theos_ Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 duminica vin cu masina, poate stabilim o ora si un loc sa ne intalnim sa ne strangem mainile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Eu merg maine cu fratili mandibula(nu stiu ora),daca vreti sa ne vedem lasati un nr de tel pe pm Pot sa vin si duminica sa va salut ca nu dau liber celor 19 caluti ai scuteruluii in weekend pana imi aduc mobra in bucuresti Mesaj completat Nu mai vine nimeni azi la smaeb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 Nu mai vine nimeni azi la smaeb? Ba da Pe la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 Nu stiu exact,depinde la ce ora se trezeste mandibula..banuiesc ca dupa pranz Eu plec la curte sa iau scuterul si o sa postez cand plec..o sa las si un numar de telefon Mesaj completat Nu stiu exact,depinde la ce ora se trezeste mandibula..banuiesc ca dupa pranzEu plec la curte sa iau scuterul si o sa postez cand plec..o sa las si un numar de telefon eu plec in 5-8 min sunati la 0740758225(numa' gixxeristi),daca nu raspund lasati mesaj(cel mai probabil o sa fiu calare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 LoL - halal motociclisti...masina, scuter...nu ma mira faptul ca tot forumu motociclism este plin de raceri de taste...tocmai de aceea nu se face nimic pe la gsxristii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 LoL - halal motociclisti...masina, scuter...nu ma mira faptul ca tot forumu motociclism este plin de raceri de taste...tocmai de aceea nu se face nimic pe la gsxristii. Stai linistit periculosule ca daca ploua la ce gume ai pe mobra o sa vii cu autobuzul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 LoL - halal motociclisti...masina, scuter...nu ma mira faptul ca tot forumu motociclism este plin de raceri de taste...tocmai de aceea nu se face nimic pe la gsxristii. pentru mine sa vin cu motocicleta nu este chiar comod, adica sa ma plimb cateva ore prin salon incaltat in ghete si cu casca si geaca in mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 acum m-am intors si eu de la salon... nu am ramas impresionat deloc... am cautat si eu un first skin pt combinezon..canci... am cautat niste manusi gp pro..canci...2-3 pitipoance dragute si in rest o foarte mare agitatie. oricum ma duc si maine cu nevasta si piticul ca le-am promis dar altfel nu m-as mai fi dus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 LoL - halal motociclisti...masina, scuter...nu ma mira faptul ca tot forumu motociclism este plin de raceri de taste...tocmai de aceea nu se face nimic pe la gsxristii. Men schimba motorul,daca tot iti place la ceberisti.Scuterul e singurul mod de a ma deplasa prin bucale,motorul il aduc in mai...cand strang bani sa schimb kitul de lant si cauciucul fata Eu am mers cu mandibula un amic ceberist al lui si ne-am intalnit cu pitzipoanca de delu....erea baiatu imbracat la jeaca de chele NEXT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 in 30 de min plec si eu 0751.077.890 daca vreti sa ne vedem pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 se inchide la 18/18.30 si nu ai timp sa te uiti pe indelete la toate standurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 se inchide la 20:00 deci e suficient timp sa il vizitez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 se inchide la 18/18.30 si nu ai timp sa te uiti pe indelete la toate standurile Stai linistit ca oricum nu are ce sa vada mare lucru . Slab rau anul asta . Si in materie de fumei si de motoare si echipamente . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 Stai linistit periculosule ca daca ploua la ce gume ai pe mobra o sa vii cu autobuzul . Si tu la fel...in fine n-a plouat. pentru mine sa vin cu motocicleta nu este chiar comod, adica sa ma plimb cateva ore prin salon incaltat in ghete si cu casca si geaca in mana. Atunci si la o ieseala faci la fel...dar in fine... Men schimba motorul,daca tot iti place la ceberisti.Scuterul e singurul mod de a ma deplasa prin bucale,motorul il aduc in mai...cand strang bani sa schimb kitul de lant si cauciucul fata Eu m-am referit la intalnirea de care se tot vorbea si se vorbeste...la cat de comozi sunt posesorii de GSXR - nu ma mira faptul ca nu se tine. Stai linistit ca oricum nu are ce sa vada mare lucru . Slab rau anul asta . Si in materie de fumei si de motoare si echipamente . Eh, nebunia de criza si-a pus amprenta. Asta e nivelul actual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 din toti anii in care am fost, nu a fost mai varza ca anul acesta!! deprimant rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 nu ma spune si celor care nu au fost,ca nu or sa creada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 mai bine sa cumpere 1,9 L benzina ) sau nici aia mai nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 10, 2011 Share Postat Aprilie 10, 2011 poate cu asta ar fi fost de succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mos Ene Postat Aprilie 10, 2011 Share Postat Aprilie 10, 2011 Am o mare problema si va rog sa ma ajutati daca se poate. Nu reusesc sa reglez injectia la o suzi de 750 K1 din 2000. Cunoasteti pe cineva care sa ma ajute cu aceasta problema ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 10, 2011 Share Postat Aprilie 10, 2011 (editat) George(TNG) 0722537975 sta in Ciolpani , te rezolva 100% acum am vazut ca esti din bz , cre`k ramai cu ea asa:))=)) glumesc ... Editat Aprilie 10, 2011 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mos Ene Postat Aprilie 10, 2011 Share Postat Aprilie 10, 2011 George(TNG) 0722537975 sta in Ciolpani , te rezolva 100% acum am vazut ca esti din bz , cre`k ramai cu ea asa:))=)) glumesc ... Multam Acuma daca sunt din Buzau nu o sa ramin cu ea asa Trebuie sa gasesc pe cineva ca doar sunt buzoian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 (editat) am vazut in parcare la smaeb gsx-r 1000cmc 2010 (unul alb) - cel mai frumos miar + ca este 'chitit', mai compact decat 1000rr . ps: pana la urma tot m-am plimbat cu geaca moto, Suzuki Gsx-r, o luasem sa o vada cineva in vederea cumpararii (bine ca am luat-o ca era frig ) Editat Aprilie 11, 2011 de theos_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 delu ! btw mandibula in we se trezeste devreme 7-8 am. pt ca nu tb sa ajunga la munca, nu-l asteapta nimeni ... in cursul saptamanii e alta poveste. ce pll e director ! slab smaeb. foarte slab. erau totusi cateva magazine care aveau discounturi considerabile, iar altele care vin cu aceeasi marfa de vreo 4 ani, doar ca au mai umflat preturile. ( mymoto, un autocolant de imita carbonu de lipit pe ghidon - 66 de roni. in fiecare an ma duc si ii verific pretul. cred ca a expirat si adezivul dp el. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 Anul asta a fost jalnic la smaeb,din punctul de vedere al prezentei ,,producatorilor''.Mai multi expozanti cu scutere decat cu motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 eu nu mai zic nimic... nu m-a incantat deloc. am fost sa vad si eu preturile si ce e pe acolo dar am ramas cu un gust amar cand am vazut ca la honda acelasi combinezon care eu l-am luat cu 1355 de la mymoto era 1870 si mai era si redus cu 45%. a fost ok ca la elf am putut platii cu cardul cheia care trebuia sa o iau. una peste alta desi a fost asa cum a fost mai bine ca a fost. ca daca nu era iar apareau carcotasii ca de ce nu s-a tinut si etc. cu bune cu rele a fost ok ca ne-am intalnit si noi mai mult(motociclisti nu gixeristi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate