LaurBalaur Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Daca stiti pe cineva care vrea un SRAD BUN , dati de veste : /index.php?showtopic=339975 Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Da Laur, initial ma gandeam si la varianta carbonului. Nop, nu e vorba numai de atentia mea O poate darama un (cuvant urat) in parcare. Poti sa incerci astea de la rg-racing http://www.rg-racing.com/browseBike/Suzuki.../ECS0026BK.aspx http://www.rg-racing.com/browseBike/Suzuki.../ECS0027BK.aspx sau mai sunt pe la alte firme niste capace de carbon sau altceva care se lipesc peste lateralele motorului. Cauta pe ebay. In orice caz sunt destul de scumpe 300-400 de euro, dar depinde acum daca crezi ca pagubele in caz de doamne fereste sunt mai mari. Oricum nu o sa simti greutatea in plus decat daca esti Rossi.Adica cate kg sa aiba...10 maxim? O sa pierzi 2 zecimi pe tur pe vreun circuit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Multumesc mult, doctoro Fratilor, se cauta un capac alternator pentru un 600 k2. De preferat la bani putini 0721485264 Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 salutare .. m-am gandit sa dau miaru adica o Honditza rosie ca focu CBR1000 RR SC57 an 2004 pe un k6 ... cine e interesat call me id mes smenu4you asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 hehehehe...sa vedem care da un gixer pe un cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 si eu is curios cine face schimbul ...macar pune poze cu CBR-ul sa il vada lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
king_bushido Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 dau si eu k3-k4 1000 la schimb cu ceva mai mic 600-750 dupa 2004 daca va intereseaza 0723251260 sau id: uzzirapkid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutu Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 arata bine mobra...de ce mai toti posesorii de 1000 renunta in favoarea celor de 600 sau 750, am vazut ca multa lume face pasul asta...oare d c??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukilifeanddanger Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 sunt de parere ca nu prea ai ce face pe strazi cu miarul sub tine , e cam incomod , devii putin nervos ca nu reusesti sa il faci sa geama destul )) , sunt cativa care sustin ca sunt asa de buni incat reusesc sa scoata toti caii pe strazile din oras din motorul de 1000 cc , ii compatimesc , eu nu am reusit la 750 cc altii reusesc cu cel de 1000 cc , la urma urmei depinde cum te gasesti u cu motorul , stilul de conducere,modul de acceleratie , .... etc, altii schimba pèur si simplu , doar pt a face o schimbare ! aspectul asta sa discutat undeva pe la paginile 160-170 cred , insa daca nu esti genul care merge in pista .....lasal....pareri si pareri ( asta e parerea mea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TR-Axy Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 salutare are cineva gsxr 750 k7?.....PM bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 arata bine mobra...de ce mai toti posesorii de 1000 renunta in favoarea celor de 600 sau 750, am vazut ca multa lume face pasul asta...oare d c??? nu stiu...dar eu nu l-as face ! singurul pas ar fi un miar mai nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 nu stiu unde ai vazut tu ca multi renunta la miare pt altele de 600 sau750 ca io pe toti care-i stiu vor exact invers<vor intodeauna motoare mai mari si mai noi> am vazut ieri la bds miarul 2009 si m-a inbolavit<l-am visat si azinoapte> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 nu stiu unde ai vazut tu ca multi renunta la miare pt altele de 600 sau750 ca io pe toti care-i stiu vor exact invers<vor intodeauna motoare mai mari si mai noi>am vazut ieri la bds miarul 2009 si m-a inbolavit<l-am visat si azinoapte> Hehehe eu visez de mult man.....o songura problema...e criza si ramanem cu vise..cel putin eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 cel mai labartat topic din cate am citit pe forumul asta . am luat de curand un gsxr si am zis sa mai citesc una alta pe aici pe la posesori dar nu cred ca nu am nici o sansa . iara de innotat in 200 de pagini de pasiuni ,dorinte , planuri , mai bine citesti Pe aripile vantului. nu stiu ,celelalte topicuri sunt moderate sau sunt posesorii de vina ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 cel mai labartat topic din cate am citit pe forumul asta . am luat de curand un gsxr si am zis sa mai citesc una alta pe aici pe la posesori dar nu cred ca nu am nici o sansa . iara de innotat in 200 de pagini de pasiuni ,dorinte , planuri , mai bine citesti Pe aripile vantului. nu stiu ,celelalte topicuri sunt moderate sau sunt posesorii de vina ? Asa sunt toate topic-urile ! Nu e primul si nici ultimul ! Daca ai vreo intrebare zi si daca lumea stie ti se va raspunde ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 (editat) am luat un gsxr 750 -2004. eu vin de pe honda si mi se pare un pic diferita cutia asta . e normal sa gasesc mai greu neutralul dupa ce am oprit ,stand pe loc? uneori nu o scot din mers ( cand iese f usor) iar daca opresc o balbai nitel pana il nimeresc. poate dupa ce i schimb uleiul? multumesc! Editat Aprilie 15, 2009 de LOTRU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 am ramas cu discurile originale k1 1000 dak este careva interesat la pretz de criza pot zice ca nu au uzura mai deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 am luat un gsxr 750 -2004. eu vin de pe honda si mi se pare un pic diferita cutia asta . e normal sa gasesc mai greu neutralul dupa ce am oprit ,stand pe loc? uneori nu o scot din mers ( cand iese f usor) iar daca opresc o balbai nitel pana il nimeresc. poate dupa ce i schimb uleiul? multumesc! Nu are cum sa fie la fel.....din moment ce nu sunt motociclete la fel si nici daca erau la fel nu erau la fel:)))))).O sa gasesti neutrul dupa ce te obisnuesti cu vitezele nu cred ca este o problema. Pac pac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 am ramas cu discurile originale k1 1000 dak este careva interesat la pretz de criza pot zice ca nu au uzura mai deloc eu am un k2 de 600. nu stiu daca se potrivesc, o sa ma interesez. un pret la ele pe pm, te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 eu am un k2 de 600. nu stiu daca se potrivesc, o sa ma interesez.un pret la ele pe pm, te rog. pretu il faci tu dar sami dai de veste pana joi.bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 am luat un gsxr 750 -2004. eu vin de pe honda si mi se pare un pic diferita cutia asta . e normal sa gasesc mai greu neutralul dupa ce am oprit ,stand pe loc? uneori nu o scot din mers ( cand iese f usor) iar daca opresc o balbai nitel pana il nimeresc. poate dupa ce i schimb uleiul? multumesc! diferita este dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa iasa din viteza pe loc cel mai bine comandati un cablu nou de ambreiaj<costa 100ron la reprezentanta si vro 70 pe louise dar recomand reprezentanta>si cand il schimbi curata bine melcul ca aduna foarte multa mizerie, regleazal bine si sigur se v-a rezolva problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 (editat) schimb jambe GSXR cu arcuri race cu unele normale sunt de GSXR 1000 k3, servisate la ELF(ulei si simeringuri). Ma adresez celor care merg la curse, arcurile pe care le am sunt prea tari pentru utilizarea stradala tel 0722405502 sau PM Editat Aprilie 19, 2009 de Sher Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Salut si scz de off,se vinde k1 600, 3.000.euro ,tel 0740108952 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 sa nu uiti berea Acum, cand a invatat sa stea si ea la poza, o vinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 sa nu uiti berea Acum, cand a invatat sa stea si ea la poza, o vinzi? dup!, berea e pusa la rece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate