrie Honda CBR900RR Fireblade Honda CBR1100XX Yamaha YZF-R7 Tripumh Daytona 955 Momentan sunt in cautare de un ZX10R si un Ducati ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brimex Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 eu nu am..dar dupa ce v-am vazut pe voi..o sa dau si eu o tura prin supermarketuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 BEAT THAT Hai sa va vad in ce supermarketuri gasiti asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 Am si eu doua: Suzuki si Honda. Ps. Si aia visinie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infernall Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 am si eu una...un Harley Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali_slayer Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 BEAT THAT Hai sa va vad in ce supermarketuri gasiti asa ceva super tare! Si eu am inceput sa construiesc un fel de bobber, cu cadru din sarma de cupru de 2 mm grosime, "sudat" cu cositor, furca springer... Rotile le-am luat de la o masina bburago (spitate); mai trebuie sa fac motorul (cilindrii - din portiunile filetate de la doua bujii), cutia de viteze (probabil "sculptata" dintr-o bucata de aluminiu) si rezervorul. Acuma ma cam incurca examenele astea, dar dupa sesiune poate bag si ceva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 Esti tare.....de unde ai raritati din astea ? YZF-R7, Munch Mammut, Honda Valkyrie ? On topic, am si eu un SP 2 cam forjat, ca m-am dat cu el prin casa O sa-i trag o poza........ YZF din OMVul de langa Gara de nord; Mammut tot de acolo si Valkyrie din Petromul din Predeal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 15, 2006 Autor Share Postat Iunie 15, 2006 Mai puneti poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Yamaha TZ 250 M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Maisto si Welly se gasesc prin Supermarket-uri (ex. Cora, Gima). Mai sint pe la Diverta. Majoritatea le-am luat de la Agip dar trebuie vinate! Ar mai fi OMV. Atentie! Kit-urile sint mai scumpe dar merita toti banii. Nu cumpara Saico, Die Cast (alea de pe la Metro) sau alte bombe pt ca nu au nici o legatura cu realitatea si par infantile. Pentru cine are bani: MINICHAMPS- taticii miniaturilor la motoare. Mama ce tari sunt astia (MINICHAMPS).Din pacate nu stiam de ei...Excelent!Care sunteti pasionati de machete cu adevarat intrati pe site.Merita! http://www.minichamps.de/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Mama ce tari sunt astia (MINICHAMPS).Din pacate nu stiam de ei...Excelent!Care sunteti pasionati de machete cu adevarat intrati pe site.Merita! http://www.minichamps.de/ La noi n-am vazut sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loki Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 pai eu am 7 machete de la action city si mai am una super tare o suzy hayabusa si un hamster care o iubeste mai mult decat mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 16, 2006 Autor Share Postat Iunie 16, 2006 MI-am mai cumparat azi una. BMW F650. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 Moto Guzzi... Este singura... deocamdata!!! BEAT THAT Hai sa va vad in ce supermarketuri gasiti asa ceva Ce tare-i toporu' ala din spate... cred ca am shi io unul prin beci pe undeva. Cat despre macheta... vorba unor colegi motociclisti... LASER FRATEEEE!!! pai eu am 7 machete de la action city si mai am una super tare o suzy hayabusa si un hamster care o iubeste mai mult decat mine Moamaaa ce hamster... Un mic Rossi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
happyhippie Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 Nu vreau sa ofensez pe nimeni, dar se stie ca unele din cele mai bune kit-uri, si cele mai exacte replici la scara redusa ale modelelor reale ( moto si auto ), apreciate de modelistii din intreaga lume, sunt kit-urile fabricate de producatorul japonez Tamiya . Intrati aici si va veti convinge. Modelul pe care eu vreau sa-l achizitionez este acesta si poate fi adus si in Ro de o firma importatoare de machete, insa calitatea costa : 200 RON. Afara am gasit-o cu 40 USD. Momentan am reusit sa asamblez un alt kit la scara 1/8 de la Kyosho ( un alt producator de top ) insa nu este o macheta statica, ci un model radiocomandat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stas Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 nu stiam k exista asa topic. oricum ma bucur. am si eu cateva machete..poate pun si niste poze dupa ce le fac.. credeam ca nu mai sunt copii mari care colectioneaza asa ceva.. va salut apropo: aia de la minichamps sunt tari de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loki Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 propun ca posesorii de hamsteri si de machete de motociclete sa se intalneasca si sa facem o cursa de rozatoare pe doua roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 BEAT THAT Hai sa va vad in ce supermarketuri gasiti asa ceva Foarte tare frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali_slayer Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 Am si eu o intrebare: Are cineva machete moto NewRay la 1/12 ? ca eu am vazut cu 35 RON niste modele Triumph si Moto Guzzi, dar nu stiu cat sunt de bine facute... Un prieten si-a luat un Ducati 999 kitt NewRay cu 60 RON, si nu are suspensie pe spate (pe fata nici atat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon80 Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Frumoase, dar eu unul credeam ca vorbiti de Bmw-uri din '40, etc. Eu unul caut sa fac, dar nu prea gasesc kituri (poze jos). Iar de facut in mod curent fac altceva, aceeasi perioada, dar alta masinarie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 leon80, ne-ai dat gata... alea sunt machete adevarate, nu weely sau maisto, dar... sunt prea scumpe (la 200 -doar macheta, fara vopseluri, aerografe si altele - de lei iti iei un IJ 56 sau 49) si mananca prea mult timp. plus ca nu poti sa le tii la serviciu pe monitor ca e pacat sa le stearga de praf femeia de serviciu si sa ramana fara manete de frana sau mai stiu eu ce (acu am si eu in lucru un Heller de o juma de metru, Bismark) unde se gasesc si la noi minichamps?? ca mi-ar place un BMW R32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate