bside Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 sapand pe Net am gasit asta: http://www.magnumtuning.com/en/product_tex..._efie_enhancers foarte foarte interesant ... PS: Nu e neaparat moto ci mai degraba auto. Imi cer scuze daca va ofensez ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Piese moto din dezmembrari, in Arad : /index.php?showtopic=559808 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 un pielar bun si cu preturi de bun simt? pentru o curea...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coach Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 sudura in aluminiu, si rapid si destul de ieftin pe strada Posada la nr. 21, domnul Florea Pavel (parca) imi cer scuze daca s-a mai postat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragos TM Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Ma poate ajuta careva sa-mi recomande un instructor auto de incredere si cu multa rabdare pt. nevasta/mea? Ms anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laurentziu Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Ma poate ajuta careva sa-mi recomande un instructor auto de incredere si cu multa rabdare pt. nevasta/mea?Ms anticipat. Stiu eu unu, il cheama Titi Aur. iti fac rost de numar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sofeanu Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 Ma poate ajuta careva sa-mi recomande un instructor auto de incredere si cu multa rabdare pt. nevasta/mea?Ms anticipat. Salut, Ti-l recomand pe Dani Stoica, tip fain, tanar si rabdator. Intr-o vreme era la Zara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragos TM Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 Multumesc tuturor. Rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Daca aveti nevoie de un doctor bun de carburatoare, cautati-l pe Paie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nasty Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Care vrea sa indoaie diferite bari, tevi, etc, am vazut in Ambient aparat, parca pentru maxim 30mm. Costa cca 40 de ron Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Care vrea sa indoaie diferite bari, tevi, etc, am vazut in Ambient aparat, parca pentru maxim 30mm. Costa cca 40 de ron Succes! Unde ii pot gasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nasty Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Unde ii pot gasi? Eu am gasit intr-un magazin Ambient in Deva. Imi cer scuze, nu am stiut ca nu este magazinul asta si in TM. Se pare ca cel mai aproape este in Lugoj. Stima! Mesaj completat La magazinele Plus - Stand moto - 99.99 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 La magazinele Plus - Stand moto - 99.99 Exista magazine Plus in Timisoara? As fii interesat de un stand . George Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nasty Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Exista magazine Plus in Timisoara? As fii interesat de un stand . George Lugoj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Exista magazine Plus in Timisoara? As fii interesat de un stand . George Sau Arad. daca trec zilele urmatoare pe acolo si vad dau de stire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Sau Resita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Azi m-am intors acasa prin Lugoj, daca stiam, luam . Kato, daca nu iti cer prea mult, blocheaza un milion intr-unul pana ajung eu la Arad. Platesc dobanda in bere...sau in vodka cu lime George Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Azi m-am intors acasa prin Lugoj, daca stiam, luam . Kato, daca nu iti cer prea mult, blocheaza un milion intr-unul pana ajung eu la Arad. Platesc dobanda in bere...sau in vodka cu lime George Incerc maine sa dau o vizita pe acolo. Ok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Stie careva tapiter auto la pret decent in Timisoara? Eu stiu doar de cel din Dacia de la Garaje dar am aflat ca mai e unul ok in Buziasului. Poate stiti ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seba_bmw Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 (editat) Stie careva tapiter auto la pret decent in Timisoara? Eu stiu doar de cel din Dacia de la Garaje dar am aflat ca mai e unul ok in Buziasului. Poate stiti ceva. E unul in plopi. Mi-am facut eu la motor si socru-meu la un tractoras de gradina si au iesit ok. 0721-322.774 dar nu stiu cum il cheama. Editat Octombrie 20, 2010 de seba_bmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Un test, util mai ales dupa intrunirile moto http://www.alcooltest.ro/determinare_alcoo...calculator.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Un test, util mai ales dupa intrunirile moto http://www.alcooltest.ro/determinare_alcoo...calculator.html Slabut. Folosit. Total neconcludent. . Ore de somn, mese ulterioare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 va salut ,as avea nevoie de ajutor din partea cuiva din timisoara ,eu sunt din hunedoara si din pacate aici nu mai exista vopsele PALINAL , din cate am cautat eu ei sunt singurii care au lere de nuante pt motociclete . eu am un gsxr 750 2006 alb cu albastru si l-am scapat pe o parte .am nevoie de vopsea 100 g alb si 200g albastru . am cautat pe net si am vazut ca in tm este un sediu mare palinal pe Str. Dorobanți nr. 10, rugamintea mea ar fi urmatoarea: daca s-ar gasi cineva sa mearga la palinal si sa intrebe daca pot comanda vopsea dupa model an fabricatie ..etc sau ar fi mai bine sa merg cu plasticul in mana si sa caut dupa lera de nuante . va multumesc anticipat eventuale raspunsuri rog pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Bine de stiut : http://www.primariatm.ro/epress.php?epress_id=6820 Mesaj completat Ieri am trecut pe langa un canal aflat in mijlocul benzii fara capac ,pe strada Cluj ,in fata liceului de muzica. Era semnalizat cu o creanga dintr-un copac bagata in gaura. Mergeam in stanga masinii din fata altfel cred ca il luam in plin. Grija mare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orvo Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 ... sa intrebe daca pot comanda vopsea dupa model an fabricatie ..etc sau ar fi mai bine sa merg cu plasticul in mana si sa caut dupa lera de nuante . De ce nu le dai un telefon si te lamuresc ei: PALINAL Str. Dorobanți nr. 10, TIMIÂŞOARA Telefon : 0040 256 287140 Fax : 0040 256 288070 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate