Skywalker Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Io merg cu 30 kmh full echipat ... tu mergi pe jos, nu se pune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 (editat) Confucius said:"He who conquers himself is the mightiest warrior"... Asa e, ma... Ai grija de tine, ma! Fa-te bine, ca te batem noi dupa PS: Pt aia care zic ca pe vremea asta se dau (cu 40km/h) echipati full, io transmit ca mananca.. Cu casca in cap, manusi in mana si haina pe mine am fost pe punctul de a lesina acum o luna, cand nu era atat de cald. Abia am avut putere sa trag dreapta. SI viteza (ca sa te racoresti) de unde pana calului? Ca astia repara peste tot! Bortelicii naibii... Au facut praf si mai tare strazile, ca sa nu spun ca incurca circulatia in miezul zilei.. Eu cat m-am dat (4 amarate de zile) am avut geaca de motor, manusi si casca, si protectii de genunk si nu am murit de cald... Iar de mers cu viteza nu se pune problema. Editat Iunie 22, 2006 de marmota Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Insanatoshire grabnica. Solutzii exista ... bani sa ai ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Iunie 22, 2006 Autor Share Postat Iunie 22, 2006 Stii tu Placebo bine ca deja setul ala de protectii era in plan... Asta este. Trece, si alta data, numai cu ele pe mine umblu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Insanatoshire grabnica. Solutzii exista ... bani sa ai ... BMW Summer Functional Underwear: Plus BMW Venting Machine: Plus o gaura de cca 850 yepuroy in buget Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Putea fi si mai rau! Sa te faci bine. ai grija acum la shea. O vreme sa cam strangi din b.u.c.i la viraje , si s-ar putea sa crape vinilinul . La mine de-aceea e rupta sheaua - si doar mi-a fugit spatele de cateva ori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Insanatosire grabnica omule! Eu nu plec fara geaca, casca si manusi! Desii.....turbez de caldura! Dar decat sa ma belesc prin coate...........prefer sa merg asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Emil,inca te resimti dupa accident,dar cand iti revii poate ne explici ce inseamna "cunstinta" si "ievitabilul" , ok?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 PS: Pt aia care zic ca pe vremea asta se dau (cu 40km/h) echipati full, io transmit ca mananca.. Cu casca in cap, manusi in mana si haina pe mine am fost pe punctul de a lesina acum o luna, cand nu era atat de cald. Abia am avut putere sa trag dreapta. SI viteza (ca sa te racoresti) de unde pana calului? Ca astia repara peste tot! Bortelicii naibii... Au facut praf si mai tare strazile, ca sa nu spun ca incurca circulatia in miezul zilei.. Am vazut eu rideri echipati full....pe caldurile astea! Asa ca nu mai vb.......daca nu ai vazut! Cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 PS: Pt aia care zic ca pe vremea asta se dau (cu 40km/h) echipati full, io transmit ca mananca.. Cu casca in cap, manusi in mana si haina pe mine am fost pe punctul de a lesina acum o luna, cand nu era atat de cald. Abia am avut putere sa trag dreapta. SI viteza (ca sa te racoresti) de unde pana calului? Ca astia repara peste tot! Bortelicii naibii... Au facut praf si mai tare strazile, ca sa nu spun ca incurca circulatia in miezul zilei.. Am vazut eu rideri echipati full....pe caldurile astea! Asa ca nu mai vb.......daca nu ai vazut! Cele bune! Daca iti iei o armura (adica o plasa cu protectii) chiar nu vei avea probleme din cauza caldurii. Pe langa armura iti mai trebuie protectii la genunchi, manushi, ghete si casca => chiar e lejer asha - probez eu in fiecare zi. bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Daca iti iei o armura (adica o plasa cu protectii) chiar nu vei avea probleme din cauza caldurii. Pe langa armura iti mai trebuie protectii la genunchi, manushi, ghete si casca => chiar e lejer asha - probez eu in fiecare zi. bafta. Dap, exact asa merg si eu si functioneaza la fix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 PS: Pt aia care zic ca pe vremea asta se dau (cu 40km/h) echipati full, io transmit ca mananca.. Si eu merg echipat in fiecare zi, mai putin pantalonii de la combinezon, ca ma coc in ei. Da' in rest.. casca, manusi, cizme, geaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Si eu merg echipat in fiecare zi, mai putin pantalonii de la combinezon, ca ma coc in ei. Da' in rest.. casca, manusi, cizme, geaca Da' tu mergi in brasob mah,nu in Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pastiluta Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 insanatosire grabnica....sa te faci bine si "asfalt uscat " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Da' tu mergi in brasob mah,nu in Bucuresti Va rog respectuos sa localizati pe harta localitatea brasob. In ce judet e? Mielu, moshulik... asta e, shit happens. Cat timp se lasa doar cu julituri e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Va rog respectuos sa localizati pe harta localitatea brasob. In ce judet e? Mielu, moshulik... asta e, shit happens. Cat timp se lasa doar cu julituri e ok. Brasov,m'am grabit,imi cer catralioane de scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Brasov,m'am grabit,imi cer catralioane de scuze A... nu e nevoie de scuze, vroiam sa demonstrez ca si autocorrect-ul forumului mai are bug-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
declspec Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Imi pare rau ca ai cazut. Bine ca n-a fost mai grav. Insanatosire cat mai rapida. A... nu e nevoie de scuze, vroiam sa demonstrez ca si autocorrect-ul forumului mai are bug-uri. Forumul are autocorrect?! P.S.: Expresia (cuvant urat) este introdusa automat de forum? Sunt doar curios. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Imi pare rau ca ai cazut. Bine ca n-a fost mai grav. Insanatosire cat mai rapida. Forumul are autocorrect?! P.S.: Expresia (cuvant urat) este introdusa automat de forum? Sunt doar curios. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
declspec Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Niste fetze verzi care dau cu pumnul in pagina Stim cu totii ca o imagine face cat 100 de cuvinte, dar lumineaza-ne si pe noi ce-ai vrut sa zici. Eu am scris literalmente "paranteza" "cuvant" "spatiu" "urat" "paranteza" asa ca daca ai vrut sa arati ca forumul inlocuieste cuvintele urate - nu m-ai convins. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Stim cu totii ca o imagine face cat 100 de cuvinte, dar lumineaza-ne si pe noi ce-ai vrut sa zici. Eu am scris literalmente "paranteza" "cuvant" "spatiu" "urat" "paranteza" asa ca daca ai vrut sa arati ca forumul inlocuieste cuvintele urate - nu m-ai convins. Asfalt uscat! Daca nu e caterinca ce scrii,e f grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Daca nu e caterinca ce scrii,e f grav Dap, ar fi tare rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tarka Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Nimic grav, nimic spectaculos. Viraj cu ceva viteza pe Strada Parcului - praf/nisip/asfalt lucios - pierdut spatele, pierdut fatza - buf pe dreapta. Eu am cateva julituri, genunchiul umflat si o entorsa foarte usoara la mana dreapta. Motorul a scapat mai usor: carene julite si suportul scaritei dreapta fata fisurat. Morala: daca as fi avut toate protectiile pe mine... Camarazii astia de "arme"....Numai curiozitati "Pai cotiere?...prezervative si alte protectii...."sa fii sanatos"...etc....Uite ,eu vrea sa-ti dau un sfat practic.PLAFAR.CREMA DE GALBENELE .NUMAI ROMANEASCA ! (sa nu te prosteasca vreo baba de acolo cu altceva) Te ungi o saptamana pe julituri.In maxim o zi nu mai simti senzatia aia specifica de "arsura".In maxim cinci zile nu mai ai nimic.Daca nu functioneaza trimite-mi mie bonul fiscal..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Camarazii astia de "arme"....Numai curiozitati "Pai cotiere?...prezervative si alte protectii...."sa fii sanatos"...etc....Uite ,eu vrea sa-ti dau un sfat practic.PLAFAR.CREMA DE GALBENELE .NUMAI ROMANEASCA ! (sa nu te prosteasca vreo baba de acolo cu altceva) Te ungi o saptamana pe julituri.In maxim o zi nu mai simti senzatia aia specifica de "arsura".In maxim cinci zile nu mai ai nimic.Daca nu functioneaza trimite-mi mie bonul fiscal..... Subscriu - crema si ceaiul de galbenele sunt intradevar bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Iunie 22, 2006 Autor Share Postat Iunie 22, 2006 @tarka: merci man! exact asta este leacul, se pare ca stii despre ce vorbesti! @IrascIbIl: sa te vad scriind cu mainile suspendate peste tastatura, cu coji in formare la coate! @tuturor ce au postat aici (mai putin Irasclibil ) : thanks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate