upi Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 2005 cu motor 2007 in tura de weekend am fost foarte multumit de motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 172 hp e normal sa mearga , pe curbe cum sta? am auzit numai cuvinte de lauda pt modelul acesta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 cine poate sa imi dea niste masuratori in cm pt carena fata de k8 1000? am inceput sa o fac de la zero ca nu am gasit pe nimeni sa imi imprumute sa fac mulaj ..pls help Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 te pot ajuta cu dimensiunile de la 600 k8 .nu stiu sigur daca sunt la fel cu 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 @Kawasakimann pot sa iti aduc eu toba yoshi tri-oval dar nu are 2 iesiri doar una. ahaa bun pai vreau doar sa o scot pe a mea sii sa o pun pe cea noua fara adaptari suduri suruburi. daca e asa dami poza cu ea si pretul ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 kawa...da-mi add pe mess sa vb. ai id-ul in profil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 (editat) 2005 cu motor 2007 in tura de weekend am fost foarte multumit de motor Stiu ca modelul 2004-2005 difera si la niste mici modificari la cadru ( nu sunt sigur - dar citisem pe undeva ) - chiar se potriveste asa de bine motoru de pe 2006-2007? Eu cel putin ce am aflat de prin gura lumii ca modelul 1000rr pana in 2008 a fost unul dintre cele mai puturoase motoare la clasa 1000cc. Unele modele de 600 din acelasi an s-ar fi tinut pe linie dreapta destul de aproape. M-am dat cu un 1000rr 2006 si sincer mi s-a parut destul de puturos fata de k6. Ma refer ca accelerare si putere...ca daca e sa ne luam pe curbe sunt mult prea multe necunoscute de luat in calcul. Poti sa faci si tu o diferenta intre R1 care l-ai avut si 1000rr de acum? Editat Aprilie 13, 2011 de Survolaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 bai bajeti ...vreau si eu un releu de incarcare pentru gix.. doo mii sase ...doo mii sapte... de saseesute cmc .. am gasit original nou la optsute ron ...si aftermarket doo sute cinci zeci ...si inca unu original sh la trei sute ron .... daca ma poate ajuta cineva un beep ...un msg orice ...si sun eu ...ca zilele asta sunt la munca... 0767 101 169 mi-a murit suzika... ppfff... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 Stiu ca modelul 2004-2005 difera si la niste mici modificari la cadru ( nu sunt sigur - dar citisem pe undeva ) - chiar se potriveste asa de bine motoru de pe 2006-2007? Eu cel putin ce am aflat de prin gura lumii ca modelul 1000rr pana in 2008 a fost unul dintre cele mai puturoase motoare la clasa 1000cc. Unele modele de 600 din acelasi an s-ar fi tinut pe linie dreapta destul de aproape. M-am dat cu un 1000rr 2006 si sincer mi s-a parut destul de puturos fata de k6. Ma refer ca accelerare si putere...ca daca e sa ne luam pe curbe sunt mult prea multe necunoscute de luat in calcul. Poti sa faci si tu o diferenta intre R1 care l-ai avut si 1000rr de acum? M-am dat eu "la liniutza" din mers cu k6 si Zx10 2006. Am plecat de pe la 100-120 km/h pana aproape de 299, roata mea fata era in dreptul rotii spate a k6`lui, iar ZX-10le era in spatele nostru la o diferenta notabila (5-10 m). Am mers pe un R1 2006, si in ture mici mi s-a parut comparabil cu un 600, insa in ture mari tragea foarte tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 ce pot face in cazul de fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 (editat) ce pot face in cazul de fata? Te invat eu ca stiu.. te duci frumusel la cineva care sudeaza in argon PROFESIONAL ..adica nu cu cablu de retea sau aluminiu de prin atelier de la el.. cineva care sti foarte bine ca este profii si ca sudeaza cu electrozi speciali din aluminiu cu siliciu si ce reacu maia re el pe acolo.. protejezi zona foarte bine , dai afara bobinele, sudeaza bucata aia si gata dar in cazul in care lipseste o reface prin construire, foarte simplu 1 h de munca. Editat Aprilie 14, 2011 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 ce pot face in cazul de fata? mai ai bucata rupta? daca e incearca sa ajungi pe la mine si o rezolvam 0751.077.890 Razvan (in dr taberei) sau daca e sa vi sa ma iei unde o ti sa te ajut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 (editat) ce tare ... vorbim la suzuki despre honda... ce sa facem si noi ...daca suzuki este fara cusur... din cate am inteles todea sta prin alt colt de lume... departe de patria mama. Editat Aprilie 14, 2011 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upi Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 fata de un k4 trage mai tare, fata de un k5 nu pot sa compar nu am avut onoarea, data de R1 2000 trage mai tare si nu are curbe de putere ceea ce chiar e fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 @ todea: sper ca tu esti ok, da ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upi Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Aducea unul dintre voi seat cover-uri am gasit si eu ceva si ma interesa daca ar putea aduce si asa ceva: http://www.mxalliance.co.za/img/assets/pro...ol-R-detail.jpg http://www.v9sportbike.com/lang-fr/luimoto...eat-cover-.html si la ce pret, am vb si cu dorian sa vad ce imi raspunde si el de pret si vreau sa aleg cea mai buna varianta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Te invat eu ca stiu.. te duci frumusel la cineva care sudeaza in argon PROFESIONAL ..adica nu cu cablu de retea sau aluminiu de prin atelier de la el.. cineva care sti foarte bine ca este profii si ca sudeaza cu electrozi speciali din aluminiu cu siliciu si ce reacu maia re el pe acolo.. protejezi zona foarte bine , dai afara bobinele, sudeaza bucata aia si gata dar in cazul in care lipseste o reface prin construire, foarte simplu 1 h de munca. am inteles! sa traiti! Mesaj completat mai ai bucata rupta? daca e incearca sa ajungi pe la mine si o rezolvam 0751.077.890 Razvan (in dr taberei) sau daca e sa vi sa ma iei unde o ti sa te ajut din pacate nu's in tara,mersi oricum Mesaj completat @ todea: sper ca tu esti ok, da ? da man gasisem un k5 de 600 sa-l bag pe circuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 (editat) upi eu pot sa ti le aduc pe astea dar cu siguranta mult mai scump decat ti le poate face darian...si desi lucreaza bine omu(seaua mea de RR stie ce zic) nu o sa ai aceiasi calitate. si dupa cum ai pus si tu in al 2-lea link doar seaua fata e 140$ uite pretul de la LUIMOTO ca sa stii la ce te inhami http://cgi.ebay.com/ebaymotors/05-07-CBR-1...#ht_4500wt_1026 +55 shipping+vama care o platesti tot tu si acum gandeste-te bine daca le vrei ca sunt un pic cam scumpe, dar deh sunt banii tai Editat Aprilie 14, 2011 de alecs_1000rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Altzii cheltuie banutu prin cluburi de fitze,,, baga benzina in x7 si poarta toale de milione de euro.. asa ca meritam se ne pune lucruri frumoase si scumpe pe motoare.. trebuie sa ne gandim ca meritam tot ce este mai bun pt motocicletele noastre, in limita bugetului desigur.. dar eu spre ex dc vreau ceva nu pot sa dorm noapte pana nu-l cumpar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Nu exista x7. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 na mah aladine ca ti-a dat peste nas... ti-am zis sa nu mai zici marci din astea de masini care este ele necunoscute... )) iote ca ezista ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 daca gasesti gixu de 2012 miaru' te cinstesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 bre... da ce sunt eu.. mama omida.pot doar sa ghicesc ca in 2012 o sa ai un k9 1000 daca iti comvine ce am prezis tre sa ma cinstesti cu un cico si o tura pe silverstone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 (editat) am si eu o rugaminte cine ma poate ajuta cu niste dimensiuni in cm pt carena fata de k8 1000? atasez o poza in care am tras niste linii cu rosu alea ar fi distantele care m-ar interesa sa fie masurate in cm ...pls ca bat pasul pe loc momentan am partea de sus facuta rudimentar o sa revin cu poze Editat Aprilie 15, 2011 de CrashTestPilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 (editat) M-am dat eu "la liniutza" din mers cu k6 si Zx10 2006. Am plecat de pe la 100-120 km/h pana aproape de 299, roata mea fata era in dreptul rotii spate a k6`lui, iar ZX-10le era in spatele nostru la o diferenta notabila (5-10 m). Am mers pe un R1 2006, si in ture mici mi s-a parut comparabil cu un 600, insa in ture mari tragea foarte tare. k5-k6 sunt unele dintre cele mai slabute motociclete la clasa 1000 la anul acela. 166kg la gol fata de un zx10 174kg la gol e o diferenta notabila. am si eu o rugaminte cine ma poate ajuta cu niste dimensiuni in cm pt carena fata de k8 1000? atasez o poza in care am tras niste linii cu rosu alea ar fi distantele care m-ar interesa sa fie masurate in cm ...pls ca bat pasul pe loc momentan am partea de sus facuta rudimentar o sa revin cu poze Daca doresti sa o faci - pot vorbi cu cei de la Bardak sa-ti faci o carena frontala la ei. Editat Aprilie 15, 2011 de Survolaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate