kelu 265 Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 cauta in manualul de reparatie, mai multe detalii nu iti pot da corect. in manual gasesti exact cantitatea. la mine<600din98>intra 550ml in fiecare jamba<cred ca si la tine la fel dar mai bine descarcati manualul de reparatie sa fii sigur> cat despre 10W e destul de subtire si daca esti mai greu sar putea sa ti se para cam barca<daca ai sub 80kg cred ca e ideal> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 cauta in manualul de reparatie, mai multe detalii nu iti pot da corect. in manual gasesti exact cantitatea. la mine<600din98>intra 550ml in fiecare jamba<cred ca si la tine la fel dar mai bine descarcati manualul de reparatie sa fii sigur> cat despre 10W e destul de subtire si daca esti mai greu sar putea sa ti se para cam barca<daca ai sub 80kg cred ca e ideal> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 multzam wayne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus2q Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 corect. in manual gasesti exact cantitatea. la mine<600din98>intra 550ml in fiecare jamba<cred ca si la tine la fel dar mai bine descarcati manualul de reparatie sa fii sigur> cat despre 10W e destul de subtire si daca esti mai greu sar putea sa ti se para cam barca<daca ai sub 80kg cred ca e ideal> cred ca am gasit in manual...fiecare jamba 528 ml. Asta trebuie sa fie cantitea corecta; si app am sub 80 kg deci l am nimerit:D multam mult ptr ajutor amandurora! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 Misto motorul.. cred ca esti tare bucuros!! Sa te bucuri cat mai mult de miuta si un sezon perfect !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 multumesc aladin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 Inteleg ca un K5-K6 trage foarte bine, dar sa zici ca R1 06 este puturos..totusi nu e o toroapa nici R1 ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 (editat) nu dar asa am simtit dupa ce am mers ieri pe k5,pt mine cand am mers cu r1`06 vreau sa spun ca am ramas impresionat de ciclistica ei ,de tot,am mers pe ea o singura data pe amkcart si zici ca ne cunosteam de 5 ani am gasit astazi de dimineata si stickerele(sau cum se numesc ca nu stiu) pt ramair`uri si rezervor... mai stiu eu pe unde ... in cartea service,ce ziceti sa le pun sau nu ? Editat Martie 13, 2012 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 ce ziceti sa le pun sau nu ? Nu,ce rost are ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 Eu tin manualul utilizatorului in dormitor .. langa biblie !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 nu dar asa am simtit dupa ce am mers ieri pe k5,pt mine cand am mers cu r1`06 vreau sa spun ca am ramas impresionat de ciclistica ei ,de tot,am mers pe ea o singura data pe amkcart si zici ca ne cunosteam de 5 ani am gasit astazi de dimineata si stickerele(sau cum se numesc ca nu stiu) pt ramair`uri si rezervor... mai stiu eu pe unde ... in cartea service,ce ziceti sa le pun sau nu ? le poti pune cand o vinzi,nu are rost sa le lipesti acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 asa am gandit si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-GeorGe- Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 Salutare, are cineva de vanzare garniturile de la carburatoare ?? de la pahar ... ?? Am inteles ca astea se fac pe comanda si vin la set de 4 si in 2 saptamani.. Eu am nevoie de 2 si zilele astea ... va rog poate are cineva. Astept pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 cauta la motodiscount sau la userul romi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 vreau sa schimb placutele de frana doar de pe fata,discurile sunt cele originale,astept pareri,am mers pe NISSIN si mi-au placut foarte mult pe`o honda 929 dar aia avea BRAKING WAVE parca intra in asfalt, pe celelalte gsx-r`e detiunte de 600/750`05 am pus BREMBO nici nu vreau sa mai aud de asa ceva ,ma gandeam sa aleg intre NISSIN si TOKICO(cele cu care vin din fabrica) dar nu exclud si alte variante Moto: Suzuki GSX-R 1000 2005 numai bine Doamne ajuta. astea sunt discurile de pe honda alaturi de nissin`uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 (editat) CARBONE LORAIN,EBC,SBS,BRAKING,NISSIN.... PS. Se poate mai Giorgica sa nu ma intrebi si pe mine? Pentru asta vei fi pedepsit! Editat Martie 14, 2012 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 (editat) pe tine te intreb live ce-mi trebuie motociclism:))=)),vroiam doar sa stiu pe ce merg baietii care detin asa ceva ,mersi Editat Martie 14, 2012 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 Sunt fan GSX-R dar asta este prea tare. Gasita pe un forum unde o modificare populara la Suzuki Sv este sa montezi furca USD de gsx-r...uite ce recomanda un baiat altui baiat. :crack: Foarte tare! Am pus o intrebare si nu mi-a raspuns nimeni ... ce marime trebuie sa aibe husa pentru un gsxr 600 srad? Si de unde se poate cumpara? Multumesc! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 (editat) foloseste ruleta prima data ,husele sunt standard sau pe cat ??? sportive,sport-touring,cine stie ?? www.louis.de incearca si tu Editat Martie 14, 2012 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariantiu Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 salutari. multam de raspun. s-o stapanesti sanatos pe-a ta si sa te bucuri de ea. acum caut si eu una ca na,a venit primavara... mult noroc si asfalt uscat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danyyyTUN Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 salutare!!! am si eu un s-rad din '99 si am si o intrebare.. mi s-a rupt maneta de frana cu tot cu prinderea din pompa nu gasesc pe nicaieri prinderea aceea de pompa...unii mi-au zis ca ar fii cu tot cu pompa..ca nu gasesc separat..nu inteleg de ce ar fii asa, daca se desface.. poate va pricepeti mai bine..gasesc sau nu? multzam! si poate ma ajutatzi si cu o pista, ca am cautat pe toate site-urile de dezmembrari.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 (editat) Din pacate daca nu gasesti SH ai doar posibilitatea de a o cumpara noua OEM. Tot ce este pe piata vine doar partea din fata fara prinderea din pompa. Sau cele scurte chinezesti care vin complete! Nu cea din poza aia este WRP adica multi bani! Editat Martie 15, 2012 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danyyyTUN Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 Din pacate daca nu gasesti SH ai doar posibilitatea de a o cumpara noua OEM. Tot ce este pe piata vine doar partea din fata fara prinderea din pompa. Sau cele scurte chinezesti care vin complete! aham...mersi frumos...deci as avea posibilitatea sa gasesc si sh separat... o sa mai caut pe la dezmembrari... ms frumos.. aham...mersi frumos...deci as avea posibilitatea sa gasesc si sh separat... o sa mai caut pe la dezmembrari... ms frumos.. poi aia noua de la u din poza..nush daca se potriveste...nu conteaza..eu o vreau si noua..dar nu cu tot cu pompa de frana... problema e ca nu am gasit nici noi... da-mi un site ceva..unde pot gasii noua..dar fara pompa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 (editat) http://www.adalmotors.ro/ Poti vorbi online cu baieti acolo sunt finuti! Sau din afara o gramada de site doar sa trimita in Romania. Sau cei care se ocupa cu adus piese OEM din tara.. http://www.mrcycles.com/fiche_section_detail.asp?section=97789&category=Motorcycles&make=SUZUKI&year=1997&fveh=2181 Editat Martie 15, 2012 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danyyyTUN Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 http://www.adalmotors.ro/ Poti vorbi online cu baieti acolo sunt finuti! Sau din afara o gramada de site doar sa trimita in Romania. Sau cei care se ocupa cu adus piese OEM din tara.. http://www.mrcycles....=1997&fveh=2181 ms ...chiar am gasit la site-ul atasat de tine sper numai sa fie de incredere si sa nu imi trimita o cutie cu cartofi =)) ca am facut o comanda de vreo 100 e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate