kelu 265 Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 salutari la toata lumea ce se mai aude de aripile din fibra pt roata spate? ceva noutati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 salutari la toata lumeace se mai aude de aripile din fibra pt roata spate? ceva noutati? Salut, am terminat de modelat aripa, da cum n-o mai prea fost interes am zis ca scot matrita dupa ce pun motorul la pastrare pe iarna o sa reiau activitatea cat de curand si o sa mai pun si poze. numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Salut, am terminat de modelat aripa, da cum n-o mai prea fost interes am zis ca scot matrita dupa ce pun motorul la pastrare pe iarna o sa reiau activitatea cat de curand si o sa mai pun si poze. numa bine pei cum am stat 3 sezoane fara cred ca pot sa mai astept pana in iarna; oricum nu mai e mult si tot atunci am si io timp s-o montez<eventual s-o vopsesc> cand termini vruna dai de veste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 salutare am si eu nevoie de aripa spate k4-k5 600-750 sh sau la un pret acceptabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 evident ca va anunt cand ii gata @dragos1972: daca bascula ta seamana cu cea de k2, si la dimensiuni si la forma, te voi putea ajuta, altfel din pacate nu Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 salutaream si eu nevoie de aripa spate k4-k5 600-750 sh sau la un pret acceptabil nu mai cauta preturile sunt chiar nesimtite o sa ti se ceara 150 - 200 de euro mai bine o lipesti daca mai ai toate bucatile.... iti spun cum sa o faci sa-ti iasa ca noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniyamaha Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Va salut A si eu o intrebare un Srad de 750 pe injectie cam ce consum are in oras (mers in 3000-5000)de ture iar in afara mers sportiv.ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 nu mai cautapreturile sunt chiar nesimtite o sa ti se ceara 150 - 200 de euro mai bine o lipesti daca mai ai toate bucatile.... iti spun cum sa o faci sa-ti iasa ca noua. salutare nu o am de loc asa am cumparat mobra anul trecut 130e mi s-a cerut pe puig noua si......cum am mers pana acum ,mai am rabdare eventual sa imprumut una ca am un prieten care lucreaza in carbon oricum multumesc Mesaj completat evident ca va anunt cand ii gata @dragos1972: daca bascula ta seamana cu cea de k2, si la dimensiuni si la forma, te voi putea ajuta, altfel din pacate nu Numai bine nu am idee ma interesez si tinem legatura multani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutu Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 (editat) Va salutA si eu o intrebare un Srad de 750 pe injectie cam ce consum are in oras (mers in 3000-5000)de ture iar in afara mers sportiv.ms am un prieten care are un srad 98 injectie scoate 7, sa fiu sincer eu am acelasi motor sub 8 nu am scos nu pot sa zic ca am tinut motorul turat intre 3000-5000, mai am si scapari pe la 10000, si ca orice cocalar cand se vede pe autostrada am facut consum de 10-11 Editat Octombrie 14, 2009 de slabutu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 am un prieten care are un srad 98 injectie scoate 7, sa fiu sincer eu am acelasi motor sub 8 nu am scos nu pot sa zic ca am tinut motorul turat intre 3000-5000, mai am si scapari pe la 10000, si ca orice cocalar cand se vede pe autostrada am facut consum de 10-11 zici ca suntem frati; si a mea pe autostrada tot atat ia si e de 600 da in oras te fac 6,5% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Imi doream o finala Yoshimura triovala,si nu gaseam de loc.Pana la urma,am cumparat una slip on,si am fost cu ea la borla sa-mi faca adapatarea.A taiat din cotu de iesire al motorului,si a sudat cotul finalei.Per ansamblu sunt multumit,toba e mult mai mica si usoara decat cea originala,si-mi place mult ca are silencer.Bag doua poze sa-mi spune-ti cum vi se pare adaptarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 (editat) Stie cineva, ce se intampla cu k7-le de le plesneste cardul la sudura mai degraba decat sa se indoaie telescoapele? link cu motorul Editat Octombrie 15, 2009 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Imi doream o finala Yoshimura triovala,si nu gaseam de loc.Pana la urma,am cumparat una slip on,si am fost cu ea la borla sa-mi faca adapatarea.A taiat din cotu de iesire al motorului,si a sudat cotul finalei.Per ansamblu sunt multumit,toba e mult mai mica si usoara decat cea originala,si-mi place mult ca are silencer.Bag doua poze sa-mi spune-ti cum vi se pare adaptarea. yoshimura triovala avea acum vreo luna la popesti leordeni la suzuki OPT milioane ... reducere de stoc. Mesaj completat salutarenu o am de loc asa am cumparat mobra anul trecut 130e mi s-a cerut pe puig noua si......cum am mers pana acum ,mai am rabdare eventual sa imprumut una ca am un prieten care lucreaza in carbon oricum multumesc Mesaj completat nu am idee ma interesez si tinem legatura multani nu-mi faci si mie legatura cu prietenul tau ? poate reuseste sa-mi "colanteze" toba cu carbon, sau chiar sa-mi faca tubul oval din carbon. pt ca sigur dupa ce o indrept nu cred ca o sa iasa ca noua. CAUT CAPAC STATOR GSX_R 600 2001-2003. jamba amortizor fata pt acelasi model. sau ambele amortizoare, sau o furca up-side down, de la modelul 2004 - 2005, cu juguri si etrieri. poate are cineva ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 nu-mi faci si mie legatura cu prietenul tau ? poate reuseste sa-mi "colanteze" toba cu carbon, sau chiar sa-mi faca tubul oval din carbon. pt ca sigur dupa ce o indrept nu cred ca o sa iasa ca noua. prietenul face treaba cu carbonul ca hobby si sta cam rau cu timpul dar oricum il intreb si pastram legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 yoshimura triovala avea acum vreo luna la popesti leordeni la suzuki OPT milioane ... reducere de stoc.Mesaj completat Pai de acolo am luat-o si eu.Dar bolt on numai avea. nu-mi faci si mie legatura cu prietenul tau ? poate reuseste sa-mi "colanteze" toba cu carbon, sau chiar sa-mi faca tubul oval din carbon. pt ca sigur dupa ce o indrept nu cred ca o sa iasa ca noua. CAUT CAPAC STATOR GSX_R 600 2001-2003. jamba amortizor fata pt acelasi model. sau ambele amortizoare, sau o furca up-side down, de la modelul 2004 - 2005, cu juguri si etrieri. poate are cineva ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 bag si eu o poza cu a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 bag si eu o poza cu a mea salut Dragos,esti din Bucuresti?Din ce vad in poza,ai folosit un fel de adaptor intre capatul pozei si prinderea aia in 4 suruburi.Nu a mers prinsa direct de prindere?Tu ai capacul monopost la ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 (editat) salut classalex,toba a mers prinsa direct,e pe acelas sistem de 4 suruburi nu am facut nici o modificare capacul monopost il caut si eu,am gasit ceva la 80e + vopsit, stikerit......mai caut sunt de langa buc din otopeni a trebuit sa scurtez putin suruburile de la toba,era flansa de la galerie prea subtire,suruburile se infileteaza in toba Editat Octombrie 16, 2009 de dragos1972 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 salut classalex,toba a mers prinsa direct,e pe acelas sistem de 4 suruburi nu am facut nici o modificarecapacul monopost il caut si eu,am gasit ceva la 80e + vopsit, stikerit......mai caut sunt de langa buc din otopeni a trebuit sa scurtez putin suruburile de la toba,era flansa de la galerie prea subtire,suruburile se infileteaza in toba Da,nu merita capacul ala 100E,macar daca l-am gasi rosu direct.Parbriz vreau sa-i cumpar si eu,sa vad unde o sa gasesc unul mai ieftin.Puig sau Mra.Iti place motoreta?Mie imi place f mult,le compar cu anterioarele 3,cu care cred ca nu are nici o legatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 parbriz te sfatuiesc sa i-ti iei ceva prin care sa vezi cat de cat,prin asta inchis nu vezi nimic si la viteze mari e un pic incomod trebuind sa te uiti peste el,se micsoreaza "ecranul" in partea de jos asa arata fff bine pe motoreta si castigi la stat "drept" ceva km/h in plus(sparge aerul mult mai bine) al meu e de la puig, luat de pe bd timisoara anul trecut cand am luat motoreta motoreta i-mi place f mult,dar nu am apucat sa fac cu ea decat 7000 km anul asta....lipsa de timp,copil mic 1an si o luna acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 criminal discul spate !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 criminal discul spate !!!! ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 la dragos ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 e un braking Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Naspa ca a venit vremea asta urata,abea pusesem finala asta,o mai auzeam si eu in mers.Oricum una se aude din afara,alta de pe motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate