high_voltage_tm Postat Noiembrie 21, 2016 Share Postat Noiembrie 21, 2016 Niste bucse din bronz poti face?! Ceva micut, gen 6mm interior cu 12mm exterior, aprox... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Noiembrie 22, 2016 Share Postat Noiembrie 22, 2016 din anunturi https://www.youtube.com/watch?v=NNsXTvlMxno din ce am cautat acum ceva vreme, stiu despre acestia http://www.raal-vest.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowball Postat Noiembrie 23, 2016 Share Postat Noiembrie 23, 2016 Reparatia la radiatoare e foarte pretentioasa. Trebuie sa fie fff bun mesterul sau ....sa ai noroc chior sa etanseze bine si sa nu mai curga. Cel mai bine e sa cauti radiator nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 23, 2016 Share Postat Noiembrie 23, 2016 (editat) Îți trebuie doar sudura/lipituri sau și înlocuite elemente? Daca e vorba de suduri/lipituri mai atipice știu un tip tânăr, care construiește tot felul de lucruri din fier, tabla, etc. Sa zicem un fierar/artist modern în fier și derivate. Eu am reparat la el niște candelabre vechi. Editat Noiembrie 23, 2016 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowball Postat Noiembrie 23, 2016 Share Postat Noiembrie 23, 2016 860 euro,mulțumesc, nu.. Aftermarket 230 e,dar ai ghicit, nu se potrivește,nici la prinderi nici la butonul de apa,nu mai decupat și capota acuma,nu-i asa..?? Îl reparam pe ala vechi,încercăm... Mulțumesc! Firma la care lucrez importa si vinde piese pentru camioane. Am auzit multe de-a lungul timpului despre radiatoare reparate, din pacate reparatiile tin un timp limitat, lucreaza sub presiune si temperatura...stiii si tu, nimic nou. Daca un radiator after market nu se potriveste de obicei inseamna ca echivalenta cu codul original nu e corecta (verifica la furnizorul care ti l-a adus). Varianta originala e intr-adevar scumpa, merita sa incerci o reparatie dar sa nu fii dezamagit daca nu tine prea mult. Din pacate nu stiu pe nimeni sa-ti recomand pentru asta, stiam si eu din folclor ca se fac astfel de reparatii in Timisoara, dar nimic concret. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Noiembrie 24, 2016 Share Postat Noiembrie 24, 2016 Omu' zice ca are nevoie de sudura pe cupru. Pune o poza, sa vedem exact cum arata putregaiu Eu ti-l pot suda in oxi-gaz cu aliaje pe baza de argint sau cupru. Eventual il bagam si sub presiune sa vedem daca si pe unde scapa, dar depinde ce fel de racorduri ai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Noiembrie 26, 2016 Share Postat Noiembrie 26, 2016 E tocat bine, nu gluma! Din cate imi dau seama, acolo ai bucati lipsa din mai multe capilare. Deci nu merge facut doar din sudura; trebuie puse bucati de teava pe marimea potrivita, ca sa refaci zonele distruse. Sau, daca nu sunt multe randuri afectate si sunt in paralel, nu serpentina, se pot suda la capeti si anula traseele cu probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Decembrie 19, 2016 Share Postat Decembrie 19, 2016 Găsesc undeva în Timișoara WD40 la 0.5/1 litru/etc, vărsat? Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Decembrie 19, 2016 Share Postat Decembrie 19, 2016 Varsat? Asta cum este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coach Postat Decembrie 20, 2016 Share Postat Decembrie 20, 2016 Găsesc undeva în Timișoara WD40 la 0.5/1 litru/etc, vărsat? Mulțumesc! am vazut si la tuburi mari de 500ml si in piata (Mehala la magazinele alea de tunat Loganuri) si prin magazinele de bricolaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Decembrie 21, 2016 Share Postat Decembrie 21, 2016 (editat) Nu mai vreau Wd in recipient imbuteliat si sub presiune. Am avut toate marimile, de la 100 la 500 ml. Cand mai au inca lichid in interior, raman fara gaz/presiune. Exista la Emag bidon de 5 litri, undeva la 200 de lei. Eu vreau 2 litri. Altcineva interesat, incat sa impartim cantitatea? Editat Decembrie 21, 2016 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat Ianuarie 1, 2017 Share Postat Ianuarie 1, 2017 Caut un garaj incălzit in zona Blvd Cetății unde aș putea să îmi țin mașina cateva ore... se pare că am un dop de gheață pe undeva prin traseul de alimentare... pm daca ma poate ajuta cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 5, 2017 Share Postat Ianuarie 5, 2017 Unde pot face o copie buna la chiea de la motor ? Am cheia, doar mesterul nu il am. Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Akbert Postat Ianuarie 5, 2017 Share Postat Ianuarie 5, 2017 la iulius mall la parter am facut eu acu ceva vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 5, 2017 Share Postat Ianuarie 5, 2017 Si a mers din prima ? Ca nu vreau sa se invete pe cheia mea. Am doar una. Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Akbert Postat Ianuarie 5, 2017 Share Postat Ianuarie 5, 2017 (editat) in cel mai rau caz nu iti merge cheia noua. la cea existenta nu are ce sa strice. daca e cu cip, atunci e posibil sa trebuiasca sa stai 1-2 zile sa comande cheia bruta. in acest caz iti citeste prima data cheia actuala ca sa iti zica daca o poate copia. ca backup poti sa faci un mulaj in plastelina Editat Ianuarie 5, 2017 de Akbert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 5, 2017 Share Postat Ianuarie 5, 2017 Eu am o cheie originala plus cheia noua care trebuie taiata. La cea noua ma refer sa nu o strice. De cip nu am nevoie ca il mut din cea veche. Vreau una noua ca asta veche e stramba si nu mai tine mult.ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Ianuarie 5, 2017 Share Postat Ianuarie 5, 2017 (editat) S-a mai discutat subiectul. In Timisoara eu nu apelez decat la Key Center de pe Dragalina. Exista el si restul, dpmdv.https://www.google.com.ua/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=key%20center%20timisoara%20dragalina Editat Ianuarie 5, 2017 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Ianuarie 8, 2017 Share Postat Ianuarie 8, 2017 Există vreo firmă în Timișoara care poate face stickere pentru carene ? M-ar interesa așa ceva : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Mihai Lucian Postat Ianuarie 8, 2017 Share Postat Ianuarie 8, 2017 Există vreo firmă în Timișoara care poate face stickere pentru carene ? M-ar interesa așa ceva : ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Ianuarie 8, 2017 Share Postat Ianuarie 8, 2017 Le mulțumesc lui Pop Mihai Lucian și lui coach pentru informațiile legate de stickere . Rămân dator cu o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 8, 2017 Share Postat Ianuarie 8, 2017 Salut baieti! Imi puteti recomanda un notar/a va rog? Un loc unde sa nu dureze ore intregi pana sa mi faca o imputernicire si nici sa coste o avere. Ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Ianuarie 8, 2017 Share Postat Ianuarie 8, 2017 Salut baieti! Imi puteti recomanda un notar/a va rog? Un loc unde sa nu dureze ore intregi pana sa mi faca o imputernicire si nici sa coste o avere. Ms! Silvia Sica - Vasile Alexandri nr 7, +40 256 435 966 Ana Valentina Claici - Episcop Augustin Pacha nr 6, +40 256 433 117 Mai e un tip din TM, cu un Vstrom de 1000, cu topcase visiniu, parcat mereu langa Tribunal, care stiu ca e notar, dar nu cunosc alte detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 8, 2017 Share Postat Ianuarie 8, 2017 Notat. Dimineata ma orientez la care dintre ei ajung. Ms fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Ianuarie 8, 2017 Share Postat Ianuarie 8, 2017 Cu placere! Nu recomand notariatele de vizavi de Bega. Poenari (parca) si altele. Niste preturi de groaza. La Claici eu mergeam direct, fara programare si a mers intotdeauna repede. Recomand sa dai mai bine un telefon inainte. Eviti neplaceri de genul "nu este notarul in oras, sa semneze" etc. Oricum, zona stradutelor adiacente Pietei Unirii este plina de cabinete. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate