floreaandrei Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 Stateam si citeam una alta si am dat peste acest post : http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=548694 Poate un pic trist la unele comment-uri dar trebuie sa fim cu "fruntea sus" . Propun sa facem si noi un report despre Croatia, sa vedem ce iese. Numai bine, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 ...sau mai bine nu. Cred ca stim deja ce iese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JimmyPage1987 Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 Parca as vizita si eu Romania acum... Turul lui e absolut perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 Imi vine sa plang de ciuda cand vad astfel de reports iar eu stau in gaura asta rece si uda cu frica de inundatii. Iar cireasa de pe tort este faptul ca niciodata nu voi putea sa-mi iau mai mult de 10 zile concediu. Cel putin atata timp cat lucrez unde lucrez. Sunt trist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 pozele sunt chiar frumoase (peisaje, in miscare), iar eu abia astept sa dau o tura de 10-20 de zile prin tara in vara asta ... sunt atatea locuri frumoase care merita vazute si revazute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 Transalpina, Transfagarasan, nordul moldovei si bucovina, maramures... Foarte frumoasa tura, mai ales ca o parte din ea s-a desfasurat si pe forestiere. Frumoasa tara, frumos ride report, frumoase poze mai ales. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al3xino Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 foarte tare topicul si pozele!sa fim seriosi am iesit bine la impresii...Am avut azi o sedinta la lucru si cand era tacerea mai mare m a bufnit rasul din cauza fazei cu oaia sau mielul sau ce naibi o fi pe crucea lu ala... Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 Topicul incepe prost si se termina cum nu se poate de bine! E super reclama pentru tara noastra, deja vreo 3-4 au scris ca s-au abonat la vizitat, dar ganditi-va cati citesc si nu scriu nimic! Strainii sunt extrem de curiosi sa vada alte locuri, si atata timp cat nu se lasa cu impuscaturi si rupere de oase, vin in cautare de frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 pe mine m-a convins omul . amuzant ca un strain face reclama Romaniei in mod inconstient si cu foarte mult succes . ps. , bravo nea' Strainu stii sa traiesti viata !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 foarte inspirat a fost la alegerea traseului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 Parca as vizita si eu Romania acum... Turul lui e absolut perfect. Asa e ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 Nu te supara a si vizitat cam ce e mai frumos pe la noi prin tara.Bine ca nu sa bagat in fostele zone industriale sa vada ramasitele lor,poate isi schimba parerea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoflix Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 f bun ride report! si intra-adever, buna "reclama" Romaniei. foarte inspirat a fost la alegerea traseului! ce faci bavareze? si tu reclama? la Colombia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 (editat) f bun ride report! si intra-adever, buna "reclama" Romaniei. ce faci bavareze? si tu reclama? la Colombia? m-ai prins! Editat Martie 11, 2010 de bavareze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 e o reclama mult prea buna facuta Romaniei. Omu' clar s-a documentat inainte unde sa mearga si unde nu.. sau cineva i-a spus. Sigur, mai sunt multe alte locuri frumoase de vazut , dar si multe altele in care ti-e scarba sa ajungi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Martie 12, 2010 Autor Share Postat Martie 12, 2010 http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=558012 Foarte frumos... Se pare ca mai sunt niste belgieni de data aceasta care vin sa ne viziteze. Astept cu interes traseul lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan S. Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Frumoasa tara avem! Dar are tata o vorba "pacat ca-i locuita" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 Avem cea mai frumoasa tara de pe pamant. Da, sunt nationalist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 Avem cea mai frumoasa tara de pe pamant. Da, sunt nationalist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Am facut si eu un topic mai demult pe Advrider cu ceva iesiri prin tara si reactiile au fost pozitive acolo nu a aruncat nimeni cu noroi(pana acum ): Click me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 cand vad poze de genul asta ma gandesc si visez cu ochii deschisi la drumuri lungi si....mi-e dor. oricat mi-ar placea orice fel de motocicleta pana la urma cele enduro te poarta catre cele mai faine locuri din lume...neumblate,neasfaltate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 (editat) Da, si eu am facut un topic cu calatoriile mele Aceleasi reactii http://advrider.com/forums/showthread.php?t=455698 Editat Martie 15, 2010 de uzunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Reactii pe masura, Uzunu, super topic. Bravo! Nu pot sa zic decat WoW! Superbe poze, i-ai "spart" pe stainezi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Da, si eu am facut un topic cu calatoriile mele Aceleasi reactii http://advrider.com/forums/showthread.php?t=455698 Cautam printre contacts pentru ca stiam ca am cold_fire vazand pozele mi-am dat seama ca esti tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 foarte tare topicul si pozele!sa fim seriosi am iesit bine la impresii...Am avut azi o sedinta la lucru si cand era tacerea mai mare m a bufnit rasul din cauza fazei cu oaia sau mielul sau ce naibi o fi pe crucea lu ala... Asfalt uscat! ... mortu' ala a muls multe oi la viata lui... tu te gandesti la altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate