marius_stp Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 ce pot sa fac sa ii redau stralucirea? oricat o spal culoarea pare obosita. am vazut ceva pe discovery dar nu mai tin minte cum ii zicea. folosit pe ud, indeparta 0,1mm din stratul de vopsea si ramanea ca noua. sau aveti voi alte ideei? ce pot sa folosesc cand o spal ca sa ii dea culoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 http://www.expertdetailing.ro/ Polish profi, e ~1-2 milioane pt. o masina si iese mai lucitoare decat din showroom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIFER Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 Salut! Exista o pasta de lustruit -am dat eu pe ij- la fel era vopseaua. Am la servici asa ceva;cu ea se lustruiesc matritele pt laminarea poliesterului. Acestea sunt vopsite cu o vopsea speciala care inainte de laminare trebuie sa fie "oglinda". Nu stiu exact cum ii zice si de unde o procuram dar iti dau raspuns Luni 19.06.2006 Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 (editat) Eu folosesc Pronto Classic, cel pentru mobila. Inainte sa va pufneasca rasul, daca aveti asa ceva prin casa faceti o incercare pe suprafetele vopsite ale motorului. S-ar putea sa fiti surprinsi. Fiind pentru suprafete sensibile e neutru, nu ataca vopseaua. Io la asta am ramas de ceva timp incoace. E de 3 ori mai bun ca orice polish pe care l-am incercat si e mult mai ieftin. Editat Iunie 17, 2006 de Semaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 te duci la supermarket iei o cutie pasta abraziva de unde se gasesc si polishuri si chesti de genu , vezi ca e o cutie micuta , se ia un polish mai de calitate si o cutie cu ceara ceara sa fie dintre ceeele mai bune, yo asa fac si la masini , am incercat si pe albastru inchis lucios si a iesit super , pasta aia abraziva scoate multe zgarieturi si o sa vezi ca e indispensabila din reteta data de mine se aplica 1 pasta 2 polish 3 ceara vezi sa nu dai una peste alta:D dai stergi dai stergi:D a si nu lasa ceara sa se usuce doar sa se zvante un pic ca dupa freci de iti sar capacele yo am frecat aasa la o masina:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Novix Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 te duci la supermarket iei o cutie pasta abraziva de unde se gasesc si polishuri si chesti de genu , vezi ca e o cutie micuta , se ia un polish mai de calitate si o cutie cu ceara ceara sa fie dintre ceeele mai bune, Pai fa si tu niste recomandari ce inseamna polish de calitate si ceara mai buna ca rafturile sint pline dar poti sa sti ce cumperi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Iunie 18, 2006 Autor Share Postat Iunie 18, 2006 multumesc de ajutor. o sa incerc zilele astea variantele, sa vedem care e mai buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Inainte de orice pasta abraziva & stuff incearca dupa ce o speli sa o lustruiesti cu o cirpa imbibata cu motorina. Cirpa trebuie sa fie evident cit mai moale ca sa nu zgarii vopseaua (best of e tricou vechi de bumbac care sta sa fie aruncat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 cat mai de calitate inseamna SONAX sau MAFRA sunt cei mai buni in solutii de ingrijire a vopselei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Si la mine jumate de rezervor ii mat(o curs multa benzina pe la buson ), dar eu il vopsesc din nou ca mai am niste vopsea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Iulie 11, 2006 Autor Share Postat Iulie 11, 2006 de abia acum am apucat sa spal mai ca lumea motoru. cam asa a iesit cu ceva solutie pentru mobila data viitoare pronto si daca nu imi convine o sa cumpar ceva solutie. am dat si cu silicon mai demult dar nu prea o iesit nimic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 off topic:ma bucur ca nu i ai pus boxe,neoane,ventilatoare, si ce briz briz uri voiaia sa mai adaugi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Iulie 11, 2006 Autor Share Postat Iulie 11, 2006 nu am pus we're safe. am pus scarite in schimb si ma gandesc daca sa pun folie neagra pe parbriz sau sa il las asa.. voi ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 Nu te sfatuiesc sa pui folie/autocolant decat la un meserias care se pricepe sa puna ca lumea, si asta pt. ca daca nu pui cum trebuie in timp o sa faca bule (cum a facut la mine). Binenteles ca o arate mai frumos,dar tine minte ca nu o sa mai vezi nimic prin geam atunci cand te apleci pe ea daca pui AUTOCOLANT... cu folia e alta trb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 incearca sa-i dai cu o polish, nu cu pasta abraziva vezi ca sunt firme care afuma geamuri, folie nu o sa mearga pt ca geamul e curbat si nu se lipeste si daca da in 10 min se dezlipeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 cataaaaa..... taci frate ......... (oricum esti neserios ) nu te baga daca nu ai incercat sefuuuu marius fa frate cum ti am zis... iti arat poze de pe o masina de a mea cum a iesit... imi pare rau ca nu aveam si cu zgarieturile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 Eu folosesc Pronto Classic, cel pentru mobila. Inainte sa va pufneasca rasul, daca aveti asa ceva prin casa faceti o incercare pe suprafetele vopsite ale motorului. S-ar putea sa fiti surprinsi. Fiind pentru suprafete sensibile e neutru, nu ataca vopseaua. Io la asta am ramas de ceva timp incoace. E de 3 ori mai bun ca orice polish pe care l-am incercat si e mult mai ieftin. Sa vedeti ce bine iese topcase-ul ce este decolorat de la soare...Negru ca nou!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 o sa incerce si manutele mele pe motor solutia asta, ca vad ca o laudati ;P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grozadan Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 gasesti acum si o gama dedicata special moto de la Meguiars: http://meguiars.store.ro/catalog/Intretinere-motociclete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishutz Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Nu te sfatuiesc sa pui folie/autocolant decat la un meserias care se pricepe sa puna ca lumea, si asta pt. ca daca nu pui cum trebuie in timp o sa faca bule (cum a facut la mine). Binenteles ca o arate mai frumos,dar tine minte ca nu o sa mai vezi nimic prin geam atunci cand te apleci pe ea daca pui AUTOCOLANT... cu folia e alta trb incearca sa-i dai cu o polish, nu cu pasta abraziva vezi ca sunt firme care afuma geamuri, folie nu o sa mearga pt ca geamul e curbat si nu se lipeste si daca da in 10 min se dezlipeste Pentru ca folia sa mearga pusa brici trebuie sa pulverizezi niste solutie de apa+sapun lichid pe geam si apoi sa lipesti folia pe geam, cat e inca ud. Iar ca sa nu mai aiba bule intinzi folia cu buletinu/permisu.. ceva plastic cu muchie tare, dar care nu zgarie. Si daca tot ai bule, iei un bold, le intepi si apoi mai dai putin cu unghia sau cu chestia din plastic de care am zis mai sus. Iar legat de polish o sa incerc cu acel Pronto, apoi cu niste ceara din aceea mai solida. Si 3M au polishuri bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator mariion Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 ce pot sa fac sa ii redau stralucirea? oricat o spal culoarea pare obosita. am vazut ceva pe discovery dar nu mai tin minte cum ii zicea. folosit pe ud, indeparta 0,1mm din stratul de vopsea si ramanea ca noua. sau aveti voi alte ideei? ce pot sa folosesc cand o spal ca sa ii dea culoare? Cu polish... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 BAAAAA voi nu va uitati ca e un topic din 2006? WTF!?!?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 BAAAAA voi nu va uitati ca e un topic din 2006? WTF!?!?!?! Lasa ca e bine asa,eu nu stiam de Pronto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Pentru ca folia sa mearga pusa brici trebuie sa pulverizezi niste solutie de apa+sapun lichid pe geam si apoi sa lipesti folia pe geam, cat e inca ud. Iar ca sa nu mai aiba bule intinzi folia cu buletinu/permisu.. ceva plastic cu muchie tare, dar care nu zgarie.Si daca tot ai bule, iei un bold, le intepi si apoi mai dai putin cu unghia sau cu chestia din plastic de care am zis mai sus. dar unghiile sa fie taiate e bine ca s-a dezgropat topicul, nici eu nu stiam de Pronto. ramane sa-l testez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishutz Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Faza cu ingropatu'-dezgropatu' nu prea merge la acest topic.. Cam mereu va avea cineva nevoie de polish. Nici eu nu stiam de faza cu Pronto, deci.. Topic vechi, dar util Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate