Fan333 Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Prima de asigurare: 285 euro / an - 4 rate - fransiza 5% din Suma asigurata, minim 100Euro la Astra!e bine asa?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Prima de asigurare: 285 euro / an - 4 rate - fransiza 5% din Suma asigurata, minim 100Euro la Astra!e bine asa?? mai bine dar 5% in caz de furt sau dauna totala,dauna partiala? cum adica minim 100E? poate sa iti ia mai mult de 100e? ai asigurat si furtul total pt ca stiu ca furtul mobrei nu prea se asigura si daca se asigura aveai o fransiza mai mare,nu mai stiu cat... sa traiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Mane,nu sunt in domeniu...eu m-am interesat in mare asa,pt mine...sorry ca nu iti pot da mai multe informatii!!Te pun in legatura cu baiatu daca vrei....ma bag la somn ca abia am venit de la munca,o seara buna!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 (editat) cilindreea nu conteaza la asigurare dar sincer altceva conteaza pt ca un prieten de-al meu si-a facut la un varadero 1000 asigurare si l-a costat 90 ro si am zis sa ma duc tot acolo ca deh..tot de 1000 am si eu k5-ul si ghici ce )) la mine 130, asa ca nu stiu exact pe ce criterii se fac si asigurarile astea. Editat Februarie 19, 2011 de alecs_1000rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 Daca ai facut "buba" in ultima vreme, esti cu "bulina neagra" intr-un sistem la care au acces TOTI asiguratorii si platesti in plus, pt ca s-a "dovedit" ca esti un risc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 Daca ai facut "buba" in ultima vreme, esti cu "bulina neagra" intr-un sistem la care au acces TOTI asiguratorii si platesti in plus, pt ca s-a "dovedit" ca esti un risc. mai adauga si de cand ai permis de conducere, daca lucrezi ca bugetar, sau esti somer... daca ai copii minori, etc la unele companii nu conteaza, la altele da - cazul Asirom - la care conteaza daca esti somer sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 cilindreea nu conteaza la asigurare dar sincer altceva conteaza pt ca un prieten de-al meu si-a facut la un varadero 1000 asigurare si l-a costat 90 ro si am zis sa ma duc tot acolo ca deh..tot de 1000 am si eu k5-ul si ghici ce )) la mine 130, asa ca nu stiu exact pe ce criterii se fac si asigurarile astea. mai adauga si de cand ai permis de conducere, daca lucrezi ca bugetar, sau esti somer... daca ai copii minori, etc la unele companii nu conteaza, la altele da - cazul Asirom - la care conteaza daca esti somer sau nu Exact...cel mai usor puteti afla pretul unei asigurari prin a completa formularul cu toate aceste intrebari pe: http://www.rca-ieftin.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 nu am avut nici un accident de curand(ultimii 3 ani), permis am din 2002(mai mult decat prietenul meu), am copil mic de 1 an.. plm.. dar nu vad exact in ce fel sunt relevante astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 nu am avut nici un accident de curand(ultimii 3 ani), permis am din 2002(mai mult decat prietenul meu), am copil mic de 1 an.. plm.. dar nu vad exact in ce fel sunt relevante astea. Principiile astea se aplica si afara in cazul asigurarilor. De ce? Simplu: te intreaba cate accidente ai avut in ultima vreme pentru a sti daca esti genul de client pagubos, de pe urma caruia ei au de pierdut bani prin sumele acordate in cazul unui accident. Apoi vor sa stie de cand ai permisul pentru ca, statistic vorbind, un incepator primii 2-3 ani cred, e predispus mai mult catre accidente decat o persoana cu peste 5 ani de experienta. Apoi vor sa stie faza cu serviciul pentru ca sunt multi care sunt pierde-vara si profita de pe urma asigurarilor In functie de toate astea se face nivelul de risc in care tu poti fi pentru asiguratori, si ti se face o oferta de pret Si tot asa...intrebarile sunt facute in urma unor statistici ce vizeaza clasele de risc in pierderea unor sume pentru asiguratori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 am un prieten ,e in italia la munca, si mi-a spus sa ii scot moto la vanzare ,este un gsxr 600 k4 ,motocicleta arata exact ca noua ,nu are nici cea mai mica zgarietura ,tinuta in casa ,totul original ,vopsea originala nu a fost nici macar" scapata de pe cric" ,are doar 18mii km ,(a functionat doar in vacante) pretul e 3400 eur ,dar merita fiecare banut .pt informatii astept pm .voi revanii cu poze. am revanit cu foto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 da raven intele3g ce zici.. dar pe mine nu m-a intrebat nimeni nimic... si nici nu cred ca au cautat in vreun fel daca sunt pagubos sau nu... am si servici, nici accidente nu am avut etc si tot a fost mai mult de cat la varaderoul prietenului meu. oricum nu mai conteaza asta acum... noi sa fim sanatosi sa sa vina vara mai repede sa vad si eu ce stie k5-ul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 (editat) am revanit cu foto. Rar vezi asa ceva, intradevar este impecabila.. face banii. nu mai suport intoxicarea asta la care sunt partas an de an, vad in poza motorex spray de lant(cred), am luat si eu spray de uns lantu motorex si este "nimic ambalat foarte bine".. fata de motul este apa de ploaie. Am dat cu motorex si in 10 km zornaie lantul, cu motul fac 100km si incepe sa faca zgomot. NU mai vreau sa fiu cobai si sa ascult minciunile comerciantului in multe cazuri posesor de moto, eu nu mai folosesc niciodata nimic in afara de motul, motul este numarul 1. (pentru mine), ieri i-am facut o mica revizie, verificat bujii, filtru aer, uns spalat sters, schimbat ulei ..motul desigur. Editat Februarie 20, 2011 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Rar vezi asa ceva, intradevar este impecabila.. face banii. nu mai suport intoxicarea asta la care sunt partas an de an, vad in poza motorex spray de lant(cred), am luat si eu spray de uns lantu motorex si este "nimic ambalat foarte bine".. fata de motul este apa de ploaie. Am dat cu motorex si in 10 km zornaie lantul, cu motul fac 100km si incepe sa faca zgomot. NU mai vreau sa fiu cobai si sa ascult minciunile comerciantului in multe cazuri posesor de moto, eu nu mai folosesc niciodata nimic in afara de motul, motul este numarul 1. (pentru mine), ieri i-am facut o mica revizie, verificat bujii, filtru aer, uns spalat sters, schimbat ulei ..motul desigur. e castrol eu de ani buni folosesc si e f bun ,parerea mea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 e castrol eu de ani buni folosesc si e f bun ,parerea mea . am vrut sa zic ca e castrol am si eu o nedumerire..am ajuns la 26k km cu mobra si la 25k cartea indica o verificare la supape asa ca am fost la suzuki sa intreb cat ma costa toata treaba iar bossu de acolo mi-a zis ca nu is km multi si ca pot face in schimb o verificare la compresie decat sa arunc banii pt supape..acu intreb si eu ce legatura au supapele cu compresia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 am vrut sa zic ca e castrol am si eu o nedumerire..am ajuns la 26k km cu mobra si la 25k cartea indica o verificare la supape asa ca am fost la suzuki sa intreb cat ma costa toata treaba iar bossu de acolo mi-a zis ca nu is km multi si ca pot face in schimb o verificare la compresie decat sa arunc banii pt supape..acu intreb si eu ce legatura au supapele cu compresia cand urmeaza timpul 2 (comprimarea carburantului), copresia aia in camera de ardere poate scapa pe la segmenti(segmenti uzati- fanta/deschizatua mare) sau pe la supape (supape si scaunele supapelor uzate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 am vrut sa zic ca e castrol am si eu o nedumerire..am ajuns la 26k km cu mobra si la 25k cartea indica o verificare la supape asa ca am fost la suzuki sa intreb cat ma costa toata treaba iar bossu de acolo mi-a zis ca nu is km multi si ca pot face in schimb o verificare la compresie decat sa arunc banii pt supape..acu intreb si eu ce legatura au supapele cu compresia Todea.. ori face misto de noi toti ori a gasit calculatorul deschis menajera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Rar vezi asa ceva, intradevar este impecabila.. face banii. nu mai suport intoxicarea asta la care sunt partas an de an, vad in poza motorex spray de lant(cred), am luat si eu spray de uns lantu motorex si este "nimic ambalat foarte bine".. fata de motul este apa de ploaie. Am dat cu motorex si in 10 km zornaie lantul, cu motul fac 100km si incepe sa faca zgomot. NU mai vreau sa fiu cobai si sa ascult minciunile comerciantului in multe cazuri posesor de moto, eu nu mai folosesc niciodata nimic in afara de motul, motul este numarul 1. (pentru mine), ieri i-am facut o mica revizie, verificat bujii, filtru aer, uns spalat sters, schimbat ulei ..motul desigur. incearca valvoline daca nu gasesti in buzau cand mai trec spre casa (la Pasti) iti aduc eu unu se tine foarte bine pe lant - singura lui buba - are nevoie de munca de convingere sa il mai dai si jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Deja am doua sprayuri si ma tin pana la vara, oricum multumesc de intentie. Vreau sa-mi fac un sistemut de spalat lantul automat, noo rahaturile alea de pe louis sau alte prostii de te murdaresti pana la poponeata de gaz, tot cu o incinta prin care sa treaca lantul doar ca mizeria se va lua prin jetul de gaz. Am si spray de spalat dar dau doar la final pentru degresare in rest nu-mi permit ca la 4 ture sa dau iar cateva zeci de lei pe nimic. Stiuca comerciantul vrea sa cumpar daca se poate toate prostiile din magazin si cat mai des cu putinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Deja am doua sprayuri si ma tin pana la vara, oricum multumesc de intentie.Vreau sa-mi fac un sistemut de spalat lantul automat, noo rahaturile alea de pe louis sau alte prostii de te murdaresti pana la poponeata de gaz, tot cu o incinta prin care sa treaca lantul doar ca mizeria se va lua prin jetul de gaz. Am si spray de spalat dar dau doar la final pentru degresare in rest nu-mi permit ca la 4 ture sa dau iar cateva zeci de lei pe nimic. Stiuca comerciantul vrea sa cumpar daca se poate toate prostiile din magazin si cat mai des cu putinta. eu cu valvoline am avut dificultati pentru ca trebuie mult degresant iar optic nu e chiar cea mai buna varianta - ai impresia ca ai dat cu untura pe lant iar sa se auda ... umm la drum de 350 km l-am uns o singura data la 350 incepea sa se auda usor - la viteze de mers 50-200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Am si eu un valvoline pentru balamalele la usa auto, capota etc, si este extraordinar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 am vrut sa zic ca e castrol am si eu o nedumerire..am ajuns la 26k km cu mobra si la 25k cartea indica o verificare la supape asa ca am fost la suzuki sa intreb cat ma costa toata treaba iar bossu de acolo mi-a zis ca nu is km multi si ca pot face in schimb o verificare la compresie decat sa arunc banii pt supape..acu intreb si eu ce legatura au supapele cu compresia pai unul din simptomele supapelor dereglate este chiar compresia, nu-i obligatoriu sa fie defecte scaunele ca sa scape compresie. e posibil sa nu mai deschida cand si cat trebuie fix din cauza pastilelor pe care iti spune manualul sa le verifici. practic e o verificare mai "ciobaneasca" si mai ieftina a jocului de la supape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 eu am sa umblu la mobra cand se strica, incepe sa faca figuri, tacane ceva, atat timp cat merge nu trebuie cautat nod in papura, ORICE MOTOR ESTE FACUT SA SE STRICE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 ei, nu este el facut sa se strice, da se strica oricum oricum, asta a ta este o filozofie buna in general; daca iti cunosti cat de cat motorul cand este cazul auzi si cel mai fin zgomot suspect. asta evident daca nu luam in considerare tot ce este consumabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 am vrut sa zic ca e castrol am si eu o nedumerire..am ajuns la 26k km cu mobra si la 25k cartea indica o verificare la supape asa ca am fost la suzuki sa intreb cat ma costa toata treaba iar bossu de acolo mi-a zis ca nu is km multi si ca pot face in schimb o verificare la compresie decat sa arunc banii pt supape..acu intreb si eu ce legatura au supapele cu compresia e vorba de jocul termic acesta trebuie verificat ,dupa 20 mii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 sa vezi ce joc termic ii dau cand vine caldura!! Mesaj completat Pentru raceri am si eu o intrebare: Vreau sa ma duc pe serres(cu un prieten), si pe fata pun nou iar pe spate ma gandesc sa merg cu asta care-l am bt016 problema este ca este dot 07 42 si ma gandesc ca este cam vechi, ce ziceti? Eu sunt cam vai de mamitica mea cu banuti si ma zgarcesc si eu de unde pot ca de.... stim toti cum e sa n-ai.(nu am cont pe sbz unde scriu calaretii astia de rumania) , cadru de bord am facut rost de unu varza, crash-uri am, leviere am, Daca are cineva carenaj pe acasa si nu are ce face cu el il repar eu il voxesc cu pen sula, il fac eu frumos, orice componenta, pe bani desigur, daca nu... cumpar noi si gata. Mesaj completat daca-mi da cineva ceva carenaj, ii dau accept pe facebuK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate