Ravenitza Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 hahaha Vezi mai Raven ce-ai iscat aci? Ti-am spus eu ca nu este asa simplu sa 'strunesti' un gixxer Eu n-am facut nimic... inca... Vreau si eu sa socializez , dar vad ca nu se poate, nu sunt deloc open mind oamenii astia Poate va mai prind la intalnirea de hornetisti, vaaaiii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 ce baterie imi recomandati pentru un suzuki gsx-r k2 k m-a lasat cand imi e lumea mai draga si nu prea am bani deloc (ceva mai ieftin si bun tipic romaneste) incearca baterie caranda, vreo 50 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Eu n-am facut nimic... inca... Vreau si eu sa socializez , dar vad ca nu se poate, nu sunt deloc open mind oamenii astia Poate va mai prind la intalnirea de hornetisti, vaaaiii.... De parca te si duci la ele de fiecare data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 cum ramane cu meetingul ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Eu n-am facut nimic... inca... Vreau si eu sa socializez , dar vad ca nu se poate, nu sunt deloc open mind oamenii astia Poate va mai prind la intalnirea de hornetisti, vaaaiii.... bine zis - daca ne prinzi gixxerisiti sunt cu mintea intre carene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Nu stiu cum ramane cu meetingu La mine nu e o problema cu ziua, ci de ora. Dupa 18:00 sunt liber intotdeauna daca nu apare vreun motor ceva de reparat sau alta duda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Nu stiu cum ramane cu meetingu La mine nu e o problema cu ziua, ci de ora. Dupa 18:00 sunt liber intotdeauna daca nu apare vreun motor ceva de reparat sau alta duda. zi repede un pret pentru inlocuit doi rulmenti roata fata - pt a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 (editat) zi repede un pret pentru inlocuit doi rulmenti roata fata - pt a mea Ti-as da daca as avea si extractoru ala de rulmenti intreg, dar nu gasesc o piesa din componenta si deci nu poci ce baterie imi recomandati pentru un suzuki gsx-r k2 k m-a lasat cand imi e lumea mai draga si nu prea am bani deloc (ceva mai ieftin si bun tipic romaneste) Cu o mica adaptare - poti sa incerci o baterie de UPS...am mers eu vreo 3 luni pe kawa si n-a avut nici o greata. Am folosit o baterie cu 12V 7Ah. Editat Septembrie 1, 2010 de Survolaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Ti-as da daca as avea si extractoru ala de rulmenti intreg, dar nu gasesc o piesa din componenta si deci nu poci Cu o mica adaptare - poti sa incerci o baterie de UPS...am mers eu vreo 3 luni pe kawa si n-a avut nici o greata. Am folosit o baterie cu 12V 7Ah. Unde lucrez eu am la vanzare acumulatori de UPS si chiar eram curios daca ar functiona pe un motor. Ar fi o varianta buna, cel putin la pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 zi repede un pret pentru inlocuit doi rulmenti roata fata - pt a mea uita-te pe topicul de Hayabusa - NASU te poate ajuta Mesaj completat ce baterie imi recomandati pentru un suzuki gsx-r k2 k m-a lasat cand imi e lumea mai draga si nu prea am bani deloc (ceva mai ieftin si bun tipic romaneste) o baterie de vin ... tipic romanesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 si eu sustin meeting-ul undeva dupa 6 jumate, ca mai repede sub nici o forma nu pot scapa de la munca. zona nu ma intereseaza prea tare, da cu cat ii mai departe de centru, cu atat imi ia mai mult sa ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 si eu sustin meeting-ul undeva dupa 6 jumate, ca mai repede sub nici o forma nu pot scapa de la munca.zona nu ma intereseaza prea tare, da cu cat ii mai departe de centru, cu atat imi ia mai mult sa ajung eu vin cu metroul! - daca vin ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 deci ramane stabilit la 6.30, casa poporului ? doar ca nu pot sa vin decat peste 2 sapt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Eu s-ar putea sa ajung azi la arc...daca e ceva ne vedem pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 sa va imbracati gros ca e frig.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Dap! E frig - mi-am luat si saua incalzita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Dap! E frig - mi-am luat si saua incalzita ai belit vre-un negru de ala care sta pe mijlocul strazii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Dap, chiar era sa-mi intre unu sub roti azi dimineata .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexdnny Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 salut...am o intrebare:D este vreo problema dak am completat ulei la un suzuki gsx-r 600 din 98,acelasi tip,10w-40 dar de la alta firma(motex)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_tm83 Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 stie cineva cat ulei intra in gsx-r 600 k7 ? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 stie cineva cat ulei intra in gsx-r 600 k7 ? multumesc 2.2l fara filtru schimbat 2.5l cu filtru schimbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 (editat) Nu este 2,8 cu 3,1? Rectific :aste sunt pana la k5, k7 are mai putin... Mesaj completat 2.2l fara filtru schimbat2.5l cu filtru schimbat Scuze, este corect! Mesaj completat Nu este 2,8 cu 3,1?Rectific :aste sunt pana la k5, k7 are mai putin... Mesaj completat Scuze, este corect! Editat Septembrie 3, 2010 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 am fost in seara asta pe la ace cafe..nebunie mare pe acolo in fiecare vineri seara..dube cu turbo&nos,muzica, stunteri,mobre din 1950-2010..eu zic sa ne intalnim acolo vinerea seara o sa pun niste filmulete de indata ce le primesc..bineinteles cu gixere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_tm83 Postat Septembrie 4, 2010 Share Postat Septembrie 4, 2010 2.2l fara filtru schimbat2.5l cu filtru schimbat Multumesc .Am schimbat si filtrul si am bagat 2,700 ca sa fie putin peste limita ...sper ca nu are nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter2002 Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 Multumesc .Am schimbat si filtrul si am bagat 2,700 ca sa fie putin peste limita ...sper ca nu are nimic nu e bine sa fie peste limita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate