Vizitator _Raul_ Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 (editat) vreau si eu o informatie! unde gasesc un kit de reparatie fibra de sticla cu rasina si intaritor mai lesne la pret ! multumesc anticipat Nu stiu daca ai mai avut vreun contact cu el sau nu, dar poti incerca la Dino (ResinCorse). Eu am fost foarte multumit de cum a lucrat si de preturile pentru repararea a doua carene frontale - una cu o crapatura mica si alta pe care ma pregateam sa o arunc la gunoi. La a doua era crapat si usor deformat plasticul, dar el mi-a facut-o ca de fabrica. Face si ansamble mari (carene, cozi), rezervoare de fibra, etc.. la preturi mai mari (justificabile, daca ma intrebi), dar pentru reparatii minore il recomand fara dubii. Are zeci de ani experienta si este un profesionist in domeniu. Editat Decembrie 27, 2011 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 dap!meseriasu e meserias doar ca de data asta vreau sa-mi imbogatesc eu cultura mea generala! are cineva vreun contact pe la azur? sau a mai lucrat cineva cu polydis de la arad? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VULCANOSU Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 dap!meseriasu e meserias doar ca de data asta vreau sa-mi imbogatesc eu cultura mea generala! are cineva vreun contact pe la azur? sau a mai lucrat cineva cu polydis de la arad? am eu pe un cunoscut la azur si mi-a zis sa revin dupa sarbatori si se intereseaza daca vind sau nu deocamdata omul este in concediu si e plecat din localitate pana dupa 16 ianuarie ;cum incepe lucrul o sa-l contactez si daca o sa aflu ceva o sa-ti transmit (si eu vreau sa experimentez ceva )! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bazy Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 Daca trebuie sa alimentati din Viena vreodata, intrati pe www.spritbarometer.at, alegeti Wien si normalbenzin dupa care va afisa adresele celor mai ieftine benzinarii. Am luat ieri cu 1,304 EUR cat timp in alte locuri era 1,41 EUR. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 (editat) Cine poate sa imi faca in TM un sticker: Cu diferenta ca, conturul exterior VFR vreau sa fie argintiu, asa cum era originalul: Mentionez ca am poza in format *.eps Multumesc anticipat! Editat Ianuarie 8, 2012 de emilian_rks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 Am un pinion de lant de la roata spate . Am nevoie sa-mi taie o gaura maricica in el , stie cineva , sau se ocupa cineva cu asta ? Pinionul evident e calit. ps : flex-ul exclus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 strung! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bside Postat Ianuarie 15, 2012 Share Postat Ianuarie 15, 2012 strung! strungareata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 cine are un filtru de aer de gsxr SRAD , folosit , si nu-i mai trebuie , am nevoie sa incerc ceva . dau o bere. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 salut, nush daca a postat exact unde trebuie dar ... am 2 cauciucuri spate full slick de vanzare unul este foarte putin folosit dimensiuni 190/55 R17-PRET 60Ron; celalalt este destul de folosit dim. 180/55 R17-PRET 40Ron; se pot vedea oricandin TM... tel 0 7 6 73 11 985 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 vreau si eu o informatie! unde gasesc un kit de reparatie fibra de sticla cu rasina si intaritor mai lesne la pret ! multumesc anticipat AI rezolvat ai gasit ca sunt si eu interesat ? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stasi Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 Daca e cineva care-si doreste un Tatoo , avem un musafir profesionist care ne coloreaza la preturi promotionale pentru inca o saptamana.Pentru info.: "Rabbit Club" pe Ialomita.....LLH&R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akruno Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 Cine (sau unde) brodeaza in Timi????logo-uri,texte etc,pe tricouri sau alte cele?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rammstein Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 La Mall, la etajul 2 sau 3, nu stiu exact, pe langa Media Galaxy, e un magazin mai mic, are in fata costume populare si alte cele, brodeaza cu masina dupa model in nu stiu ce format, poate .jpg. Un cunoscut si-a brodat ceva sepci si tricouri personalizate pt firma da' nu stiu mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akruno Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 La Mall, la etajul 2 sau 3, nu stiu exact, pe langa Media Galaxy, e un magazin mai mic, are in fata costume populare si alte cele, brodeaza cu masina dupa model in nu stiu ce format, poate .jpg. Un cunoscut si-a brodat ceva sepci si tricouri personalizate pt firma da' nu stiu mai multe detalii. Am fost astazi la ei,intradevar,brodeaza,dar doar de la 10 buc in sus..a pai mie imi trebuie mai putin,ptr uz personal. somebody else?? era un tip de venea pe la intrunirile moto si avea la vanzare tricouri cu tot felul de chestii rock,bratari ,lanturi (fara catuse..)curele etc ,el parca facea..da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 (editat) Am fost astazi la ei,intradevar,brodeaza,dar doar de la 10 buc in sus..a pai mie imi trebuie mai putin,ptr uz personal. somebody else?? era un tip de venea pe la intrunirile moto si avea la vanzare tricouri cu tot felul de chestii rock,bratari ,lanturi (fara catuse..)curele etc ,el parca facea..da Parca userul @darian, cel cu seile, avea oferta si pentru brodat. Si stiu sigur ca am mai vazut un topic cu asemenea oferte pe forum. Vezi la Bursa - Servicii.Nu sunt sigur 100%. Editat Ianuarie 23, 2012 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 (editat) http://brodez.ro/ Sau in Kappa am vazut intr-un magazin o masinuta care broda.. nu mai tin minte detalii. http://www.paginiaurii.ro/cauta/TIMI%C5%9E/Broderii.html Editat Ianuarie 25, 2012 de TM06UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoLoGSX Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 Transport moto Timisoara si imprejurimi cu autoutilitara inchisa. deasemenea si transport la RAR. Ovi 0724 794 456 sau 0752 374 483 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orvo Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Parca userul @darian, cel cu seile, avea oferta si pentru brodat. Darian face sheile, userul DKid e cel cu broderiile. El mi-a facut si mie broderia la sheaua de Virago: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Stiti pe cineva in timisoara care repara carcase moto (Scooter ,piagio , moped mic ) sudura aluminiu . ceva de genu mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coach Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 am nevoie de cauciucul ala care sta pe marginea parbrizului stie cineva pe unde as putea gasi asa ceva sau asemanator? mercic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 am nevoie de cauciucul ala care sta pe marginea parbrizului stie cineva pe unde as putea gasi asa ceva sau asemanator? mercic Eu mi-am luat de 2 ori de la Louis: Rubber edge trim. Stie cineva de unde pot cumpara tabla de aluminiu de 1.5-3 mm (preferabil 2 mm), dar sa mi-o si taie la cotele la care imi trebuie? Inca n-am inceput sa caut, dar mi-ar prinde bine niste ponturi. Nu-mi trebuie foarte mult, vreau sa-mi fac 2 side case-uri, nu stiu inca dimensiunile ca n-am masurat exact, dar ma incadrez pe ~ 60% dintr-o coala de 2x1m. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 Eu mi-am luat de 2 ori de la Louis: Rubber edge trim. Stie cineva de unde pot cumpara tabla de aluminiu de 1.5-3 mm (preferabil 2 mm), dar sa mi-o si taie la cotele la care imi trebuie? Inca n-am inceput sa caut, dar mi-ar prinde bine niste ponturi. Nu-mi trebuie foarte mult, vreau sa-mi fac 2 side case-uri, nu stiu inca dimensiunile ca n-am masurat exact, dar ma incadrez pe ~ 60% dintr-o coala de 2x1m. Si eu vreau sa-mi fac 2 sidecase-uri. Si din cat am cautat eu tabla, cea mai ieftina am gasit-o la firma GEPLAST (parca...), vis-a-vis de fostul centru comercial Maldini din Calea Girocului. Este in jur de 20 EURO coala (2m/1m), putin mai scumpa cea striata, dar si arata mai frumos. Daca crezi ca nu te descurci, suna-ma, si vin cu tine pana acolo. Nr meu de telefon este in semnatura. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 (editat) Super, am idee pe unde ii. Dupa ce isi mai revine vremea o sa dau o fuga pana acolo. Stii daca si taie tabla? Editat Februarie 16, 2012 de alex_xt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akruno Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 Si eu vreau sa-mi fac 2 sidecase-uri. Si din cat am cautat eu tabla, cea mai ieftina am gasit-o la firma GEPLAST (parca...), vis-a-vis de fostul centru comercial Maldini din Calea Girocului. Este in jur de 20 EURO coala (2m/1m), putin mai scumpa cea striata, dar si arata mai frumos. Daca crezi ca nu te descurci, suna-ma, si vin cu tine pana acolo. Nr meu de telefon este in semnatura. Succes. vedeti si la Dedeman,in partea din spate la materiale de constructii au coli de tabla de alu,striate,nestriate,grosimi diferite,nu stiu preturi,dar plus minus majoritatea sunt alineati la ele. am prieteni care si-au facut sidecase,si din cate stiu colile sunt destul de mari,dar va puteti combina 2in 1.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate