comos Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 da ce limitarea asta vine din fabrica? despre ce e vorba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 da ce limitarea asta vine din fabrica? despre ce e vorba? Apropape toate motoarele sunt protejate de producator conform normelor de siguranta... dar exista si potential... nebanuit...sau ascuns... sa zicem asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Apropape toate motoarele sunt protejate de producator conform normelor de siguranta... dar exista si potential... nebanuit...sau ascuns... sa zicem asa... POTENTZIAL NEBANUIT hai ca asta a fost foooooarte tare frate numai cei care nu stiu aviz......nu cautatzi sub sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 (editat) filtru ulei Race...bun si ptr GSXR1000 no comments... am facut uploadul prt info... BusaShop... filtru ulei Race...bun si ptr GSXR1000 no comments... eu am facut uploadul prt info... BusaShop... Parametrii: filtrare 1.9galoane/minut la 1Psi. Sita - Otel Inoxidabil Tip 304.(folosit la fabricarea instrumentelor chirurgicale) rezistent la temperaturi de 600 F Prefiltrare Magnetica(un "Super strength Nickelplated neodymium magnet" instalat in filtru. Corpul din Duraluminiu 606IT6 care nu il face doar sa arate cool dar face si o pre racire ajutand astfel sa creasca randamentul radiatorului de ulei.... Mercy Editat Mai 29, 2008 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxy03 Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 pt cine intereseaza,am vandut motorul ( suzuki gsx-r 600 2004-2005) si mi-au mai ramas urmatoarele piese : - manete originale(frana+ambreiaj) aproape noi 40 lei - parbriz original aproape nou 100 lei - cauciuc fata 120-17-55 Conti Attack (uzura 30%) 100 lei Contact id: blue_nightwish sau 0723681109 Srry ca am intrat pe contul prietenei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
takke Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 pt cine intereseaza,am vandut motorul ( suzuki gsx-r 600 2004-2005) si mi-au mai ramas urmatoarele piese : - manete originale(frana+ambreiaj) aproape noi 40 lei - parbriz original aproape nou 100 lei - cauciuc fata 120-17-55 Conti Attack (uzura 30%) 100 lei Contact id: blue_nightwish sau 0723681109 Srry ca am intrat pe contul prietenei se potriveste parbrizul la k2? stie cineva de unde imi pot cumpara un stop cu semnale in el pt k2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 salut la voi......as avea nevoie si eu de un parbriz de srad 99 750 fumuriu.....daca stie cineva ceva la pretz bun..as ramane dator pe viatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 se potriveste parbrizul la k2? stie cineva de unde imi pot cumpara un stop cu semnale in el pt k2 merge numai pe k3 de 1000 am impresia ..insa nu stiu cert acest lucru pe k2 600 / 750 /1000 nu se potriveste parbrizul merge pe k4 - k5 de 600/750 (2004-2005) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 se potriveste parbrizul la k2? stie cineva de unde imi pot cumpara un stop cu semnale in el pt k2 Am eu unul stock de k2 - nu e nou dar e bun, nu e spart ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 stie cineva de unde imi pot cumpara un stop cu semnale in el pt k2 Gasesti aici, insa nu stiu daca mai au pe stoc : MYMOTO TUNING, Soseaua Cotroceni nr.19, Sector 6 - Tel. 0722.285.805 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 (editat) am suport de numar rizoma pentru 600/750 - 2006/2007/2008. PM me pentru cine vrea. Editat Iunie 4, 2008 de racheta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 se potriveste parbrizul la k2? Parbriz stock de k3 (e identic) am si eu unu, dar e la Bistrita. Pot sa il aduc in Bucuresti peste vreo 2 saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liberate_m3 Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Salut baieti . Stiti cumva unde as putea gasi un gsx-r 750 k6/k7 cazut praf facut ieftin doar cu cadru si motor ok? Ceva asa pana in 2 3 mii de E. Imi cer scuze bine am venit printre voi mi-am luat acum vreo 2 luni un Gsx-r 600 K6, insa n-am intrat pe forum. Sper ca e ok daca atasez acum o poza cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
takke Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Am eu unul stock de k2 - nu e nou dar e bun, nu e spart ! este zgariat? cu cat il vinzi? ai si o toba stock tot pt k2? ms LaurBalaur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 si totusi nu stie nimeni cum se ajusteaza luminozitatea bordului la k6-k7? ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_dbm Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Salutare! Cine ma poate ajuta cu o schema de ambreiaj pentru un gixer de 600 srad din 97? Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 salut ! la un K2 stie cineva ce inseamna eroarea F1 sau FI pe care mi-o arata azi pe display , concomitent cu aprinderea becului rosu ( ulei/temperatura/FI ( sau F1 )).??? uleiul e schimbat de 400 km , iar temperatura motorului era la 90' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
king_bushido Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 salut !la un K2 stie cineva ce inseamna eroarea F1 sau FI pe care mi-o arata azi pe display , concomitent cu aprinderea becului rosu ( ulei/temperatura/FI ( sau F1 )).??? uleiul e schimbat de 400 km , iar temperatura motorului era la 90' FI din cate stiu i ti apare cand ai probleme cu injectia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 NU neaparat. Se aprinde si din cauza tobei schimbate. La kawa mea s-a aprins din cauza filtrului de aer murdar. Sunt multe posibilitati. Exista o metoda de a afla exact ce are: Iti trebuie manualul de service, in el vei gasi locatia unui fir(care la mine este sub saua pilotului) pe care il legi la masa iar becul FI clipeste de cateva ori, tu numeri de cate ori clipeste si afli un cod ce corespunde defectiuni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 FI este numai la 4 sau si la 2 timpi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 din cate stiu sunt putine motoare in 2 timpi pe injectie in principiu FI inseamna probleme la injectie<care citeste mai multi martori<sonde>dupa admisie, evacuare temp etc> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
king_bushido Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 fai o diagnoza...vezi ca ai o mufa pe undeva prin spate la saua pasager care are 4 canale, faci un strap din o agrafa ceva si bagi acolo (sunt doar 2 iesiri care au fire pe diagonala) si uitate pe bord si vezi ce alarma i ti apare, dupa care te uiti in carte si vezi ce inseamna codul cu alarma de ex. C22, C23, samd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 saru'mana... da cartea de la K2 mi-o mai da si mie cineva, sau un link care merge, ca io am sters-o din greseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shogun Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 salut.am si eu o problema.caut un cod de culoare la un gsxr srad de 600 din 98 culoarea rosie.va rog daca are cineva un srad de culoare rosie sa-mi dea si mie codul de culoare ca am nevoie de el la asigurare si nu stiu de unde sa fac rost .multumesc. multumesc da am rezolvat problema.pun un link daca mai cauta si altii coduri pentru culori http://www.colorrite.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fln Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Salut, Sunt incepator si peste 2 sapt o sa iau si permisul. Am gasit sa cumpar un Gsxr de 600 din 1998. ce parere aveti de acest model avand in vedere ca o sa fie prima mea motocicleta. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate