northern_freyja Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Neatza! Stiu ca vine tarziu intrebarea dar gasesc in dimineata asta pe cineva in Faget care sa ma ajute sa-mi intind lantul? Nu am ce-mi trebuie. Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 ai plecat din Deva ??sper sa ajungi cu bine acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 (editat) Thanks! Am rezolvat in Deva, m-am intors ok... in afara ca m-a plouat torential 150 km si nu aveam costumul la mine, totul ok. Editat Septembrie 8, 2014 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 caut tinichigiu pentru indreptarea + sudarea unui rezorvor de tabla. Cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Salutari, Ma poate imprumuta careva pentru 1-2 zile cu o suflanta aer cald ? Mersi anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Octombrie 5, 2014 Share Postat Octombrie 5, 2014 caut tinichigiu pentru indreptarea + sudarea unui rezorvor de tabla. Cineva? salut te pot ajuta eu daca il trimiti prin curier sunt din buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Salut! Aveti de imprumutat un semnal spate de honda XL, NX sau ceva ce ar merge? In weekend mi-l trebuie. » Post actualizat in 08 Oct 2014 08:33Salut! Am de adus o motocicleta+multe piese (roti, furca, cadru) de la Cluj la Timisoara. Caut duba sau ceva transport care vine spre TM. Data nu e critica, poate fi peste o saptamana doua,,, daca auziti ceva, dati-mi va rog un PM. Multumesc anticipat! Numai bine,Dani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosfyrus Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 Salutare. Caut un pacient care necesita o reabilitare orala. Am un prieten in anul 6 la stomatologie si trebuie sa reabiliteze oral un pacient cap coada pana inluna iunie. Pretul include doar manopera tehnicianului( daca este cazul) si o taxa la facultate in functie de amploatea lucrarii. pacientul trebuie sa aiba posibilitatea sa vina luni de la ora 11am si miercuri de la ora 15pm pana la terminarea reabilitarii. Cine este interesat sa imi de un mesaj. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucas22010 Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 am o datorie cuiva caruia ii stiu doar nr. de inmatriculare de la masina, cum pot da de persoana respectiva? n-am pile la politie, nu-mi place sa raman dator eventual pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Spui numarul aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Luni, 27 Oct aduc la Lidl husa de moto si spray de pana: http://www.lidl.ro/ro/Oferte-513.htm?id=550 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Salut! Un prieten doneaza mobila veche, de calitate. Adresa str Paris nr 2A, etaj 2. Dupa ora 18 in fiecare zi lucratoare. Nu se asigura nici transport, nici oameni la carat, cine vine sa o ia sa vina cu oameni si masina. Mobila: 2 dulapuri mari de haine, 1 dulap mai mic de haine, 2 vitrine+dulap sub ele. Toate in stare buna, dar vechi. PM cine e interesat, am poze si le trimit pe mail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cealadau rf 600 Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 Salutare, Stie careva o firma sau persoana ca reconditioneaza cazi de baie ? pe net am cautat dar parerile sunt impartite unii multumiti altii tepuitii As merge pe o recomandare ( nu imi trebuie factura) Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 Face cineva ghidoane in Timisoara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Un service bun de masini puteti recomanda? Multumesc! Eu va pot recomanda un loc pt schimbat uleiul la masina, e 20RON manopera sau gratis daca luati ulei si filtru de la fata locului. Pe str Closca, dupa biserica de pe dreapta, pe partea stanga la o casa, cum mergi catre iesirea din oras. E un nene acolo si in 15min uleiul e schimbat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 Poate cineva sa ma indrume spre cineva care taie sticla , in Timisoara ? Am nevoie de 8 bucati de 30x16 cm cu grosimea de 3 mm . Multumesc anticipat , cu stima . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sury Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 la Oglinda in P-ta Crucii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 Cunoaste-ti pe cineva care se pricepe la modelare in lut/ ghips / whatever. Am nevoie de un model simplu dupa care sa copiez ceva . ( un fel de capac ) Contra cost bine'nteles. Mersi . PM sau 0751223726 Robi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skippa Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 Stie cineva unde mi-as putea repara bordul de la motocicleta ? Nu imi mai indica kilometrajul nici ora nici data nimic . Merg doar luminile pe el , l-am desfacut si intr-o parte pare ars ... incerc sa evit sa iau alt bord ca e scump . Ceva electrician sau nu stiu , totul tine de circuitul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mercenaru888 Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 pentru itp moto poti merge in lipovei sa deschis un itp ,cum megi de pe borzesti catre aradului pe prima strada care e sens unic dar te pori intoarce pe urmatoarea strada are rwclama alb cu rosu quote name="seba_bmw" post="2648694" timestamp="1288089396"] Numai la RAR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bside Postat Decembrie 16, 2014 Share Postat Decembrie 16, 2014 Stie cineva unde mi-as putea repara bordul de la motocicleta ? Nu imi mai indica kilometrajul nici ora nici data nimic . Merg doar luminile pe el , l-am desfacut si intr-o parte pare ars ... incerc sa evit sa iau alt bord ca e scump . Ceva electrician sau nu stiu , totul tine de circuitul ala la un zx 6 din 2007 ? Cauta prin sigurante. Scoate cate una si da valorile (fara ele) .tutorial: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Ianuarie 7, 2015 Share Postat Ianuarie 7, 2015 Imi aduc aminte ca era un biker ce lucra in piele. Vreau o curea de ceas cu pafta ca in poza pt. ceasul bunicului. Rogu-va sa imi dati datele de contact. Multamesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Ianuarie 7, 2015 Share Postat Ianuarie 7, 2015 Am cautat fara succes, o sa incerc pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat Ianuarie 10, 2015 Share Postat Ianuarie 10, 2015 Imi aduc aminte ca era un biker ce lucra in piele. Vreau o curea de ceas cu pafta ca in poza pt. ceasul bunicului. Rogu-va sa imi dati datele de contact. Multamesc 20150107_192918.jpg sal. ai pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 (editat) Salut, imi face si mie cineva un bine sa imi spuna unde gasesc un bec ca cel din imagine in Timisoara? Este de 1.7W Multumesc. Editat Ianuarie 29, 2015 de KENAZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate