Sari la conținut

Detinatori de Suzuki GSX-R

crazy_frog
 Share

Postări Recomandate

am comandat deja bujiile sdi tre sa imi ajunga sapt viitoare... acum sa vedem si cand. ca oricum nu e greu sa le pun daca nu am rezervor. numai ca sambata sper sa imi viana carenele acasa si sa fie si montate. dar nu e bai ca o sa le pun dupa bujiile. daca simeringurile de furca nu curg, trebuie schimbate?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

nu schimbi de dragul de a schimba simeringurile, cat despre bujii nu stiu ce sa spun... trebuie sa ai o cheie care sa intre in pozitia aia nasoala, ar trebui sa o ai in trusa mobrei.

Link spre comentariu

Man este in pretul ei .. poate putin tras de par.. deaia nu se face coada , un obiect se vinde repede daca este la oferta..

stai sa dea caldura sa vezi oferte...

Link spre comentariu

:blink:))ehh... un pic, dar e bine ca mi l-ai aratat ca acum stiu ce toba imi trebuie... asa ca pun ban pe ban si imi iau una ;)

Acum pentru restul (todea nu a stiut) ziceti-mi si mie va rog daca stiti unde vin cauciucurile astea la carenaj, daca stie careva :) ca eu m-am cam impotmolit la ele si as cam vrea sa pun carenele pe ea:))

Editat de alecs_1000rr
Link spre comentariu

Gixeristilor, stiti cumva vreun k5-k6 750 sau 1000 in stare foarte buna, de vanzare?

Ma intereseaza o recomandare, daca vreti, fiindca am tot vazut motoare cu "probleme".... daca intelegeti :blink:

Link spre comentariu

Gixeristilor, stiti cumva vreun k5-k6 750 sau 1000 in stare foarte buna, de vanzare?

Ma intereseaza o recomandare, daca vreti, fiindca am tot vazut motoare cu "probleme".... daca intelegeti :blink:

Cam acelasi lucru caut si eu..dar m-am orientat spre extern ;)) dar o recomandare nu strica

Link spre comentariu

:blink:))ehh... un pic, dar e bine ca mi l-ai aratat ca acum stiu ce toba imi trebuie... asa ca pun ban pe ban si imi iau una ;)

Acum pentru restul (todea nu a stiut) ziceti-mi si mie va rog daca stiti unde vin cauciucurile astea la carenaj, daca stie careva :) ca eu m-am cam impotmolit la ele si as cam vrea sa pun carenele pe ea:))

cred mai mult ca sigur ca vine lipita de carena cu partea aia unde are banda dubluadeziva, este chair in forma aia a carenei, acum ramane sa te uiti si tu ca spune singura,

Ma bucur cand vad ca incepe sa caute lumea motociclete adevarate!!!

Editat de aladin1
Link spre comentariu

cred mai mult ca sigur ca vine lipita de carena cu partea aia unde are banda dubluadeziva, este chair in forma aia a carenei, acum ramane sa te uiti si tu ca spune singura,

Ma bucur cand vad ca incepe sa caute lumea motociclete adevarate!!!

la mine este vorba de a experimenta, nicidecum ce zici tu acolo :blink:

Link spre comentariu

Salutare, am un k7 1000 si vreau sa-l scot din tara. Din pacate trebuie sa renunt la TwoBrothers si sa pun tobele originale. Toba originala de pe partea stanga e putin infundata in urma unei tumbe deci caut o toba originla de K7 1000. Nu ma intereseaza noua pt. ca nu vreau sa dau bani multi doar pentru o chestie optica. prefer totusi sa cumpar una daca o gasesc la bani convenabili.

Am fost odata in Popesti la un service care vindea si motociclete Suzuki, nu-mi mai amintesc cum se numeste firma ? vazusem acolo un K7 1000 busit rau dar tobele erau intacte. Asta era cu ceva ani in urma dar totusi daca isi aminteste cineva cum se numea firma va rog sa postati. Sau eventual o firma de dezmembrari moto din Buc. Va multumesc.

Editat de Brugus
Link spre comentariu