Alex_250EXC Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 am comandat deja bujiile sdi tre sa imi ajunga sapt viitoare... acum sa vedem si cand. ca oricum nu e greu sa le pun daca nu am rezervor. numai ca sambata sper sa imi viana carenele acasa si sa fie si montate. dar nu e bai ca o sa le pun dupa bujiile. daca simeringurile de furca nu curg, trebuie schimbate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 nu schimbi de dragul de a schimba simeringurile, cat despre bujii nu stiu ce sa spun... trebuie sa ai o cheie care sa intre in pozitia aia nasoala, ar trebui sa o ai in trusa mobrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 Doar bujia cilindru 1 e mai nasol de scos dar restul de 3 le poti scoate cu orice cheie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 spre marele meu noroc am trusa originala a mobrei unde e si cheia de bujii:)) asa ca m-am scos. Mesaj completat hai mah nene scapati-ma si pe mine de toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 Man este in pretul ei .. poate putin tras de par.. deaia nu se face coada , un obiect se vinde repede daca este la oferta.. stai sa dea caldura sa vezi oferte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 pana la caldura pierd si growlerul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 pana la caldura pierd si growlerul ) cred ca ma injuri ca t-am aratat clipu' ala )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 (editat) ))ehh... un pic, dar e bine ca mi l-ai aratat ca acum stiu ce toba imi trebuie... asa ca pun ban pe ban si imi iau una Acum pentru restul (todea nu a stiut) ziceti-mi si mie va rog daca stiti unde vin cauciucurile astea la carenaj, daca stie careva ca eu m-am cam impotmolit la ele si as cam vrea sa pun carenele pe ea:)) Editat Martie 4, 2011 de alecs_1000rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 daca tot suntem la faza vanzarilor, imi vand si eu utilajul detalii in link gsxr 600 K2 de vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mad Max1 Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 Foarte ieftin ai pus-o la vanzare pt una dintre cele mai intretinute K2. Oricum cu ce Honda vrei sa faci schimb? Tradezi echipa Suzuki? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 nu va spun ca radeti vreau honda shadow de 600 deh, imbatranesc o dau doar daca iau pretul, altfel la mine ramane, ca-i pacat de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 Gixeristilor, stiti cumva vreun k5-k6 750 sau 1000 in stare foarte buna, de vanzare? Ma intereseaza o recomandare, daca vreti, fiindca am tot vazut motoare cu "probleme".... daca intelegeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upi Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 Gixeristilor, stiti cumva vreun k5-k6 750 sau 1000 in stare foarte buna, de vanzare? Ma intereseaza o recomandare, daca vreti, fiindca am tot vazut motoare cu "probleme".... daca intelegeti Cam acelasi lucru caut si eu..dar m-am orientat spre extern ) dar o recomandare nu strica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 (editat) ))ehh... un pic, dar e bine ca mi l-ai aratat ca acum stiu ce toba imi trebuie... asa ca pun ban pe ban si imi iau una Acum pentru restul (todea nu a stiut) ziceti-mi si mie va rog daca stiti unde vin cauciucurile astea la carenaj, daca stie careva ca eu m-am cam impotmolit la ele si as cam vrea sa pun carenele pe ea:)) cred mai mult ca sigur ca vine lipita de carena cu partea aia unde are banda dubluadeziva, este chair in forma aia a carenei, acum ramane sa te uiti si tu ca spune singura, Ma bucur cand vad ca incepe sa caute lumea motociclete adevarate!!! Editat Martie 4, 2011 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 cred mai mult ca sigur ca vine lipita de carena cu partea aia unde are banda dubluadeziva, este chair in forma aia a carenei, acum ramane sa te uiti si tu ca spune singura, Ma bucur cand vad ca incepe sa caute lumea motociclete adevarate!!! la mine este vorba de a experimenta, nicidecum ce zici tu acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 (editat) uite aici Editat Martie 4, 2011 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 depinde de cati bani aveti pt un k5 in stare foarte buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 todea sper ca nu te bate gandul sa dai k5-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 todea sper ca nu te bate gandul sa dai k5-ul daca i-au banii care merita s-ar putea sa-l dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 Ma bucur cand vad ca incepe sa caute lumea motociclete adevarate!!! vreau honda shadow de 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 ~ vad ca urmaresti topicu' asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 E mai disctractiv la voi decat la sectiunea Fun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 (editat) Salutare, am un k7 1000 si vreau sa-l scot din tara. Din pacate trebuie sa renunt la TwoBrothers si sa pun tobele originale. Toba originala de pe partea stanga e putin infundata in urma unei tumbe deci caut o toba originla de K7 1000. Nu ma intereseaza noua pt. ca nu vreau sa dau bani multi doar pentru o chestie optica. prefer totusi sa cumpar una daca o gasesc la bani convenabili. Am fost odata in Popesti la un service care vindea si motociclete Suzuki, nu-mi mai amintesc cum se numeste firma ? vazusem acolo un K7 1000 busit rau dar tobele erau intacte. Asta era cu ceva ani in urma dar totusi daca isi aminteste cineva cum se numea firma va rog sa postati. Sau eventual o firma de dezmembrari moto din Buc. Va multumesc. Editat Martie 5, 2011 de Brugus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 Firma din Popesti se numeste Elf WorkShop ! O gasesti pe Goagl ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 Exact ! multumesc man, deja obosisem sa ma gandesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate