Admin Smokey Postat Iunie 17, 2006 Admin Share Postat Iunie 17, 2006 Fain la Timisoara ... si cald ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iunie 17, 2006 Autor Admin Share Postat Iunie 17, 2006 poze cred ca mai deseara, acum s-a topit matzul de retea de la "providerii" mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 Incep eu cu niste poze proaspete. Am plecat azi de dimineata spre Dumbravita, eu, Ovidiu, Alin, Alex si Grossvater. Caldura mare monsher... locuri la umbra nu prea mai erau libere Deci: Oriunde ma duc ma intalnesc cu individul asta _Alex_ cu jucaria portocalie Grossvater si Alin Un chopper marca MZ BK350 Enduro de dimineata cu IJ-ul Harley Davidson pocket bike la "numai" 450eur Unii au preferat 4 roti Lumea s-a adunat pentru parada Politia a uitat ca trebuie sa fie in fata Mihai Andreescu si al sau Marauder nou Pe caldura asta numai blana la kur mai lipseste Parada a continuat prin Timisoara cu oprire la stadionul Dan Paltinisanu. Oprirea a fost binevenita pentru cei cu motoare cu racire pe aer (la unii a fiert uleiul in cutie ). Aici, profitand de pauza, unii s-au dat pe o roata. protagonistii au fost cei trei din imagine (un KTM, un ATV si o Honda Hornet 600) Hornetul in wheelie Peruca sau casca? Si jucaria mea La intoarcere unii au avut nevoie de reparatii Desi nu am baut decat bere fara alcool, tot n-am reusit sa fac diferenta intre cei doi gemeni Silviu si Paul... O tanti chinuia un ATV Generatia a III-a a fost si ea prezenta Cam atat de la mine... predau legatura celor care au mai pozat pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iunie 17, 2006 Autor Admin Share Postat Iunie 17, 2006 in sfarsit mere tzava// Desi nu am baut decat bere fara alcool, tot n-am reusit sa fac diferenta intre cei doi gemeni Silviu si Paul... Nu de la alcool ti se trage: Mai incearca odata, care-i Silviu si care Paul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 cateva poze si de la mine (nu multe ca ma intorc la Dumbravita la ) hop si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojanualex Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 (editat) Si niste poze si de la mine......... Parada: ....si inapoi in camping.... ....cazuti la datorie..... Editat Iunie 18, 2006 de cojanualex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poppy Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 foarte fain la Timisoara...din pacate nu am putut sta decat sambata...si ceva poze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 (editat) Pun si eu cateva poze: Editat Iunie 18, 2006 de voshodij Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanP Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 Cateva poze: Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Alex_ Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 (editat) Contribui si eu cu vreo cateva: Editat Iunie 18, 2006 de _Alex_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CiobanuJr Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 stiu ca ii cam offtopic da multa lume se uita pe aci... am pierdut o cheie+telecomanda de volvo... pe telecomanda scria VOLVO.. daca careva stie ceva de chei va rog..is cheile de la masina.... ofer si rasplata daca este nevoie mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Super poze!!! Sper ca la anu sa ajung Felicitari pt intrunire!!! si la cat mai multe TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Deshi n-am reushit sa particip la actziunile de pe acolo, (parada, concursuri, etc), am reushit sa stau de vineri pana duminica, sa beau ca porku', sa lenevesc shi sa dorm ca porku', sa shkiopatez dintr-o parte in alta... shi sa mai shi fac cateva poze... astea is cateva dintre ele: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 (editat) Uite si cateva poze de la mine : gasca noastra : motoru (de la masina ) : ce flacari frumoase : un showmen adevarat : pe doua roti (din 3) : sandu dupa betie: burn cu mz: Editat Iunie 19, 2006 de sorcer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enduro_mania Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Foarte frumos felicitari organizatorilor..... Iaca poze si de la mine va urma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu! Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 A fost foarte cald si a prins bine berea...nishte poze.....: singurul om pe care il cunosteam de acolo,Maxu' vreme perfecta de plaja terasele pline de oameni fericiti: concursuri dragute perfecte ptr vremea de afara: batai cu baloane de apa, tipic motoarelor cu care: tavaleala in spuma: toti contra unei masini-cei care au venit pe patru roti cred ca se simteau aiurea : concertul a fost ...cum a fost el ca eu nu prea mai tin minte si in final cateva poze de pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black raven Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Poze din "culise" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enduro_mania Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 continuare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fabi Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 continuare.... Cateva poze de la Timisoara si de pe drum. Sunt si poze de la nenumaratele bariere prinse de la Resita spre Timisoara. Super distractie!!!! Sa speram ca la anu' Street Wovs MC Resita sa se oficalizeze si sa organizam intruniri moto si la Rsita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fabi Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Mai pune-ti si voi poze.....! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bnicktm Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Mai pune-ti si voi poze.....! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkamarad Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 M-am uitat la toate pozele Âşi am citit toate post-urile voastre. Concluzie : vreme frumoasă, concursuri frumoase, fete frumoase, distracție frumoasă. Nici un cuvânt (unul măcar) negativ. Cum dracu de la Bacău au ieÂşit atâtea discuții (mai ales pe forumul ăsta) iar în Banat nimeni nu a avut nimic de obiectat ?!?!?!?!? Ori a fost întrunirea perfectă la TimiÂşoara ori aici, în Moldova, e "mâncătoria" mai mare. Nu mai înțeleg aproape nimic dar Âştiu una: în vest lumea e altfel! Pentru cei care nu au uitat : reascultați Pet Shop Boys "Go West!". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Hai sa bag eu una negativa: Care-mi baurati whiskyul meu, baaaaa! Auzi ca era rost de un pahar de tarie la sosirea in campus. Mama ce bun era ala la miez de noapte cand am ajuns noi... Mie sa-mi trimiteti schnapsul la plic ca fac moarte de om! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fabi Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Unde ai stat in camping? Mai spre capat? Atunci e clar daca acolo ai stat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate