XCS911 Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 Nu. Acum isi prepara o Hayabusa noua, mai fioroasa. Si trece de la K5 la K7. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 Dar daca avea K6 si nu K5? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 Dar daca avea K6 si nu K5? Atunci imi retrag cuvintele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 mda...interesant topicul...eu am vazut doar juma dintr-un film cu GR, bun motociclist, aiurea ideea..parerea mea...aduce o imagine proasta lumii motociclismului, dar, e totusi o arta sa mergi asa...chiar de va muri, am gasit oameni in acest topic care sa-l inlocuiasca cu brio bicker boy sa traiasca pt ca stie sa-l stapaneasca pustiu...ia-ti un moped, nu una de 125, asa, ca al meu si iesi cu el in oras, echipat frumos...si o sa aflii atunci ce riscanta e viata pe dooroate, ca nebuni sunt multi...si risti sa intre odata in tine un inconstient care si-a luat visul lui de conserva...la partea cu visatul, ca iti iei r1, respectele mele...dar eu zic sa te mai gandesti la viata ta...cand vezi cata lume cunoscatoare iti spune ca e riscant, eu cred ca stiu mai bine decat tine, nu?daca tot urmaresti forumul, arunca un ochi si la ce se spune de moatoarele puternice pt incepatori, la timpul de reactie in caz de belea, la timpul si distanta de franare, la tehnicile de franare, etc....si astea se dobandesc in timp...sa te vad eu pe tine cum o sa iti convina tie sa mergi cu r1 linistit, fara sa ii dai gaz, simtind ditai motoru cum urla la tine sa ii dai gaz incearca sa iti iei ceva mai mic, si il carenezi cu carene de r1..si atunci o sa faci furouri si o sa fii si in siguranta take care cat despre GR...topicul asta sta de mult pe aici, dar nici un rezultat vad...chiar sunt curios...daca ar fi murit, vedeam la stiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 isi ia el R1 cum imi pun eu turbo si nos pe una din hayabusele mele... nu-l cunosc, dar aproape ca bag mana in foc ca nu-si ia asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 trebuie sa recunosc..eu sunt ghost rider..si da,sunt in viatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 care e ultimu' pret sa busa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 Suzuki GSX-R1000K5 "Black edition". 16500€ incl Original helmet and leather suit!! Suzuki GSX-R1000K5 "Police edition". 13000€ incl original Swedish police jacket, police helmet and leather suit!! Suzuki Hayabusa "turbo special". 27000€ incl Original helmet and leather suit!! (The world record bike with 346.25km/h wheelie 2006) Minimoto trike. 2000€!! BMX. 500€ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 Daca nu o fi murit si le vinde fanii lui? ...hai sa-l anuntam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 Daca nu o fi murit si le vinde fanii lui? ...hai sa-l anuntam da,va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euinsumi Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 Daca nu o fi murit si le vinde fanii lui? ...hai sa-l anuntam saracu' o fi murit si voi va radeti....Astept adevarul ,cat e nevoie si pana in 2050.Admin si Thomas nu inchideti topicul.e kriminal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 saracu' o fi murit si voi va radeti....Astept adevarul ,cat e nevoie si pana in 2050.Admin si Thomas nu inchideti topicul.e kriminal. cum sa-l inchida frate? noi cum mai aflam daca a murit sau nu ala? de juma de mileniu se tot discuta...cand o muri sa imi ziceti si mie...daca murea, parerea mea, dadeau la stiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 mos craciun exista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 mos craciun exista aha... vine prin baie.. eu l-am demascat pe tata subit cu un sut in ... burta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 saracu' o fi murit si voi va radeti....Astept adevarul ,cat e nevoie si pana in 2050.Admin si Thomas nu inchideti topicul.e kriminal. Nu ma, nu-s eu... eu am kawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Nu ma, nu-s eu... eu am kawa scuze.sper sa avem doar acest gen de topic la ,,accidente". dar fara sto' stie cineva ceva concret?nu am somn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Nu ma, nu-s eu... eu am kawa Oi fi eu ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 Inchideti naiba topicul asta.Oamenii au accidente pe strazile noastre si voi deschideti subiect ca a murit Ghost Rider.Sincer mie nu-mi pasa daca a murit sau traieste.Eu cred ca e arestat daca nu a murit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 topicul asta are loc la sectiunea accidente?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 Wow,nu am mai intrat de mult aici si vad ca deja va intrebati daca am murit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 Locul topicului ii la motociclisti in timpul liber deoarece Ghost Rider nu e o persoana ci un brand.. parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euinsumi Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 Wow,nu am mai intrat de mult aici si vad ca deja va intrebati daca am murit! deci traieste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euinsumi Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 cum sa-l inchida frate? noi cum mai aflam daca a murit sau nu ala? de juma de mileniu se tot discuta...cand o muri sa imi ziceti si mie...daca murea, parerea mea, dadeau la stiri noutati ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 N-am avut timp sa citesc tot topicul dar daca se intreba cineva cine e ghost rider e mai simplu de dat un search pe google. Se banuieste...ca sa nu zic ca se stie ca ghost rider este Patrick Furstenhoff un "minor league stunt rider and now major league chessey dvd producer" ca sa citez din revista Superbike sau mai cunoscut drept alergator in curse de origine suedeza normal. Poate cine mai citeste si nu doar viseaza la el stie de exemplu ca sus-numitul detine recordul pentru cel mai rapid wheelie la 201 mph. Deci......sper ca nu i-am dezamagit pe unii bikeri boy de aici dar Ghost Rider e chiar om si intre noi fie vorba nu prea am auzit de mari rezultate ale acestuia in curse dar ma documentez. Si niste poze cu respectivul in caz ca vreti sa va faceti un poster. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyahmed Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 oare de ce imi imaginam o aparitie mai impresionanta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate