mertan Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 No mai laudati atat ca-si ia lumea-n cap deja si-a luat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrekea Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 (editat) deja si-a luat-o , dar totusi le are pt o fata, ca si-o ia la cap sau nu e prob ei Editat Octombrie 12, 2008 de andrekea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 , dar totusi le are pt o fata, ca si-o ia la cap sau nu e prob ei da tu te-ai prezentat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zex Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 da tu te-ai prezentat? vlad .. eu nu imi iau lumea in cap....e problema ta ce discuti pe aici, nu ma mai invidia=)) ( te pup) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrekea Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 da tu te-ai prezentat? scuze dar park sus scria noi si motoarele noastre...cum motorul nu-i al meu n-as avea d c sa ma prezint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 scuze dar park sus scria noi si motoarele noastre...cum motorul nu-i al meu n-as avea d c sa ma prezint pai na... prezinta-te ca si pasagera. proprietaru si motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zex Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 eee a inceput fata (stress) sa mearga mai bine si numai are numere de tir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleksandru2000 Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Salut, Sunt Stefan, plecat de cativa ani din Bacau, momentan prin New York. Am in Bacau un Dnepr MT 11, si mi-am luat aici un Triumph Speed Four. La vara sper sa dau pe-acasa, si sa ne vedem la o plimbare. Numai bine ! salutari stefan, sunt aleks de pe 4tuning, long time no see asa cum am scris mai sus, si-n nick si peste tot, sunt alex, stau prin cornisa, am 27 de ani, o masina, un caine, un motor praf de vreo 6-7 ani dupa o minunata de neacordare din partea unui ims, si ceva planuri pt un motor nou iarna asta, ca mi-am tot adunat curajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 e luata ma!!!! ) Am vazut-o si eu ieri,am trecut prin fata ei (pe trecere -mergeam pe jos de la podul de la margineni pana la eliberari permise ca nu aveam bani de taxi ca sa-mi iau inca un nr rosu),asta se intampla pe la 1 pe la mcdonalds. Si acum despre mine,Stefan 18 ani,triumph sprint st 955,din Comanesti.Si in ciuda statisticilor,nu am murit inca pe motor de 1000 (desi am avut cateva incidente care s-au lasat cu niste carene crapate). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bog.mulisha Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Salutare tuturor.! Bogdan , Comanesti , carnet moto din octombrie,practic enduro de 2 ani.Motor kawasaki klx 650 (d'e'o'c'a'm'd'a't'a)urmeaza ceva Honda crf 250,a si pe primavara un speed sa merg cu Nationalistu la intruniri".Bafta fratilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiticuBc Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 NOU service si garaj de iarna in bacau pt motociclete atv`uri si scutere pt mai multe relatii la tel 0751 65 88 34 sau id mess harley_boy85@yahoo.com poate ne adunam sambata la service sa mai skimbam o vb hotarati voi o ora care il stie pe Dorinel cu yamaha r6 si are numarul de telefon va rog sa mil dati si mie.va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VanHelsing Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 da pt ce ai nevoie de numarul meu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiticuBc Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 uite id`u meu ca vreau sa vb ceva cu u harley_boy85 sau tel 0751 65 88 34 vezi ca ti vezi ca ti`am lasat si un biletel pe motor....am vazut ca nu ai unde sa`ti tii motoreta:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryan Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 (editat) Salut, ma numesc Marian am 23 ani si detin din anul 2007 un ciur de kaaaawaaaaasaaaaakiiiiiiiiiii zzr 600 `91 cu care am facut pana acum vreo 10-12000 km (Bacau,Gheraiesti ) Editat Martie 20, 2009 de maryan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 De vreo 2 zile vad un CBR rosu/alb si alte cateva culori, cu numere rosii, parcat pe Miron Costin...care esti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 De vreo 2 zile vad un CBR rosu/alb si alte cateva culori, cu numere rosii, parcat pe Miron Costin...care esti??? in fiecare an rasar primavara baieti si fete cu motoare noi cbr-ul asta l-am vazut si eu...bv lui se inoieste comunitatea din bacau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 in fiecare an rasar primavara baieti si fete cu motoare noicbr-ul asta l-am vazut si eu...bv lui se inoieste comunitatea din bacau unde era piese de rezistenta a motociclismului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 in fiecare an rasar primavara baieti si fete cu motoare noicbr-ul asta l-am vazut si eu...bv lui se inoieste comunitatea din bacau Mertzan are chef de glume... no comment. Lonely: eram curios ca nu l-am vazut prezentandu-se prin zona nu de alta...sunt sigur ca vom avea pana la urma placerea de a-l cunoaste . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 caut nr de telefon al baiatului din poza, incercuit cu rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryan Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 caut nr de telefon al baiatului din poza, incercuit cu rosu. suna-l pe adinel si intreaba-l 0745894422 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 caut nr de telefon al baiatului din poza, incercuit cu rosu. de ce ? ti se pare simpatic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorboy59 Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 e Vlad, oricum nu pot sa postez numerele lui asa fara sa am acordul lui dar o sa ii transmit ca e cautat si daca lasi tu un numar te suna el sa ceva de genul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 e Vlad, oricum nu pot sa postez numerele lui asa fara sa am acordul lui dar o sa ii transmit ca e cautat si daca lasi tu un numar te suna el sa ceva de genul asta uite cine a revenit in comunitatea moto , ti-a dat voie sotia sa scrii pe forum sau ai facut-o fara sa stie , si unde e bestia aia cu care te lauzi ca de vorbe .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 uite cine a revenit in comunitatea moto , ti-a dat voie sotia sa scrii pe forum sau ai facut-o fara sa stie , si unde e bestia aia cu care te lauzi ca de vorbe .... auzi la el: "barbatii isi iau motocicleta".... domnu'!!! barbatii mai ies din casa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 uite cine a revenit in comunitatea moto , ti-a dat voie sotia sa scrii pe forum sau ai facut-o fara sa stie , si unde e bestia aia cu care te lauzi ca de vorbe .... vrei si raspuns la intrebarea ta??? vrei cam multe nu il vezi prea curand pe forum...ma mir k mai stie parola hai mitica k trece vara ...lasa vopseaua k merge motoru si fara ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate