Coxanel Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 trebuie sa ii recunosti talentul....la ce urate sint mobrele alea a vandut foarte multe.... da, cunosc caz de zx12 cu cadru fisurat fara nici un motiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat August 31, 2006 Autor Share Postat August 31, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanel Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 rostul acestui post?! poze de pe net gasim si noi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 Raule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 Salutare Uite ,cineva a intrebat daca primiti si cu GSX600F? Chiar , primiti? Am si eu unul de ceva vreme si as putea sa ma bag si eu in seama cu voi, daca vreti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkIAngel Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 Salut, ma priti si pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanel Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 NU, pentru ca ai o poza de pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 NU, pentru ca ai o poza de pe net Poate e noul lui motor coxanele Poza e de pe un site de vanzari moto din italia.Nu poti sa stii ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 NU, pentru ca ai o poza de pe net Asa ,asa ,fii rau coxanele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkIAngel Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 ) Tocmai l-am luat, nu am apucat sa fac poze cu el, zilele astea o sa fac cateva poze sa va convingeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanel Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 te asteptam in club cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CERVE Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 dar pe mine ma primiti....am facut pozele la 20 min dupa c am cumparat-o.... ....si poate imi si spuneti de unde fac si eu rost de un "ac" de turometru...ca este rupt ,dar functioneaza bucata care a mai ramas...si daca ati desfacut vreunul bordul...nu am lumina in bord...de care becuri tre' sa cumpar...am vazut 2 tipuri :unele mai mari si altele mai mici?????????????????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ninja Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Pot sa intru si eu cu poze de genul acesta??? PS: Nu sunt un tzaran lopatar, alea sunt hainele de lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Schimbati datele din avatar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ninja Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Stai sa primesc numere la el si o sa schimb si datele. Nu va speriati, ii deja gata montat, pozele is mai vechi. Inca nu am numere, birocratia asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 (editat) Sa aveti bafta de ele, toate-s faine. Vlad_ninja, fa-i o revizie completa Sradului, vezi rulmentii rotilor, lantul de distributie, motorul, si eu am avunt un Srad 750 , daca e intretinuta bine, e o motocicleta mistoaca ce poate tine pasul cu timpul. Eu sunt un gixxerist fixist de mai mult timp, ma alatur si eu voua acum pe topicu asta, v-am salutat pe toti, bafta. dar pe mine ma primiti....am facut pozele la 20 min dupa c am cumparat-o.... ....si poate imi si spuneti de unde fac si eu rost de un "ac" de turometru...ca este rupt ,dar functioneaza bucata care a mai ramas...si daca ati desfacut vreunul bordul...nu am lumina in bord...de care becuri tre' sa cumpar...am vazut 2 tipuri :unele mai mari si altele mai mici?????????????????????????? E mai complicat sa-ti scrie cineva, iar tu s-o iei razna incercand sa rezolvi problema decat sa fugi la un service moto, vezi pe la topicuri cu service, io nu-s din Bucuresti asa ca in afara de United Motors n-am fost si nu stiu. In primul rand m-as uita la sigurante, apoi la becuri, insa daca nu te stii si decat sa faci tampenii tu sau cu ajutorul unor amici ,,priceputi spontan" , mai bine faci ce-ti ziceam mai sus. E bine sa stii ce ai luat si cum / vei sta pe mobra , mai detaliat. Bafta. Ac de turometru poti incerca sa combini de la alta mobra, vezi pe la Tomina. Editat Septembrie 3, 2006 de DUKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Asa ,asa cat mai multi gixxeristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanel Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 el este pretenul meu duke the muke care are ghiul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CERVE Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Merci mult Duke pt sfaturi..ma kam feresk de service k sa nu ma "rupa la buzunar",dar am impresia k nu am c face...asa k ma voi duce cand voi face rost de bani.... CERVE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 el este pretenul meu duke the muke care are ghiul Si ce te lauzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanel Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 nu ai inteles nimic....i-am ridicat lui gradele afirmand asta....si tu ma cunosti asa ca te poti lauda cu acest lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 el este pretenul meu duke the muke care are ghiul Diliu rau, asa cum te stiu, de-aia te plac scumpi. Cerve, incearca sa intrebi prin jur ce si cum cu service-urile, am sa incerc sa-ti caut pe-aici un ac de turometru, daca ai veni la o plimbare pana in Medias , te duc eu la un service la niste amici aicea si-ti garantez ca in afara de benzina de drum si niste bere, nu te va costa nimik. Insa incearca si pe serviceuri pe-acolo, vezi pe la topicul Service bla-bla, poate rezolvi mai rapid problemele. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanel Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 bah muke....tu umbli cu standeru dupa tine? sau a venit cineva cu el in masina special sa te dai tu in spectacol pe situri?! .....sau si mai rau.....acolo e in fatza la tine?! =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ninja Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Sa aveti bafta de ele, toate-s faine. Vlad_ninja, fa-i o revizie completa Sradului, vezi rulmentii rotilor, lantul de distributie, motorul, si eu am avunt un Srad 750 , daca e intretinuta bine, e o motocicleta mistoaca ce poate tine pasul cu timpul. Stai linistit am grija de motocicleta mea mai ceva decat de femei . Ca ziceai de distributie, am auzit si eu ca au unele o problema din fabrica, adica arcul intinzatorului de lant ii prea slab, si dupa un timp suna distributia mai tare. Cat l-am ascultat pana acuma nu se aude nimic "in plus" (are 18700 km). N-am apucat sa-l testez ca numai azi am trecut RAR-ul dar vom vedea. Apropo, avand in vedere user-ul meu voi fi un gixxerist nume de cod ninja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 Salut, daca vad ca tot discutati de Gixxere, imi poate spune si mie cineva referitor la SRAD daca se merita diferenta intre un SRAD 750 model 96-97 pe carburatie si SRAD model '98 care e pe injectie. A avut cineva modelul '98 ca sunt interesat de asa ceva, si cam care ar fi fost posibilele ei avantaje si dezavantaje. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate