hondareti Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Salutare, am atasat niste poze cu traseul din Sibiu pana la coordonatele specificate mai sus. sper sa va ajute pe cei care veniti din departare. nu va faceti griji de ultima portiune a drumului, am vazut un R1 mergand cu mai mult de 50 km/h pe acel tronson. nici macar incepatorii sa nu isi faca griji ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Cine poate sa-mi spuna cand se pleaca din Bucuresti fiindca as merge si eu.Mai pot lua pe cineva...de max. 65 kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Si unde anume va intalniti? Viteza de croaziera, asta in cazul in care se poate merge care este? Sigur, cand stii ma anunti Vineri, 17:30 plecare de la Arc, si la 18:00 plecare de la ultimul Petrom inainte de autostrada. Viteza legala in localitati si 110-130 in afara. @13_todesengel : vezi ca pleaca high_dive_eagle cu masina, si cred ca mai are locuri! incearca sa vb cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Pleaca cinevacu cu masina din Bucuresti,vineri? care sa mai aiba un loc ? Daph. Cu un Kadett sedan, ala ca Cielo. Si inca este loc. 0722.357.797. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Pentru ca se anunta calduri mari, campingul e flancat de parau, asa ca luati-va slipul (fetele sa lase sutienul acasa, nu au nevoie de el ). Iar cei care vor, pot face excursii la Lacul Negovan sau Lacul Sadu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 (editat) Bai, va rog frumos, luati un tirbuson cu voi! Vreau sa iau o sticla de vin si io p-acasa n-am.. NU prea beau. Da' acum sigur o sa am motiv (drumul asta e un test pt mine si Suzi, pt ca o sa se petreaca noaptea, pe un traseu pe care nu-l stiu ) PS: Mai devreme, a postat high_dive_eagle de pe ID-ul meu. Acum eu, de pe al lui Kali sunt Editat Iulie 20, 2006 de high_dive_eagle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Asadar ramane ca pe dupa-amiaza/ seara sa va astept cu bagajele la Petromul de la iesire pe autostrada.. sau in cursul zilei, ca nu am un program exact pt maine, undeva in zona intersectiei Apusului cu Iuliu Maniu. Eu maine fac doar schimbul de ulei si zeama de racire la conserva, apoi adun corturi si bagaje.. Astept de la dezu_ro indicatii cum ca de unde si la cat sa-l iau.. P.S. Bancheta din spate inca e libera.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 nu va faceti griji de ultima portiune a drumului, am vazut un R1 mergand cu mai mult de 50 km/h pe acel tronson. nici macar incepatorii sa nu isi faca griji ! ce vorbesti? R1 ala mergea probabil cu peste 50 dupa ce pe acolo a plouat.....poate nu te lasa praful care se ridica, sa mergi cu mai mult de 30 km/h...... oricum asta e mai putin important......important e ca va fii cald, locatia e fff frumoasa si organizatorii se straduiesc sa fie bine pt toata lumea..... sa ne vedem cu bine la Rau Sadului T. ps: Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Multumesc de raspuns, dar pentru mine 130 e mult. asfalt curat va doresc !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Merge cineva sambata din Bucuresti catre SB si are rabdare sa ia un incepator cu el la drum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orez< Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 (editat) maine de dimineata pe la 9-10 plec la adunare cu conserva (masina) am 2 locuri pt daia mai slabuti, ca altfel nu aveti loc (un fel de oltcit>visa). care e interesat 0740.823.368 mai stau treaz cam 1 h dupa aia vb de dim pe la 8. eu stau in berceni si plec pe autostrada tot inainte spre sibiu. puneti si voi niste bani la gaz si bem o bere impreuna. ne vedem acolo bafta Editat Iulie 20, 2006 de orez< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Merge cineva sambata din Bucuresti catre SB si are rabdare sa ia un incepator cu el la drum? Maine daca vrei dar nu stiu ora la care plecam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Multam, maine eu am un program mai aiurea..sunt la munca pana la 12 PM banuiesc ca o sa plecati pana in miezu noptii...poate se mai anunta careva pe sambata dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 (editat) Poate prezinta interes: Pe la 21.00-21.30 la ultimul petrom pana-n autostrada, iesim cu un suzukiGSX600F care nu v-a merge prea tare si un Opel Kadett cu trei pers la bord in care mai e ceva loc de bagaje.. Kali cu Suza (la test de drum lung) si inca 3 golani in urma ei.. De vrei sa meri cu noi la Sibiu: 0722.357.797 sau P.M. la Kali. "Plata" in bere si/ sau mititei Am disparut sa adun golanii.. Editat Iulie 21, 2006 de high_dive_eagle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthemis Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 (editat) Pentru cei care muncesc azi, eu plec spre sibiu pe la 15 cu masina, daca vreti sa veniti si nu aveti chef sa carati bagajele pana acolo, le putem lua noi. Si daca se gaseste si unul care sa stie si drumul, dupa care sa ne tinem e si mai bine, daca nu.... asta e, ajungem si noi ori la intrunirea asta ori la aia de la anu. Uitam ce era mai important, plecam la 15.20 de la romana, nr. meu de tel este 0720.075.746 Editat Iulie 22, 2006 de Arthemis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 DA! ..a fost o experienta pe care unii dintre noi nu o vor uita curand.. ..multa sare si piper a avut si inca nu-i gata.. Revin cu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 (editat) Foarte frumos! La mai mare! Peisaj superb, lume faina, distractie, a fost OK... Multumesc, Blackrider si Titiluka, stiu ei de ce... Editat Iulie 23, 2006 de chopper_savage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 Felicitari TRUST MC, super intrunire, super locatie, super atmosfera, gasca din Buzau s-a distrat bine, vom veni si la anu! Daca nu se strica si CBR-ica la intoarcere era chiar incredibil de bine. Multumesc motociclistilor care s-au oprit sa incerce sa dea o mana de ajutaor pe autostrada Bucuresti-Pitesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 [quote @13_todesengel : vezi ca pleaca high_dive_eagle cu masina, si cred ca mai are locuri! incearca sa vb cu el multumesc pt.oferta,dar nu am mai putut citi,pina am plecat ,la mine nu a functionat forumul...si mii de scuze daca am incurcat pe cineva!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel pila Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 Felicitari TRUST MC, super intrunire, super locatie, super atmosfera, gasca din Buzau s-a distrat bine, vom veni si la anu! Daca nu se strica si CBR-ica la intoarcere era chiar incredibil de bine. Multumesc motociclistilor care s-au oprit sa incerce sa dea o mana de ajutaor pe autostrada Bucuresti-Pitesti Pacat ca nu am avut cu ce sa fim de folos Sper sa ne vedem la un cico cu CBR-ica reparata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memo_alba Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 Mai dar nu pune nimeni poze...Hai sa incep eu.... Sper sa va placa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
organizator Postat Iulie 28, 2006 Autor Share Postat Iulie 28, 2006 memo,pt poze s-a deschis un alt topic( chiar daca are titlu ofensator),la poze de la intalniri.... organizatorii tin sa multumeasca invitatilor si participantilor la intrunire,pentru numarul mare a celor sositi si pt comportamentul civilizat. de asemenea,multumim Primariei Rau Sadului si proprietarului locatiei d-l Banea,ca ne-au inteles si sprijinit. eforturile au fost mari si facute in timp scurt,de aceea ne pare rau pt unele inconveniente aparute cu sau fara voia noastra. celor care sau manifestat in mod agresiv la adresa organizatorilor,le recomandam sa nu mai vina la intrunirile noastre,nu sunt bineveniti( se stiu ei care,au fost atentionati in camping). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate