Sari la conținut

Suzuki Sv 650s/1000

Delia
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

bine ai venit in "club" , frumos desen ai pe rezervor, dar nu inteleg ce s-a intamplat cu fata motorului, pare ciudat :D

despre piese... incearca www.piesemoto.ro sau www.motoempire.ro pe baieti ii cunosc personal si sunt de incredere. bafta lu liftingul motocicletei si ne vedem duminica la ursu... sper :D

la nastere a fost S si probabil fostu prop la facut SF sau a vrut sa-l faca SF

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Lume lume, plimbare placuta azi!!! sa puneti poze!

n-o sa crezi ce am patit :D

Mesaj completat

Uite aici despre ce iti spuneam BH Photo Video

Problema e ca nu e doar body-ul (poate mai trebuie cautat putin ) si mai este si pachet , deci mai scump :D

Dar pentru idee cam cat costa .

l-am dus la SKIN pt constatare

nu au fost impresionati deloc de "poveste " pentru ei e un "simplu" defect mecanic

Link spre comentariu

la nastere a fost S si probabil fostu prop la facut SF sau a vrut sa-l faca SF

Ceva de genul :blink:

Am si carena de S dar este putin avariata in urma unei usoare trante pe dreapta. O sa ma decid daca o "restaurez" si o instalez, sau optez pentru un far Baracuda New Dinamik si un parbriz care sa ma apere cat de cat de vant la plimbarile in afara (as prefera sa il pastrez cat mai "dezbracat").

Oricum, o sa am nitel de investit in motor, mai exact in bot, codita (este schimbat stopul dar nu a fost finalizata "integrarea acestuia") si o toba noua, pentru ca actuala desi se aude bestial de zici ca am un pui de Harley sub fund, este totusi putin cam prea deranjanta de la 4000rpm in sus si...arata ca naiba :blink:

Probabil voi schimba si bordul cu unul digital, dar cea mai mare provocare va fi curatarea vopselei negre de pe cadru, amortizoare si bascula...

Multam fain de link-uri :rose:

post-40715-1254259230_thumb.jpg

Link spre comentariu

Eh, toba probabil o sa o donez daca o vrea cineva, dar pana am cashu pt alta... o sa trebuiasca sa o suport.

Oricum, sa stiti ca nu arata chiar atat de bine ca in poza, dar de auzit... valeuuuu :rose:

de ce sa cureti vopseaua neagra. arata super tare... 'j nebun??

nu arata rau, dar as prefera sa il fac ceva in genul pozei, ducati style :blink:

si chiar mi-ar placea sa aud toba aia urland... deci..cand vi la suc??

Dati de stire cand se strange populatia la un suc/plimbarica si voi fi acolo sa va sparg oglinzile cu sunetul tobei :blink:

post-40715-1254315425_thumb.jpg

Editat de Cap0ne
Link spre comentariu

Pfff, da nu ar sta deloc bine toba aia pe carenata ta! :blink:

cred ca ar fi bine sa ma tunzi ca azi s-a luat un meserias de mine ca de ce mergeam legal pe a doua banda si era sa iasa cu scantei rau de tot... :rose: cum mai ziceau unii pe alte topicuri: daca mergi legal nu-i bine daca esti kamikaze iar nu e bine... asta e life is shitty.

Link spre comentariu

curba pe naiba, eram inspre giurgiu si ca un idiot am inchis rucsacul sus si poc s-a umflat ca un balon si pa camera

un amic era in spate si l-a recuperat. a mai facut 3 poze imediat dupa ( nu-mi venea sa cred) si am zis asta este, o sa am o camera zgariata , dar la a doua oprire nu a mai vrut sa mearga,

cred ca s-a blocat shutter-ul.

astept diagnosticul :rose: cam de ieri trebuia sa-l am

Editat de avic71
Link spre comentariu

curba pe naiba, eram inspre giurgiu si ca un idiot am inchis rucsacul sus si poc s-a umflat ca un balon si pa camera

hai ma vic incercam sa fac si eu povestea mai palpitanta...si tu strici tot :rose:

Link spre comentariu

salutare,

lume, de unde iau si eu garnituri suruburi si furtune pentru un sv k3 pls? ca tre sa comand piese si pun pariu ca nu-mi aduc si de'astea

:rose:

Link spre comentariu

salutare,

lume, de unde iau si eu garnituri suruburi si furtune pentru un sv k3 pls? ca tre sa comand piese si pun pariu ca nu-mi aduc si de'astea

:rose:

Eu ți-aÂş recomanda să te duci la Elf în PopeÂşti.După un cablu de ambreiaj am aÂşteptat la B&S Motors o lună ca să aflu că nici măcar nu plecase spre mine.Dat comandă la Elf Âşi a venit în 3 zile.:blink: beer.gif

Link spre comentariu

Salutare,

Scuze de off-topic dar poate stiti pe cineva interesat de anunt:

Vand urgent echipament fete: geaca Neowell, marimea XS, culoare rosu-negru si casca AGV, marimea XS culoare negru. Ambele au fost purtate o singura data, deci sunt noi!!!

Geaca- 350 lei

Casca- 350 lei

Echipamentul se poate vedea/proba in Bucuresti.

Relatii: 0751.010.549 - Roxana

post-18574-1254659244_thumb.jpg

post-18574-1254659257_thumb.jpg

post-18574-1254659285_thumb.jpg

Editat de shuvyx
Link spre comentariu

Am mesterit puternic la mobra zilele astea si, printre altele, cu parere de rau, va anunt ca toba mea s-a transformat din broasca cea urata in printul fermecator :laugh:

Pe langa toba, am terminat de coafat codita si alte maruntisuri. Mai ramane doar sa ii scot un botic simpatic.

Azi am profitat de vremea frumoasa, am tras chiulu de la munca si am scos bestiuta la o plimbare de unul singur pana la Brasov si inapoi, asa ca sa ne cunoastem mai bine :laugh:

post-40715-1254778139_thumb.jpg

post-40715-1254778144_thumb.jpg

post-40715-1254778149_thumb.jpg

post-40715-1254778154_thumb.jpg

post-40715-1254778158_thumb.jpg

Link spre comentariu