Nyt Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Sa te bucuri de el si baga si niste poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Gata, de azi sunt si eu mandrul posesor al unui 1000 K6, ce as putea zice... midrange-ul e fantastic de minunat de la 3000 rpm zici ca esti tractat de o racheta, e primul motor pe care stau confortabil pentru inaltimea mea, pana acum nu am mers pe ceva care sa mi se potriveasca mai bine. finaly ! felicitari pentru achizitie si la cat mai multi kilometri. maine spal-o si fotografiaz-o, asteptam poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Maine pozele, azi abia pe intuneric am intrat in localitate Multumesc de urari, e fantastica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 Maine pozele, azi abia pe intuneric am intrat in localitate Multumesc de urari, e fantastica. aceeasi senzatie o am de 2 ani sa ai noroc de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 Mersi. Cateva poze facute cu telefonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 E cumva aia de la Bardak Motor ? Ca asa pare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 Ala e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bimmer Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 s-o stapanesti sanatos ...e frumoasa foc ... si separe ca suntem vecini sau asa mi-am dat seama din pozele cu cbr-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxalexx Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Si pe mine ma bate gandul tot la un gsxr 1000 din 2006. Alternez intre el si Cbr 1000 rr cam din acelasi an. Inclin spre gsxr , dar e greu, pt ca am avut honda 600rr inainte dar parca suzi e mai frumoasa. Sper ca in curand sa ,,join the club" si eu pe detinatori de gsxr. Iarna scurta pentru toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Nu conteaza ce e, conteaza sa fie in stare buna Ia-ti ce-ti place si mai important..ce nu are probleme. Mesaj completat s-o stapanesti sanatos ...e frumoasa foc ... si separe ca suntem vecini sau asa mi-am dat seama din pozele cu cbr-ul Suntem vecini , mersi de urari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Arata foarte bine, felicitari!!! Sa ai grija de ea si cu ea, si sa o stapanesti sanatos ca este foarte frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Si pe mine ma bate gandul tot la un gsxr 1000 din 2006. Alternez intre el si Cbr 1000 rr cam din acelasi an. Inclin spre gsxr , dar e greu, pt ca am avut honda 600rr inainte dar parca suzi e mai frumoasa. Sper ca in curand sa ,,join the club" si eu pe detinatori de gsxr. Iarna scurta pentru toata lumea. Vrei sa mergi in continuare cu 600? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 intradevar ,rachetaaa....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 racheta alba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 a folosit careva placute sbs pe discuri stock? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 salut.... o intrebare... suzuki gsxr 750 din 2001 este la fel k cel din 2003? adik ambele au motor DOHC? sau doar cel din 2003 are DOHC. multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_gsxr Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 salut.... o intrebare... suzuki gsxr 750 din 2001 este la fel k cel din 2003? adik ambele au motor DOHC? sau doar cel din 2003 are DOHC. multumesc anticipat. ambele au DOHC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator litlle wayne Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 Motor DOHC au mai toate.....parca DOHC se spune motorului racit cu lichid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_gsxr Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 Motor DOHC au mai toate.....parca DOHC se spune motorului racit cu lichid http://en.wikipedia.org/wiki/DOHC#Double_overhead_camshaft Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
99urs Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 (editat) http://en.wikipedia.org/wiki/DOHC#Double_overhead_camshaft DOHC vine de la cele 2 randuri de axe cu came Editat Noiembrie 27, 2010 de 99urs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator litlle wayne Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 HAC..nu stiam.Nu stiu de ce am crezut ca dohc e de la sistemul de racire...si mi-a fost lene sa gugalesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 asa e.... Dohc inseamna doua axe cu came.... deci? raspunsul care e??? as vrea sa stiu sigur.... multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 (editat) asa e.... Dohc inseamna doua axe cu came.... deci? raspunsul care e??? as vrea sa stiu sigur.... multam Desigur ,e acelasi motor de la Ky(2000) pana la K3 si e DOHC Link Editat Noiembrie 28, 2010 de serious sam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 a folosit careva placute sbs pe discuri stock? eu. Sunt f bune dar trebuie putin incalzite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 eu. Sunt f bune dar trebuie putin incalzite. a aparut uzura prematura pe disc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate