Sari la conținut

Detinatori de Suzuki GSX-R

crazy_frog
 Share

Postări Recomandate

Pun si eu o intrebare pt ca tot scrie poporul "Sincronizat injectoare " mai exact ce se face ? Eu ma gandesc ca prin sincronizare se modifica timpii de injectie din cdi. Eu o am motorul de cativa ani buni dar nu am umblat la sistemul de injectie. Multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sincronizare se refera de regula la clapete.Dar si timpi de injectie se pot sincroniza prin unificarea hartilor pentru fiecare cilindru prin resoftare.

Dar este foarte rau ca nu ai facut nimic la injectie pana acum.

Chiar daca este injectie are si ea nevoile ei ,gen sincronizarea clapetelor,calibrarea TPS,calibrare STV,o diagnoza,curatarea pompei,test de presiune si volum,curatire injectoare etc

Editat de tng
Link spre comentariu

17/42 DID525VX Gold . Asta e lantul comandat. Cineva mi-a spus ca VX este prea slab pentru motoreta mea. Si mi-a cam dat panica! Voi ce parere aveti?!

Link spre comentariu

Kostin"

Tu stii mai bine...

Posibil sa ai ceva resurse pe care inca nu le folosesti la moto tau.

Desincronizarea clapetelor nu "doare" tare la injectie,si pierderea este putin sesizabila ca se desfasoara in timp.

Dar cand le pui la punct o sa ai surprize !

17/42 DID525VX Gold . Asta e lantul comandat. Cineva mi-a spus ca VX este prea slab pentru motoreta mea. Si mi-a cam dat panica! Voi ce parere aveti?

Uita-te si tu pe net la DID si vezi ce recomanda pentru cilindreea ta la moto.

Editat de tng
Link spre comentariu

Pai la 525VX , zice max 750 cc. Acum ma gandeam ca mi se rupe-n cap in caz de trag de ea. In sensul asta vroiam o parere.. Adica daca e pericol sau nu cu el! Si nu e intreg , vine cu za de legatura si kit de prindere ( asta mi-a zis baiatu') si mi-l trimite de 112 zale , sa nu am surprize.

Link spre comentariu

Fiind un motor mai vechi,uzuri mai mari ai nevoie de un ulei mai vascos si care stie sa-si mentina vascozitatea la temp.si stres ridicat.

Deci o vascozitate mai mare 10/15/20w si nivel de performanta ridicat.

semi si full sintetic.cifra cat mai ridicata in alfabet.API, ACEA,SAE..

Editat de tng
Link spre comentariu

Acele furtune sunt de la antigel si se duc in racitorul de ulei care este sub filtru.

Daca acele furtune au fost unite ,atunci se pare ca au fost probleme legate de racitor.

post-15340-0-44789600-1359224498_thumb.jpg

Editat de tng
Link spre comentariu

vreau sa stiu si eu distanta dintre suruburile de prindere de la scaritele pilot pt una dintre :

Suzuki GSXR1000 2001-2002
Suzuki GSXR600 2001-2003
Suzuki GSXR750 2000-2003

mersi

Link spre comentariu

La a mea ( 750 k3 ) este distanta de 5.5 cm , cu scarite sport montate .

Link spre comentariu

Vizitator little wayne

Acele furtune sunt de la antigel si se duc in racitorul de ulei care este sub filtru.

Daca acele furtune au fost unite ,atunci se pare ca au fost probleme legate de racitor.

Are si K3 600 acele furtune? nu cred ca le-am vazut la schimbarea filtrului de ulei...sau e vorba de 750-1000 care au radiator pentru racirea uleiului din motor?

Link spre comentariu

e vb de 600 srad '99.unde se infileteaza filtru acolo mai este un raiator care trece antigel si raceste uleiul.si la mn erau scoase si bagate unu in altul nu stiam care e treaba, acel radiator de ulei are vro garnitura ceva sau e o incapere total separata de cel de ulei?ca sa stiu daca ar fi vrun risc sa se fi dus vro garnitura de a fost anulat sau nu a stiut ala care a unit furtunele

Link spre comentariu

Salutare!

Fac si eu un apel fata de posesori de GSXR

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu mufele de la ecu de la o instalatie electrica.

Cine are o instalatie electrica distrusa, am nevoie doar de mufele de la ECU si 10cm de fire.

poate fi de 600/750/1000 hayabusa K1/2/3/

Multumesc anticipat cu respect TNG!

Link spre comentariu