uskt2005 Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Am gasit la Car4 modele motogp 2009... Poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
havrincea Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 cine are de vanzare macheta de honda vfr 800 si suzuki rf 600 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.mengele Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 caut sa cumpar Honda Valkyrie RUNE si Honda VTR. daca aveti , please PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
havrincea Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 cine are de vanzare macheta de honda vfr 800 si suzuki rf 600 ? urgent ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hulpesergiu Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 salut, vreau sa cumpar pt cineva de craciun o macheta harley, nu ma intereseaza foarte mult modelul, ma puteti ajuta careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 (editat) Salut, imi vand colectia moto, poate e cineva interesat. Sunt in total 17 motociclete. O vand pentru ca nu mai am timp sa ma ingrijesc de ele si strang praful degeaba. Cateva din motociclete: Hayabusa, Gsxr, Zx-14, Zx-10, Gsxr Srad, Benelli, Aprilia Rsv Mille, Agusta, CBr, R1, Ducati 749, Z-1000, Honda VFR, Triumph Daitona 675. Toata colectia, numai 250 RON. Le puteti vedea si in poza atasata. Editat Decembrie 15, 2009 de iurox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 salut, vreau sa cumpar pt cineva de craciun o macheta harley, nu ma intereseaza foarte mult modelul, ma puteti ajuta careva? carrefour, omv, petrom, mol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 Honda vfr s-a dat. Pretul la bucata este de 25 Ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 vreau sa vad si eu SRAD'u.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.mengele Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 caut sa cumpar Honda Valkyrie RUNE si Honda VTR.daca aveti , please PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 Salut, imi vand colectia moto, poate e cineva interesat. Sunt in total 17 motociclete. O vand pentru ca nu mai am timp sa ma ingrijesc de ele si strang praful degeaba. Cateva din motociclete: Hayabusa, Gsxr, Zx-14, Zx-10, Gsxr Srad, Benelli, Aprilia Rsv Mille, Agusta, CBr, R1, Ducati 749, Z-1000, Honda VFR, Triumph Daitona 675. Toata colectia, numai 250 RON. Le puteti vedea si in poza atasata. Rectific, am facut o greseala si am spus ca am un srad. De fapt era uin zx7r. , asadar nu am SRAD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 Rectific, am facut o greseala si am spus ca am un srad. De fapt era uin zx7r. , asadar nu am SRAD. ma miram.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
havrincea Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 cine are macheta de suzuki rf 600 albastra ? va rog PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 cine are macheta de suzuki rf 600 albastra ?va rog PM daca ar fi avut cineva (de dat) te'ar fi anuntat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.mengele Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 caut sa cumpar Honda Valkyrie RUNE si Honda VTR. daca aveti , please PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 caut sa cumpar Honda Valkyrie RUNE si Honda VTR.daca aveti , please PM. valabil si pentru tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.mengele Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 (editat) valabil si pentru tine anuntul ramane valabil caut sa cumpar Honda Valkyrie RUNE si Honda VTR. daca aveti , please PM. sper sa nu te deranjeze Sarbatori Fericite si Asfalt Uscat Editat Decembrie 22, 2009 de dr.mengele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Salut, imi vand colectia moto, poate e cineva interesat. Sunt in total 17 motociclete. O vand pentru ca nu mai am timp sa ma ingrijesc de ele si strang praful degeaba. Cateva din motociclete: Hayabusa, Gsxr, Zx-14, Zx-10, Gsxr Srad, Benelli, Aprilia Rsv Mille, Agusta, CBr, R1, Ducati 749, Z-1000, Honda VFR, Triumph Daitona 675. Toata colectia, numai 250 RON. Le puteti vedea si in poza atasata. Vandut, anuntul nu mai e valabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Vandut. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 caut sa cumpar Honda Valkyrie RUNE si Honda VTR.daca aveti , please PM. Tot de mine ai dat! Mie mi'ai trimis mail ca vrei sa cumperi machetele astea 2. Eu vindeam,odata, colectia de machete moto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.mengele Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 Tot de mine ai dat! Mie mi'ai trimis mail ca vrei sa cumperi machetele astea 2. Eu vindeam,odata, colectia de machete moto... nu-i nimic! o sa incerc si pe e-bay, vad ca-s rare rau machetele astea ce le vreau eu..... nu m-am uitat la data anuntului.. sarbatori fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleeecz Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Am si eu un kavasaki zx7-r.Mai am si altele si colectia se mareste.Sarbatori fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 si eu tocmai am primit de ziua mea o macheta..pacat ca nu e adevarata..un Honda cbr 600 rr rosu ...sper sa strang cat mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GRINDCORE Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Hand made Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 si a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate