lei_92 Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Buna , am un R1 din 99 la care de curand mi se aude o bataie la motor , un tzancanit , la relanti nu se aude merge ok , cand il tin de ex la o viteza constanta la 5 mii atunci se aude , cand merg cu el si ii dau gas nu se mai aude... De la cutia de viteze nu e , nici de la ambreiaj ... nush ce poate fi , tachetzi nu se aud , poate fi de la distributie ceva? Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leone18 Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 un prieten a avut la ninja de 600 cam aceeasi problema si sa dovedit a fi distributia acuma nu stiu ce sa spun consulta un mecanic el va sti ce sa iti spuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 sincronizeaza carburatoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 Din ce simtome ai prezentat este distributia Asta inseamnain ordinea urmatoare: intinzator,lant, patine. In prima faza rearmeaza intinzatorul daca tot face,mergi mai departe cu demontarea si schimbarea lantului si eventual patinelor. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 lant distributie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lei_92 Postat Aprilie 5, 2010 Autor Share Postat Aprilie 5, 2010 O sa-i schimb intinzatorul maine daca o sa am timp , se poate intampla ceva daca merg cu ea asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bau-bau Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 pe termen scurt nu... dar doar daca nu te deranjeaza zgomotul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lei_92 Postat Aprilie 5, 2010 Autor Share Postat Aprilie 5, 2010 (editat) Si daca o sa se auda si dupa ce schimb intinzatorul ce e de facut ?... patinele si lantul ? si daca nu e de la distributie... ce ar putea fi? o sa-l inregistrez si o sa pun linkul daca o sa bata si dupa ce schimb intinzatorul , sper ca nu o sa trebuiasca... Editat Aprilie 5, 2010 de lei_92 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bau-bau Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 (editat) daca face si dupa , schimba tot kitul de distributie patine,lant , pinioane . Eventual cand schimbi intinzatorul desfa si capacul de la distributie si arunca un ochi si baga degetul si vezi daca patinele au santul ala facut de lant... CU MOTORUL OPRIT BINEINTELES ! vezi si cat de intins e lantul... asa orientativ. Editat Aprilie 6, 2010 de bau-bau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lei_92 Postat Aprilie 6, 2010 Autor Share Postat Aprilie 6, 2010 ...am schimbat intinzatorul , nu avea nimic ... tot se aude ceva dar parca nu asa de tare ca inainte... o sa pun imd inregistrarea cu moto... Mesaj completat bataie motor... click Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 zgomotul se aude de la tacheti.foloseste un ulei mai gros(20w40) ,exclus motul. daca defectul persista,verifica jocul termic la tacheti,e posibil sa ai joc prea mare.in prima faza recomand inlocuirea uleiului . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lei_92 Postat Aprilie 6, 2010 Autor Share Postat Aprilie 6, 2010 zgomotul se aude de la tacheti.foloseste un ulei mai gros(20w40) ,exclus motul. daca defectul persista,verifica jocul termic la tacheti,e posibil sa ai joc prea mare.in prima faza recomand inlocuirea uleiului . Am Shell , 10w40... si eu cred ca e de la tachetzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Am Shell , 10w40... si eu cred ca e de la tachetzi... Shell? exista ulei shell? daca da, esti sigur ca e de moto si nu de masina? daca nu esti sigur ti-ai dat singur raspunsul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lei_92 Postat Aprilie 6, 2010 Autor Share Postat Aprilie 6, 2010 (editat) Shell? exista ulei shell? daca da, esti sigur ca e de moto si nu de masina? daca nu esti sigur ti-ai dat singur raspunsul Shell , din Germania l-am luat... ADVANCE SX 10w40 Editat Aprilie 6, 2010 de lei_92 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 20w40 in R1.... in friteuza ce sa punem? Poate are motor de Nipru pe R1 si astfel ar mere` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
opreasandu64 Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 in majoritatea cazurilor distributia face probleme, daca s a schimbat intinzatorul si face mai incet e clara treaba k trebuiesc schimbate patinele si lantul, uleiul e bun shell advance sx, eu personal recomand un ulei semisintetic pt moto cu km peste 30 mii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 20w40 in R1.... in friteuza ce sa punem? In friteuza poti pune ulei Bunica iar in R1 poti pune linistit ulei 20w40 atata timp cat nu folosesti motorul la temperaturi mai mici de 5 grade sau mai mari de 40. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBROSU Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 aceiasi problema o am si eu cu o HONDA 929 din 2000 ,aceleasi simtome, o sa ma duc maine cu ea in service . Din cate am studiat pe net este distributia in prima faza intinzatorul . La mine zgomotul se aude din parte dreapta , si am imprezia ca undeva sub motor in zona evacuari dar cred ca tine de rezonanta metalului . La R1 zgomotul se accentueaza dupa un mers de 1h-2h pe motor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lei_92 Postat Aprilie 7, 2010 Autor Share Postat Aprilie 7, 2010 aceiasi problema o am si eu cu o HONDA 929 din 2000 ,aceleasi simtome, o sa ma duc maine cu ea in service . Din cate am studiat pe net este distributia in prima faza intinzatorul . La mine zgomotul se aude din parte dreapta , si am imprezia ca undeva sub motor in zona evacuari dar cred ca tine de rezonanta metalului . La R1 zgomotul se accentueaza dupa un mers de 1h-2h pe motor ? Si la mine tot pe partea dreapta , sincer nu m-am dus chiar atat cu ea dar parca se aude mai tare bataia in mers dar mai ales daca tin o viteza constanta cam de la 5 mii in sus se aude , daca ii dau gas nu se mai aude... Mesaj completat Bataia de la motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Nu vreau sa te speri prea tare dar din experienta mea de la motoarele de R1 desfacute daca distributia e ok urmatorul pas e (cuzineti).Oricum mai bine dute la un mecanic, bataia e ingrijoratoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lei_92 Postat Aprilie 7, 2010 Autor Share Postat Aprilie 7, 2010 Nu cred ca e de la cuzinetzi sau vibrochen ceva... e ceva de sus de la chiuloasa , tot am incercat sa ascult cu surubelnita pe la motor dar tot asa se aude in toate partile... decat sa-l aduc la Bucuresti prefer sa crape motorul si cumpar altul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBROSU Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 nici eu nu cred ca este de la cuzineti din cate stiu eu ,posibil sa ma insel, arborele are o bataie ca de ciocan insotit de vibratia motorului din cate am inteles eu tu auzi mai degraba un zdranganit ca si-n cazul meu singura dif este ca la mine zgomotul origineaza de undeva lateral dreapta sub moto ai deptate cu aducerea in buc acum am vazut ca nu esti din zona tine-ma la curent cu evolutia la fel o sa fac si eu bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lei_92 Postat Aprilie 7, 2010 Autor Share Postat Aprilie 7, 2010 nici eu nu cred ca este de la cuzineti din cate stiu eu ,posibil sa ma insel, arborele are o bataie ca de ciocan insotit de vibratia motorului din cate am inteles eu tu auzi mai degraba un zdranganit ca si-n cazul meu singura dif este ca la mine zgomotul origineaza de undeva lateral dreapta sub moto ai deptate cu aducerea in buc acum am vazut ca nu esti din zona tine-ma la curent cu evolutia la fel o sa fac si eu bafta Nush ce sa zic , acum seara am fost la o tura cu ea... mi-e tare frica sa nu fie vibrochenul... dar faza e ca nu imi face la relanti de la 4.500 rpm cam asa incepe parca un fel de scartzait ... nush ce poate fi.... cand o sa am timp o sa o aduc la un service sa vada ce are... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBROSU Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 man iti faci mult prea multe probleme ........vibrochenul bate si este o bataie clara permanenta eu merg in continuare pe distributie mai ales ca zgomotul s-a atenuat dupa schimbarea intinzatorului probabil ca lantul este uzat dincolo de a mai putea fi intins ;nu ai precizat un lucru cati km are mot (daca stii) si sa zicem prin absurd ca ai uzati cuzineti se pot schimba nu cred ca sa te coste f mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lei_92 Postat Aprilie 7, 2010 Autor Share Postat Aprilie 7, 2010 (editat) man iti faci mult prea multe probleme ........vibrochenul bate si este o bataie clara permanenta eu merg in continuare pe distributie mai ales ca zgomotul s-a atenuat dupa schimbarea intinzatorului probabil ca lantul este uzat dincolo de a mai putea fi intins ;nu ai precizat un lucru cati km are mot (daca stii) si sa zicem prin absurd ca ai uzati cuzineti se pot schimba nu cred ca sa te coste f mult Nu mi-e de pret... mi-e ca nu as mai da motorul jos sau sa il aduc la service... oricum de asta n-am cum sa nu scap... am toate piesele daca ar fi sa schimb ceva... pt ca mai am 2 motoare desfacute... Editat Aprilie 7, 2010 de lei_92 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate