Ionutz2oo0 Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Da, dar n-o să poți să mergi cu ea de la 14 ani, în Italea. Da, stiu dar 4700 de EURO pe un scuter...ce naiba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Cred ca e o greseala ! Nu are cum sa coste 4700 nici daca e scoasa noua din fabrica. De banii aia iti iei orice 125 nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Cred ca e o greseala ! Nu are cum sa coste 4700 nici daca e scoasa noua din fabrica.De banii aia iti iei orice 125 nou. Nici TZR-ul de 50 de la yamaha nu costa atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Cu 4700 iti iei un 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bau-bau Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 din 2005 + , chiar ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 pretul este de 1000 euro fix!!!!!!omu a dat pe el 4700!!!Motorul este in stare perfecta aprox 4000 km!!!nu are nimic!e un amic,de asta mi-l lasa la bani astia! Cat mahhh !!!!!!!!?????????? Sa moar ce-am mai scump cum sa dai atatia bani............ plm inca 500 si iti iei Dacia Logan draq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondacbr93 Postat Martie 15, 2010 Autor Share Postat Martie 15, 2010 Pentru cei care zic ca mi-e lene sa dau de A1:nu imi este lene,dar mai bine ma invat acum pe 49 cc si la anu trecem la cv mai mare!!!! Astept mai multe pareri despre PEUGEOT!!!!!nu vorbe inutile!!!!!!!! Asfalt uscat!(dar acum e cam ud ) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Pentru cei care zic ca mi-e lene sa dau de A1:nu imi este lene,dar mai bine ma invat acum pe 49 cc si la anu trecem la cv mai mare!!!!Astept mai multe pareri despre PEUGEOT!!!!!nu vorbe inutile!!!!!!!! Asfalt uscat!(dar acum e cam ud ) ) eu am dat A1 in august anul trecut cand aveam deja 17 ani. Motorul lpam luat acum doua saptamani si la vara sper sa trec la ceva mai mare. E urat scuterul ala cu viteze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Pentru cei care zic ca mi-e lene sa dau de A1:nu imi este lene,dar mai bine ma invat acum pe 49 cc si la anu trecem la cv mai mare!!!!Astept mai multe pareri despre PEUGEOT!!!!!nu vorbe inutile!!!!!!!! Asfalt uscat!(dar acum e cam ud ) ) Eu am invatat sa merg in 20 de min . Pana sa merg in vara , la scoala pe ybr-u ala 125 , nu mai mersesem in viata mea pe motor doar pe scutere , si am invatat in 20 de minute. mi s-a oprit motoru de cateva ori la inceput si mai uitam sa trag de ambreiaj cand opream. de la a 2-a ora deja era parfum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 E nasol rau motoru' ala , mai e si de 49 cmc si in plus nici nu merita banii . Cu 1000 de euro iti iei un rs super bun ... . Si cel mai bine ar fi sa dai de A1 , ca la 49 tot o sa-ti trebuiasca permis , odata si odata . Sfatu' meu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondacbr93 Postat Martie 16, 2010 Autor Share Postat Martie 16, 2010 motorul asta il tine pana in vara anul viitor! si dupa dau de permis,trec pe cv mai mare!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Daca esti asa fixat pe ideea de 50 , desi e un fel de hai sa ne plimbam de mana de ce nu iti iei un RS 50 ca e mai popular ? E foarte rar modelul asta si o sa ai probleme cu el ca de altfel orice 2t , daca mai si cazi ala esti , te costa piesele de te indoaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 motorul asta il tine pana in vara anul viitor! si dupa dau de permis,trec pe cv mai mare!!!!!!!!!!!! Pff , nu are rost omule ! Cel mai bine iti iei A1 si gata ... Daca esti asa fixat pe ideea de 50 , desi e un fel de hai sa ne plimbam de mana de ce nu iti iei un RS 50 ca e mai popular ? E foarte rar modelul asta si o sa ai probleme cu el ca de altfel orice 2t , daca mai si cazi ala esti , te costa piesele de te indoaie. Ai dreptate , daca ii se strica o piesa ceva , greu o sa gasesti si o sa te coste si o caruta de bani .. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 motorul asta il tine pana in vara anul viitor! si dupa dau de permis,trec pe cv mai mare!!!!!!!!!!!! oricum probabil anul viitor ar sa introduca Am si o sa trebuiasca sa dai de permis deci mai bine A1 acum si iti iei 125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 oricum probabil anul viitor ar sa introduca Am si o sa trebuiasca sa dai de permis deci mai bine A1 acum si iti iei 125. Mai e pana baga leagile astea cu Am si cu A2 . Se baga prin 2012 - 2013 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondacbr93 Postat Martie 17, 2010 Autor Share Postat Martie 17, 2010 De faza cu AM si A2 eu stiam ca se baga dl 1 IANUARIE 2010,dar vad ca nu s-a bagat! Astept PARERI DESPRE PEUGEOT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 E scump, rapoarte scurte,piese scumpe deoarece e model rar pe la noi. Parerea mea e ca nu se merita sa dai atatia bani pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 E foarte buna parerea ta .. E prea scump peugeot-u ala .. nu are rost sa dai banii aia . Piesele o sa fie destul de scumpe ... Nu are rost sa-l ia , mai bine iti iei un rs 125 , un cbr 125 , un yzf r 125 .. P.S : Cati ani ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ro-TM Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Anul acesta fac 17 ani si la anul 18.A zis kopkil-ul...undeva mai ante....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondacbr93 Postat Martie 18, 2010 Autor Share Postat Martie 18, 2010 Pai da in sept anu acesta fac 17 si la anu 18 ! P.S. pretul motorului este de 1000 euro si este ca nou!!!scos din SHOP pe 4 aprilie 2009! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 pretul nu-i mare... dar nu fii prea sigur ca e cu acte in regula ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 la 1000 de euro... o sa te caci pe el de 50cc, vrei sa mergi si tu mai tare si pulla ... o sa mergi in rand cu scuterele ca sa nu mai zic de drumuri mai lungi... in fine pana la urma, e alegerea ta, mai bine mai pui vreo 500 si iti iei un 125 (cbr ceva). bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 Hai mă că mă îndur eu Âşi îți dai bijuteria mea pe 1000 ©o©o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate