crazy_frog Postat Iulie 27, 2006 Autor Share Postat Iulie 27, 2006 Care stie sa imi spuna ce tip de filtru de ulei potriveste la GSX-u meu?Vreau sa iau unul Champion da nu stiu ce model imi trebe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Iulie 28, 2006 Share Postat Iulie 28, 2006 K301 este codul de filtru.Eu il am in magazin la 25 de lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat Iulie 29, 2006 Autor Share Postat Iulie 29, 2006 K301 este codul de filtru.Eu il am in magazin la 25 de lei. Mersi mult pentru raspuns .Am cumparat de la un magazin din Oradea cu 28 lei.L-am si schimbat deja . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vilica Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 (editat) Spuneti-mi si mie va rog unde este reprezentanta pentru motociclete suzuki in Bucuresti??? Sau macar un nr. de tel. Editat August 1, 2006 de vilica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silenti Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 (editat) Spuneti-mi si mie va rog unde este reprezentanta pentru motociclete suzuki in Bucuresti??? Sau macar un nr. de tel. B&S Motors, Tunari Soseaua de Centura Nr 24-26, Vanzari moto Sebastian Dinescu 0726 325 848 sdinescu@suzukimotors.ro Editat August 1, 2006 de Silenti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vilica Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 B&S Motors, Tunari Soseaua de Centura Nr 24-26, Vanzari moto Sebastian Dinescu 0726 325 848 sdinescu@suzukimotors.ro Multumesc mult! Acolo se pot comanda si piese? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silenti Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 Da, eu mi-am comandat acum 1 saptamana niste garnituri de carburatoare, chipurile dureaza 3 saptamani, acum sa vedem daca asa e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 De obicei au fost destul de seriosi ,sper sa nu ai probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 (editat) Salut! Sunt Bogdan si ma alatur grupului de posesori de Suzuki cu un GSX-R 600 srad din '97! Aseara l-am achizitional si am mers un pic cu el ...asa cat sa facem cunostinta! Logic ca nu am putut sa adorm noaptea si dupa 5 ore de somn eram in picioare si la munca cu 2 ore mai devreme . Poze in scurt timp! Sanatate tuturor! Editat August 2, 2006 de matematik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 am reusit sa fac o poza doua, din pacate cu telefonul caci camera nus ce draq are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat August 2, 2006 Autor Share Postat August 2, 2006 (editat) am reusit sa fac o poza doua, din pacate cu telefonul caci camera nus ce draq are Misto jucarie ai Sa o folosesti sanatos In curand(foarte curand ) o sa trebuieasca sa imi schimb placutele de frana.Voi ce placute folositi??Sunteti multumiti de ele?? Am inteles ca placutele originale sunt cele mai bune Eu ma gandeam la placute Lucas dar nu sunt sigur Cam cat ar costa placutele originale?? Mersi anticipat Editat August 2, 2006 de crazy_frog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silenti Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Eu mi-am luat placute Lucas pe fata de la Louis la 39 euro cu tot cu adaos, iar pe spate Ferodo de la Razna Motors la 900 de mii. Deocamdata le-am pus pe cele de spate pentru ca pe fata mai am si cred ca nu s-au tocit inca sa fie perfect asezate pe disc pentru ca nu tin aproape deloc. Daca am pus vreo 20 de frane cu ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Misto jucarie ai Sa o folosesti sanatos Mersi anticipat multumesc, io am auzit ca lucas nu ar fii straucite, de cele de la ferodo nus ce sa zic, bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AsubayaH Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Spuneti-mi si mie va rog unde este reprezentanta pentru motociclete suzuki in Bucuresti??? Sau macar un nr. de tel. Reprezentanta este pe soseaua de centura Tunari la nr 24-26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vilica Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 Le-am dat un mail, dar se pare ca net-ul la ei nu prea functioneaza. Mai astept poate oamenii sunt in concediu. Daca si cu aducerea pieselor fac asa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 de unde pot sa ma interesez de gume fata-spate si placute..un schimb de ulei cu toate accesoriile si in general o verificare totala!De abia mi-am luat-o...nu prea stiu multe despre motociclete ca mecanica si vreau sa stiu pe ce merg! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 Salutare Sunt Doru aka Bones posesor de GSXR1100W...o bestiuta din '95 de care sunt foarte mandru Am cateva mii de km cu ea si inca ma mai surprinde cu cate ceva In rest toate bune (poze mai incolo ) Keep safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat August 6, 2006 Autor Share Postat August 6, 2006 Pana la urma ce placute sa imi iau?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 cine imi spune cum dau saua jos la gsx? am in spate capac nu sa...ala se da cu cheia....dar saua?Unde este reglajul de la ambreiaj din partea cutiei? trebuie sa dau jos carena? vreau sa cumpar si io o trusa de scule ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silenti Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Ridica de colturile din spate ale seii fata si o sa vezi doua imbusuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Pana la urma ce placute sa imi iau?? io zic sa-ti iei ferodo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 @silenti merci o sa ma uit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat August 8, 2006 Autor Share Postat August 8, 2006 io zic sa-ti iei ferodo Uita unul hotarat .Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Uita unul hotarat .Mersi cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 Plz help me with maneta frana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate