oldgeorge59 Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 Am vazut clipul de promovare și pare ok : Din ce magazin din Timișoara l-ai cumpărat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 local nu am gasit. cateva magazine au stiut despre ce vorbesc dar au zis ca nu se mai gaseste, ca nu au distribuitori. Am gasit pe www, colindetailing.ro a fost cel mai serios. se gaseste la sticla, la mostra (din varsat), la 2L si 5L. recomand cumparat in gasca de prieteni cantitate mai mare pt ca iese mai ieftin. aici e si video-ul facut de mine. e mai lungut , dar puteti vedea mizeria intarita care nu se curata la unghie si la sfarsit se duce cu carpa usor. spitele au fost anterior curatate cu vreo taspe produse, cel mai eficient fiind Motul, dar praful ala intarit s-a dus doar cu Sonax. Impart acestea ca sa nu mai cheltuiti pe produse similare cu efecte net inferioare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tm95for Postat Noiembrie 6, 2016 Share Postat Noiembrie 6, 2016 (editat) Astazi este etapa de motocross la Ianova, a fost si ieri, pacat ca nu sunt promovate mai bine aceste evenimente. » Post actualizat in 06 Nov 2016 07:15 Astazi este etapa de motocross la Ianova, a fost si ieri, pacat ca nu sunt promovate mai bine aceste evenimente. » Post actualizat in 06 Nov 2016 07:17 Vremea se anunta numa faina... Editat Noiembrie 6, 2016 de tm95for Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Noiembrie 11, 2016 Share Postat Noiembrie 11, 2016 Iarasi eu. Aveti idee pe unde as gasi bec T6.5 pt bord. E cel mic. Becul mare e T10. Din ce am inteles, au mai intrebat bikeri pe la Ciclop asa ca poate ma scuteac de o comanda online Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider18 Postat Noiembrie 12, 2016 Share Postat Noiembrie 12, 2016 (editat) http://www.electronika.ro/primapagina/ incearca aici ,de cate ai nevoie? posibil sa mai am eu pe acasa Editat Noiembrie 12, 2016 de ghostrider18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
predrag80 Postat Noiembrie 12, 2016 Share Postat Noiembrie 12, 2016 (editat) Salut, Ma poate ajuta cineva cu o bujie colortune pentru o zi? Sau ceva asemanator? Multumesc anticipat! Editat Noiembrie 12, 2016 de predrag80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Noiembrie 14, 2016 Share Postat Noiembrie 14, 2016 Am gasit becuri iluminat bord auto moto cu precadere japoneze la mag.Rubin. mc Ghost pt pont. Becurile folosite sunt tip T10, T6.5 si T5. Pt. amatori se pot pune si becuri led dar acestea se gasesc doar pe comanda online. Just FYI » Post actualizat in 15 Nov 2016 05:30 Q? Avem in Banat un mester fierar ce poate face asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
predrag80 Postat Noiembrie 15, 2016 Share Postat Noiembrie 15, 2016 Cred ca-ti trebuie strungar/frezor. Am eu cel putin unul. Daca vrei, iti dau contact pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Noiembrie 16, 2016 Share Postat Noiembrie 16, 2016 La ce foloseste chestia aia? Sunt intrigat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Noiembrie 16, 2016 Share Postat Noiembrie 16, 2016 Siguranta pentru pinion si eliminare joc lateral pinion. Sa nu ajungi asa, si daca ai ajuns asa sa o mai duci nitel pana la sudura si engine rbuild Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tankcsapda Postat Noiembrie 20, 2016 Share Postat Noiembrie 20, 2016 Iti pot face eu siguranta aceea pt pinion. Metal sau aluminiu? ma gasesti la 0740 199 234 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Noiembrie 21, 2016 Share Postat Noiembrie 21, 2016 Niste bucse din bronz poti face?! Ceva micut, gen 6mm interior cu 12mm exterior, aprox... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Noiembrie 22, 2016 Share Postat Noiembrie 22, 2016 din anunturi https://www.youtube.com/watch?v=NNsXTvlMxno din ce am cautat acum ceva vreme, stiu despre acestia http://www.raal-vest.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowball Postat Noiembrie 23, 2016 Share Postat Noiembrie 23, 2016 Reparatia la radiatoare e foarte pretentioasa. Trebuie sa fie fff bun mesterul sau ....sa ai noroc chior sa etanseze bine si sa nu mai curga. Cel mai bine e sa cauti radiator nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 23, 2016 Share Postat Noiembrie 23, 2016 (editat) Îți trebuie doar sudura/lipituri sau și înlocuite elemente? Daca e vorba de suduri/lipituri mai atipice știu un tip tânăr, care construiește tot felul de lucruri din fier, tabla, etc. Sa zicem un fierar/artist modern în fier și derivate. Eu am reparat la el niște candelabre vechi. Editat Noiembrie 23, 2016 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowball Postat Noiembrie 23, 2016 Share Postat Noiembrie 23, 2016 860 euro,mulțumesc, nu.. Aftermarket 230 e,dar ai ghicit, nu se potrivește,nici la prinderi nici la butonul de apa,nu mai decupat și capota acuma,nu-i asa..?? Îl reparam pe ala vechi,încercăm... Mulțumesc! Firma la care lucrez importa si vinde piese pentru camioane. Am auzit multe de-a lungul timpului despre radiatoare reparate, din pacate reparatiile tin un timp limitat, lucreaza sub presiune si temperatura...stiii si tu, nimic nou. Daca un radiator after market nu se potriveste de obicei inseamna ca echivalenta cu codul original nu e corecta (verifica la furnizorul care ti l-a adus). Varianta originala e intr-adevar scumpa, merita sa incerci o reparatie dar sa nu fii dezamagit daca nu tine prea mult. Din pacate nu stiu pe nimeni sa-ti recomand pentru asta, stiam si eu din folclor ca se fac astfel de reparatii in Timisoara, dar nimic concret. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Noiembrie 24, 2016 Share Postat Noiembrie 24, 2016 Omu' zice ca are nevoie de sudura pe cupru. Pune o poza, sa vedem exact cum arata putregaiu Eu ti-l pot suda in oxi-gaz cu aliaje pe baza de argint sau cupru. Eventual il bagam si sub presiune sa vedem daca si pe unde scapa, dar depinde ce fel de racorduri ai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Noiembrie 26, 2016 Share Postat Noiembrie 26, 2016 E tocat bine, nu gluma! Din cate imi dau seama, acolo ai bucati lipsa din mai multe capilare. Deci nu merge facut doar din sudura; trebuie puse bucati de teava pe marimea potrivita, ca sa refaci zonele distruse. Sau, daca nu sunt multe randuri afectate si sunt in paralel, nu serpentina, se pot suda la capeti si anula traseele cu probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Decembrie 19, 2016 Share Postat Decembrie 19, 2016 Găsesc undeva în Timișoara WD40 la 0.5/1 litru/etc, vărsat? Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Decembrie 19, 2016 Share Postat Decembrie 19, 2016 Varsat? Asta cum este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coach Postat Decembrie 20, 2016 Share Postat Decembrie 20, 2016 Găsesc undeva în Timișoara WD40 la 0.5/1 litru/etc, vărsat? Mulțumesc! am vazut si la tuburi mari de 500ml si in piata (Mehala la magazinele alea de tunat Loganuri) si prin magazinele de bricolaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Decembrie 21, 2016 Share Postat Decembrie 21, 2016 (editat) Nu mai vreau Wd in recipient imbuteliat si sub presiune. Am avut toate marimile, de la 100 la 500 ml. Cand mai au inca lichid in interior, raman fara gaz/presiune. Exista la Emag bidon de 5 litri, undeva la 200 de lei. Eu vreau 2 litri. Altcineva interesat, incat sa impartim cantitatea? Editat Decembrie 21, 2016 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat Ianuarie 1, 2017 Share Postat Ianuarie 1, 2017 Caut un garaj incălzit in zona Blvd Cetății unde aș putea să îmi țin mașina cateva ore... se pare că am un dop de gheață pe undeva prin traseul de alimentare... pm daca ma poate ajuta cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 5, 2017 Share Postat Ianuarie 5, 2017 Unde pot face o copie buna la chiea de la motor ? Am cheia, doar mesterul nu il am. Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Akbert Postat Ianuarie 5, 2017 Share Postat Ianuarie 5, 2017 la iulius mall la parter am facut eu acu ceva vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate