dragonlord Postat Ianuarie 26, 2018 Share Postat Ianuarie 26, 2018 citat din anunt: "Avem sediul in Timisoara si va oferim remorci non-stop, 7 zile din 7." deci ar trebuii sa aiba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Ianuarie 26, 2018 Share Postat Ianuarie 26, 2018 Multumesc, am rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Ianuarie 27, 2018 Share Postat Ianuarie 27, 2018 Salve, am o lama de briceag zimtata si vreau sa o fac dreapta. Stiti vreun atelier/meserias/ tocilarie in Timi care sa poata face alta "gura" la lama. De preferat la unghi, nu din mana ca sunt asa mai OCD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emircea Postat Aprilie 18, 2018 Share Postat Aprilie 18, 2018 Stie cineva unde in Tinisoara (sau apropiere) se poate obtine certificat de distrugere vehicul, pentru scoaterea acestuia din circulatie? Daca aveti si recomandare de persoana de contact si telefon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Aprilie 18, 2018 Share Postat Aprilie 18, 2018 adica vrei sa-ti dea certificat fara sa duci masina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emircea Postat Aprilie 18, 2018 Share Postat Aprilie 18, 2018 (editat) In principiu, as vrea sa pot folosi piesele, daca e posibil (se poate plimba pana acolo, dar nu pe propriile roti). Oricum motorul nu e functional la vehicul. Deci, exista vreo recomandare? Editat Aprilie 18, 2018 de emircea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Aprilie 19, 2018 Share Postat Aprilie 19, 2018 acum cativa ani am dus o masina pentru radiat pe Calea Lugojului dupa Moticica. Vezi daca mai sunt acolo si te intelegi tu cu ei. https://www.google.ro/maps/@45.7708173,21.2782681,334m/data=!3m1!1e3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emircea Postat Aprilie 19, 2018 Share Postat Aprilie 19, 2018 Multumesc de info, voi cauta week-end-ul asta. Am inteles ca ar fi 3 centre ce-ti pot da certificat de distrugere; unul ar fi REMAT-ul. Care sunt celelalte 2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Aprilie 20, 2018 Share Postat Aprilie 20, 2018 Ai si in Dumbravita la iesire pe stanga. Sigur dau certificat ca acu 2 sapt am dus o masina pt rabla. Din cate atiu poti sa predai doar o parte din masina unde aunt seriile de sasiu. Asa am predat pe vremuri un trabant...am scos tot ce era reforosibil si doar caroseria goala predat la remat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TICU Postat Aprilie 25, 2018 Share Postat Aprilie 25, 2018 Multumesc de info, voi cauta week-end-ul asta. Am inteles ca ar fi 3 centre ce-ti pot da certificat de distrugere; unul ar fi REMAT-ul. Care sunt celelalte 2? incearca langa strandul umt la gara de est, eu am dus cadru de la un motor acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreig Postat Mai 11, 2018 Share Postat Mai 11, 2018 Salutare, știe cineva o vulcanizare unde pot pune sambata un set de Mitas E09 Dakar pe niste roți spițate (cu camera)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Mai 11, 2018 Share Postat Mai 11, 2018 Salut. La Florin la Sag, MaxiScuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Mai 11, 2018 Share Postat Mai 11, 2018 Recomand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 Salutare, știe cineva o vulcanizare unde pot pune sambata un set de Mitas E09 Dakar pe niste roți spițate (cu camera)? Da, stiu eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreig Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 priceput om, face și furci în timp ce pune cauciucuri Da, stiu eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 E secret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 E secret? Nu. Omul intreba pentru ziua de sambata. Eu am raspuns marti cu titlul de gluma pentru ca sambata i-am montat eu anvelopa fata si la vulcanizarea de pe Dan Capitan cea de spate. Aceasta vulcanizare e (cred) singura nonstop din oras. Poate e de folos informatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Iunie 7, 2018 Share Postat Iunie 7, 2018 (editat) Salut! imi trebuie azi sau maine un cablu de ambreiaj de XTZ 750 Supertenere, uzat sau nou. Vin dupa el in oras si il cumpar. Merci! Editat Iunie 7, 2018 de arcgotic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 Neata . Pt service roti mai puteti incerca si la Pit Moto , 0726 003995 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 Salut! unde as putea comanda piese de Yamaha in TM? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 daca vrei noi incearca la Ciclop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 (editat) Salut! unde as putea comanda piese de Yamaha in TM? Merci! La Paul Moto ai încercat? Ce vrei sa iei nou? Editat Iunie 28, 2018 de kalator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Iunie 29, 2018 Share Postat Iunie 29, 2018 Niste maruntisuri. Transportul de afara e 30euro. Si piesele costa tot cam asa. Ma duc la Ciclop si la Paul apoi, multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat August 20, 2018 Share Postat August 20, 2018 Q? La ce magazin din Timi am sansa sa gasesc folie vinyl cu aspect carbon, pentru infoliere auto/moto. Am un proiect cu niste ornamente auto si pe online e tare slaba oferta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat August 21, 2018 Share Postat August 21, 2018 la Ciclop au , daca nu acolo, in Mehala 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate