coxx Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 as fi plecat de vineri da' e depeche... sambata pe la 10-11...sa plecam in haita la o baie. cu intoarcere duminica. va bagati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thot Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Daca iau examenul maine vin. Acuma daca iti convine sa fii "bona" unui incepator, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coxx Postat Iunie 20, 2006 Autor Share Postat Iunie 20, 2006 (editat) nici io nu-s vreun veteran. am doar vreo 2 luni jumate de motor... poate se mai combina ceva baieti cu experienta ca sa ne dadaceasca p-amandoi. Editat Iunie 20, 2006 de coxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thot Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Nu mai gaseam topicul asta, ); ce obosit sunt. Azi am dat si am luat daca pana sambata am plasticul la buzunar vin, Alti doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Nu mai gaseam topicul asta, ); ce obosit sunt. Azi am dat si am luat daca pana sambata am plasticul la buzunar vin, Alti doritori? Mare grija la iesirea de pe autostrada,intrati in curba aia cu max 60 kmh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thot Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Mare grija la iesirea de pe autostrada,intrati in curba aia cu max 60 kmh 10x man da stai sa vad cand pot sa iau plasticu, m-am cam desumflat total, cica deabia peste 1 sapt o sa ajung dosarele la udriste si nu pot sa-l iau pana nu au oamenii aia actele, ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coxx Postat Iunie 21, 2006 Autor Share Postat Iunie 21, 2006 Nu mai gaseam topicul asta, ); ce obosit sunt. Azi am dat si am luat daca pana sambata am plasticul la buzunar vin, Alti doritori? nu cred ca-ti dau astia plasticu pana sambata. si oricum cre'ca mai bine stai si tu cateva zile si te dai prin Bucuresti ca e cam devreme sa te bagi la un drum pana la mare... oricum, vedem cum e pana sambata si ne hotaram... in rest nu se mai baga nimeni ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 nu cred ca-ti dau astia plasticu pana sambata. si oricum cre'ca mai bine stai si tu cateva zile si te dai prin Bucuresti ca e cam devreme sa te bagi la un drum pana la mare... oricum, vedem cum e pana sambata si ne hotaram... in rest nu se mai baga nimeni ??? Pai lumea o cam ia inspre munte.Brasov,intelegi tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thot Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 aaaa, lolol, acuma am vazut si eu data. ma miram de ce nu da lumea navala, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Eu zic mai bine sa va lipiti la un grup si sa mergeti spre Brasov, decat singuri de capul vostru spre mare. Nu de alta dar e sezon si multi nebuni pleaca spre mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 (editat) 10x man da stai sa vad cand pot sa iau plasticu, m-am cam desumflat total, cica deabia peste 1 sapt o sa ajung dosarele la udriste si nu pot sa-l iau pana nu au oamenii aia actele, ( Dosarele ajung la politie cam in 48 de ore de la examen si apoi mai dureaza inca 48 de ore pana iti dau plasticul. Crede-ma am carnetul de o saptamana jumate. Mare grija la iesirea de pe autostrada,intrati in curba aia cu max 60 kmh Subscriu La virajul ala s-a inkeiat drumul meu spre mare vinerea trecuta Cu mentiunea ca pt incepatori este mai bine sa il ia cu 40 la ora Editat Iunie 21, 2006 de marmota Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Plec smbata la 7:00 pe drumul cu bacu (Calarasi, Ostrov, Baneas, Adamclisi, Techirghiol, Mangalia) cu intoarcere tot sambata noaptea. Viteaz 60~80~100 cine e incepator poate sa vina nu trag, merg la plimbare, soare, plaja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Plec smbata la 7:00 pe drumul cu bacu (Calarasi, Ostrov, Baneas, Adamclisi, Techirghiol, Mangalia) cu intoarcere tot sambata noaptea. Viteaz 60~80~100 cine e incepator poate sa vina nu trag, merg la plimbare, soare, plaja. interesant traseul... parca m-ar bate gandul, mai ales ca in zona brasovului se anunta ploaie... cum or fi drumurile prin zonele alea ? PS un punct de intalnire pt plecare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flusturel Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 eu am fost spre calarasi cu masina. aveti grija ca drumul indeamna la viteza - a se citi este superb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Vreau si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 TU MERGI LA BRASOV!!! CLAR???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 TU MERGI LA BRASOV!!! CLAR???? Poate ai vrut sa scrii "DUMNEAVOASTRA MERGETI LA MARE,DOMNULE,NU-I ASA?!?" si nu ti'a iesit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon80 Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 (editat) Prietenii stiu de ce! Sa fie intr-un ceas bun Tro5! Editat Iunie 22, 2006 de Leon80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Ce ma te insori sau vrei sa f.uti in Vama ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Punct de intalnire ora 7:00~7:30 la ultima benzinarie inainte de intrarea pe autostrada. Tin la ora pt ca vreau sa fac multe opriri si nu vreau sa ma greabesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutz_motociclistu' Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 m-as baga eu... problema e ca nu pot depasi 90-95km/h... merg pe o chinezarie... plec din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Vreau sa am timp de intors, de poze, de soare, plaj, baie. De aia plec asa devreme in + imi plac drumurile dis de dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Punct de intalnire ora 7:00~7:30 la ultima benzinarie inainte de intrarea pe autostrada. Tin la ora pt ca vreau sa fac multe opriri si nu vreau sa ma greabesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutz_motociclistu' Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 tu coxx ,pleci pe la 10 si mergi pe Autostrada direct pina la mare?... mai bine vin cu tine ca e programul mai lejer... eu as dormi o noapte la hotel Capitol in Jupiter ca au reducere pt. motociclisti... 700.000 camera dubla cu tot cu reducere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coxx Postat Iunie 22, 2006 Autor Share Postat Iunie 22, 2006 tu coxx ,pleci pe la 10 si mergi pe Autostrada direct pina la mare?... mai bine vin cu tine ca e programul mai lejer... eu as dormi o noapte la hotel Capitol in Jupiter ca au reducere pt. motociclisti... 700.000 camera dubla cu tot cu reducere... io sunt acrit ca nu mai pot sa merg sambata. trebe sa ma duc la ziua unui prieten si as fi bulangiu sa nu merg pe motiv ca am chef sa ma plimb cu motoru pan' la mare... oricum vreau neaparat sa fac excursia asta cat se poate de curand... deci clar weekendu' viitor obligatoriu merg. pana atunci poate se mai aduna doritori ca sa plecam in haita mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate