DLA Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Mai nou la motoare nu inseamna neaparat mai bun, modelele noi sunt schimbate numai de dragul diversitatii si de a face altceva, consider ca, k5-k6 e un apogeu in domeniul motoretelor. Toata tehnologia si toate vrajelile nu pot da suflet unui motor, e nevoie de o alta combinatie de elemente pe care k5-k6 le are. eu zic tu mai intai da-te macar un sezon pe suzuki, apoi poti da sfaturi, asa, prieteneste. Mesaj completat nu am spus treaba asta deoarece am eu k5..chiar si eu vreau ceva mai nou..dar citeste prima data articolu',graficele apoi comenteaza plus de asta daca e mai nou nu e neaparat mai bun a fost supermotor, dar la vremea lui.am mers multi km pe K5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Pentru mine nu conteaza secundele, atunci cand esti pe circuit, intr-adevar 0.5 secunde castig fata de modelul anterior conteaza. E un feeling pe care nu l-am mai avut la alt motor, pachetul complet de sunet, stabilitate, putere si confort nu l-am mai intalnit la nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 (editat) Mai nou la motoare nu inseamna neaparat mai bun, modelele noi sunt schimbate numai de dragul diversitatii si de a face altceva, consider ca, k5-k6 e un apogeu in domeniul motoretelor. Toata tehnologia si toate vrajelile nu pot da suflet unui motor, e nevoie de o alta combinatie de elemente pe care k5-k6 le are. Te contrazic.. uite eu spun ca tot ce ne inconjoara, candva a fost o incercare, in felul asta se incearca si cu moto, spre ex. franele k5 sunt varza fata de super tehnologia k10, poate tehnologia folosita la k10 se dovedeste super fiabila si k5 o sa ramana o fila in istorie, Cu toti stim ca opinicile sunt mai calduroase ca adidasii, nimeni mu mai face paine acasa ca este la magazin, asta este evolutia. Tu esti si motociclist si pilot ca nu inteleg daca nu te superi? Adica te dai pe circuite in fiecare sezon? Editat Ianuarie 14, 2011 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 (editat) Pentru mine nu conteaza secundele, atunci cand esti pe circuit, intr-adevar 0.5 secunde castig fata de modelul anterior conteaza. E un feeling pe care nu l-am mai avut la alt motor, pachetul complet de sunet, stabilitate, putere si confort nu l-am mai intalnit la nimeni. ai de grija la feeling, k6 trage f f tare. ...cat despre stabilitate, am indoieli.baga mana brutal in gaz in curba si vezi cum stai cu stabilitatea. Editat Ianuarie 14, 2011 de otto.tun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 (editat) Nu, nu ma dau pe circuite, folosesc motorul pentru "agrement". Stiu foarte bine cum trage, e farmecul lui. Nu l-am dus niciodata la limita, pentru mine este ok, sa speram ca o sa pot sa fiu cumpatat pe el si in viitor Ok, aveti si voi dreptate, modelele noi normal ca au ceva superior dar nu au depasit nici un milestone in evolutia motocicletelor asa cum k5-k6 a facut-o. Editat Ianuarie 14, 2011 de sorinm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Precizez ca adidasii sa fie NIKE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Precizez ca adidasii sa fie NIKE! ce imi place la tine, ai simtul umorului f dezvoltat si e bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 ai de grija la feeling, k6 trage f f tare. ...cat despre stabilitate, am indoieli.baga mana brutal in gaz in curba si vezi cum stai cu stabilitatea. cate mai sunt ne tavalite? ma refer la miute desigur.. cine-si cumpara gixer miuta si nu are minim 50001 km sigur se tavaleste din cauza mobrei ca nu stie sa mearga cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 eu zic tu mai intai da-te macar un sezon pe suzuki, apoi poti da sfaturi, asa, prieteneste.Mesaj completat a fost supermotor, dar la vremea lui.am mers multi km pe K5. pentru mine inca este..ma chinuie talentu' sa fiu in moda anilor 2011 dar cateodata stau si ma intreb daca chiar merita 5k extra la pret. cu niste suspensii bune si update la frane sunt sigur ca poti fi in fruntea adversarilor( cu 2 mi ai rezolvat si franele si suspensiile si mai ai 3 mi de un sezon pe circuit) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 ce imi place la tine, ai simtul umorului f dezvoltat si e bine. Ne intalnim la Brasov cand da caldura.. asa intr-o plimbare.. poate merge si Neculaie(pasager) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 cate mai sunt ne tavalite? ma refer la miute desigur.. cine-si cumpara gixer miuta si nu are minim 50001 km sigur se tavaleste din cauza mobrei ca nu stie sa mearga cu ea. eu aveam 50k+ cand m-am suit pe ea si mi-a luat un an bun sa ma inteleg ca lumea cu ea. si vreo 15k km.adica asa, pe viata si pe moarte. Mesaj completat pentru mine inca este..ma chinuie talentu' sa fiu in moda anilor 2011 dar cateodata stau si ma intreb daca chiar merita 5k extra la pret. cu niste suspensii bune si update la frane sunt sigur ca poti fi in fruntea adversarilor( cu 2 mi ai rezolvat si franele si suspensiile si mai ai 3 mi de un sezon pe circuit) exact,suspensii si frane. Mesaj completat Ne intalnim la Brasov cand da caldura.. asa intr-o plimbare.. poate merge si Neculaie(pasager) se urca cu tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 ai de grija la feeling, k6 trage f f tare. ...cat despre stabilitate, am indoieli.baga mana brutal in gaz in curba si vezi cum stai cu stabilitatea. nu te inteleg..mereu ai spus ca, k6 e mai brutal ca si k5..sunt aceeleasi mobre cu aceeleasi date Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 (editat) Am inteles ca ar avea ECU putin modificat k6 fata de k5. Eu am putin peste 40.000 Km pe 600, o sa ma risc cu asta Editat Ianuarie 14, 2011 de sorinm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 nu te inteleg..mereu ai spus ca, k6 e mai brutal ca si k5..sunt aceeleasi mobre cu aceeleasi date nu chiar, eu nu studiez revistele, ci din proprie experienta iti spun-are acceleratia mult mai brutala, chiar si decat K7-8. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Are Surubel pritenul meu miuta k6 ne tavalita tipla, si am merssi eu cu ea ca omul.. si ghici ce? Constat ca nu se poate merge cu ea pe drumurile publice, ca este power la maxim, pentru circuit...beton. pentru strada... doar profesionisti sa-si cumpere mii, ma inspaimanta cand vad ca toata lumea este profi. Eu daca-mi da cineva pe moca.. o vand si-mi iau k11 750 noua nouta made in japan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 cate mai sunt ne tavalite? ma refer la miute desigur.. cine-si cumpara gixer miuta si nu are minim 50001 km sigur se tavaleste din cauza mobrei ca nu stie sa mearga cu ea. poti sa ai si 100k experienta..odata si odata tot o sa te duci pe dunga fie din cauza altuia fie din cauza gumelor fie din cauza ca te-ai impins la extrem..dar de unde atata frica de cazaturi?! pana la urma urmei sunt 2 roti.. Mesaj completat nu chiar, eu nu studiez revistele, ci din proprie experienta iti spun-are acceleratia mult mai brutala, chiar si decat K7-8. nu vb nici eu din reviste am incercat si k5 si k6 la cumparare..poate era k6 ala mai tras sau poate era k5 tau mai tras..mie mi s-au parut la fel Mesaj completat Am inteles ca ar avea ECU putin modificat k6 fata de k5. Eu am putin peste 40.000 Km pe 600, o sa ma risc cu asta poate k6 phantom..asta incerc sa-i zic si lui otto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 (editat) Man.. eu nu prea vreu sa mai cad, nu am in plan cascadorii deastea, ma gandesc doar ca atunci cand am patit-o ma ridica din pat gagicamea, ma spala gagicamea, si eu nu puteam sa o f..t pe gagicamea mantelegi, deci nu trebiue sa cad ca nu mai pot sa fu.t, si asta este foarte grav. Hai sa prindem cbr-isti din urma cu paginile, sa scriem cand cbr-stii dorm bustean. Editat Ianuarie 14, 2011 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Man.. eu nu prea vreu sa mai cad, nu am in plan cascadorii deastea, ma gandesc doar ca atunci cand am patit-o ma ridica din pat gagicamea, ma spala gagicamea, si eu nu puteam sa o f..t pe gagicamea mantelegi, deci nu trebiue sa cad ca nu mai pot sa fu.t, si asta este foarte grav. Hai sa prindem cbr-isti din urma cu paginile, sa scriem cand cbr-stii dorm bustean. cbr-isti is in fata noastra doar pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 cbr-isti is in fata noastra doar pe forum o replica de nota 10 ne googalita, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 da sa`l intrebam pe otto ce parere are despre 1000 rr new model ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Pot sa raspund eu? pls pls!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 da ,ai cuvantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dudus Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 pentru mine inca este..ma chinuie talentu' sa fiu in moda anilor 2011 dar cateodata stau si ma intreb daca chiar merita 5k extra la pret. cu niste suspensii bune si update la frane sunt sigur ca poti fi in fruntea adversarilor( cu 2 mi ai rezolvat si franele si suspensiile si mai ai 3 mi de un sezon pe circuit) Asta au facut aia de la Performance Bikes cu un K1, de care ziceam mai demult ca se vinde: au luat motocicleta cu 3000, au cheltuit inca 2000 pe diverse si ce a iesit a fost la acelasi nivel cu L0 stock, atat pe strada cat si pe circuit. Concluzia: aceleasi performante cu 5000 in loc de 10000. Daca iei un K5 si bagi 2000 in el o sa ai mobra peste orice model stock de la ora asta, la maxim 2/3 din bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 Lume,frumos azi afara,imi era un dor de o ieseala... si azi am scoso la plimbare ca saraca a stat destul frumos,frumos sa speram ca vremea va fi si maine frumoasa asa ca azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 Esti dat in urmarire generala de nu lasi poza normal ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate