radu86 Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 mno mey copii, am una bucata sv avariata si anume: arcuri cric facute praf si levier pedala frana rupt, maneta ambreiaj usooooor indoita ah si un deget vanat. (da am cazut prin munti) CONCLUZIE: SV-u nu e bun de offroad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 eh,eu cand ti-am zis sa nu m-asculti . na ! Un degetel vanat e ok . Restul nu e nici grav dar nici de colo . Sv nu e bun e offroad nici daca il pregatesti de offroad. adica.....mai bine lasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 (editat) eh,eu cand ti-am zis sa nu m-asculti . na ! Un degetel vanat e ok . Restul nu e nici grav dar nici de colo . Sv nu e bun e offroad nici daca il pregatesti de offroad. adica.....mai bine lasa aici tin sa te contrazic si ma pot sustine toti cei care au plecat din bucuresti catre bicaz, pentru ca pe drum ne-am intalnit cu un tip care isi transformase sv-ul in unu pentru offroad si pe care omu il baga pe te miri unde . a facut cheia inaintea noastra adica noi eram la jumare si el se intorcea deja si vroia sa faca culmea bratocea din ciucas. asa ca...se poate. @radu ... ca nu te mai astamperi...cu degetul tau am inteles , dar cu motoreta ce-ai avut ma?? ps @ paul - ai ajuns cu bine acasa??? ps2 suvix - esti neserios...cu 2 de JM!!! Editat Septembrie 28, 2009 de dihania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 (editat) stiam povestea dar raman cu ideile mele. (eu m-am mai dat pe enduro :D muhahaha ) Editat Septembrie 28, 2009 de Redpik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_C Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 aici tin sa te contrazic si ma pot sustine toti cei care au plecat din bucuresti catre bicaz, pentru ca pe drum ne-am intalnit cu un tip care isi transformase sv-ul in unu pentru offroad si pe care omu il baga pe te miri unde . a facut cheia inaintea noastra adica noi eram la jumare si el se intorcea deja si vroia sa faca culmea bratocea din ciucas. asa ca...se poate. @radu ... ca nu te mai astamperi...cu degetul tau am inteles , dar cu motoreta ce-ai avut ma?? ps @ paul - ai ajuns cu bine acasa??? ps2 suvix - esti neserios...cu 2 de JM!!! Ce zice maica , ce zice ??? Cine eu ? , Zmeul , zmeilor cu doi de "Zm" Hai noroc si la mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Nu e mah, daca nu umbli la suspensii hai sa zicem ca ar merge cu niste anvelope cum avea omu'. noi am mers 26 de km numa pe pietre si bolovani eu mai mult cu picoarele pe jos iar baietii erau inainte de parca mergeau pe asfalt. Plus cand am ajuns inapoi pe asfalt nu imi mai simteam mainile de la cate zguduite au fost. Acu ma duc sa ii fac o baie sa ii curat lantu si sa vad ce si cum cu alea pe acolo. Pedala de frana am rupt-o cu piciorul in cadere si am o vanataie serioasa. totusi ma gandesc sa cumpar alta pedala, nu sa o sudez pe asta pentru ca mi se pare putin ciudat sa se rupa cand o agati asa si totusi daca nu s-ar fi rupt cred ca imi distrugea si cizma si imi lua si pielea deci.... oricum nu intentionez sa mai cad asa pentru ca a fost chiar stupid Si da @redpik, conteaza mult ca ai mers pe endruo, iti dai seama mult mai bine de diferente si de ce poate si ce nu poate fiecare clasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_C Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Vic , ce aparat foto ai (sau aveai ) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
avic71 Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Vic , ce aparat foto ai (sau aveai ) ? NIKON D 40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 (editat) Sara buna baieti (si fete, normal). Tocmai am ingrosat si eu randurile voastre cu un SV650 din 2000 de care sunt al dracului de incantat dupa cateva ore de plimbarit in seara asta O sa am putin de lucru la el din punct de vedere estetic (la bot si la codita pentru ca fostul proprietar a facut niste modificari care nu prea i-au iesit ), dar nu ma plang pentru ca stiu ce satisfactie voi avea atunci cand va fi gata. Ce (prime) intrebari am la voi - gasesc un far clasic si niste ceasuri gen cele de la Hornet-ul model vechi pt el in vre-un magazin de pe la noi ? Daca da, unde ? Sau trebuie sa caut pe la cei care dezmembreaza ? Ce magazine cu piese care sa se pupe cu SV-ul imi puteti recomanda ? (m-ar interesa sa schimb scaritele, niste semnalizari si alte nimicuri legate mai mult de desing). Multam anticipat de suport si sper sa va cunosc cat mai curand, cand se va organiza o intalnire a SV-istilor Editat Septembrie 28, 2009 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 bine ai venit in "club" , frumos desen ai pe rezervor, dar nu inteleg ce s-a intamplat cu fata motorului, pare ciudat despre piese... incearca www.piesemoto.ro sau www.motoempire.ro pe baieti ii cunosc personal si sunt de incredere. bafta lu liftingul motocicletei si ne vedem duminica la ursu... sper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Ufff....eu am avut ceva probleme cu cei de la piesemoto.ro . Nu ma apuc sa detaliez acuma. Eu as zice ca, daca vrei piese noi gen far, suporti, semnalizari, scarite, etc. poti incerca de la louis si sa le comanzi de la @ ROMI3 . Nu cere comisioane sau taxe postale. Mai avea si @ gigiberlogea ceva scarite, manete, etc. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Auziti, da.. intalnire de primavara am avut, de vara am avut... nu facem si una de toamna? . de stat cu cortu pe caldura poate oricine, dar pe racoare... abia atunci e provocare . Si acu vorbind serios @capone: wellcome to the club si sa o faci sa fie asa cum o vrei tu. http://www.wemoto.com/index.dyn?oid=1915475 aici mai gasesti piese de sv, acum nu stiu cat de ok sunt ca look pentru ce cauti tu. de exemplu pedalele de schimbator respectiv frana mie nu imi plac. cele originale de pe moto mi se par mai reusite ca design. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Is urate pedalele alea, dar cred ca in caz de tavaleala au toate sansele sa scape intregi si sa nu ramai in drum din cauza lor. Cred ca o sa investesc in asa ceva pe viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 da, probabil ca doar se indoaie, dar sunt foarte urate. eu cand am cazut duminica am agatat pedala cu picorul si asa am rupt-o, daca era din asta care nu se rupea.... nu stiu daca nu cumva avea picioru meu de suferit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_C Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 (editat) NIKON D 40 Uite aici despre ce iti spuneam BH Photo Video Problema e ca nu e doar body-ul (poate mai trebuie cautat putin ) si mai este si pachet , deci mai scump Dar pentru idee cam cat costa . Editat Septembrie 29, 2009 de Paul_C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 probabil ca motorul a fost varianta "s" asta dupa semighidoane,iar dupa un "buf" a devenit mai street-fighter.... oricum,sa-l stapaneti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoncristiang Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Buna ziua, buna ziua... momentan stau prin titan , vre-o plimbare ceva, zilele astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 bine ai venit in "club" , frumos desen ai pe rezervor, dar nu inteleg ce s-a intamplat cu fata motorului, pare ciudat despre piese... incearca www.piesemoto.ro sau www.motoempire.ro pe baieti ii cunosc personal si sunt de incredere. bafta lu liftingul motocicletei si ne vedem duminica la ursu... sper la nastere a fost S si probabil fostu prop la facut SF sau a vrut sa-l faca SF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
avic71 Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Lume lume, plimbare placuta azi!!! sa puneti poze! n-o sa crezi ce am patit Mesaj completat Uite aici despre ce iti spuneam BH Photo Video Problema e ca nu e doar body-ul (poate mai trebuie cautat putin ) si mai este si pachet , deci mai scump Dar pentru idee cam cat costa . l-am dus la SKIN pt constatare nu au fost impresionati deloc de "poveste " pentru ei e un "simplu" defect mecanic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 ce s-a intamplat??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 la nastere a fost S si probabil fostu prop la facut SF sau a vrut sa-l faca SF Ceva de genul Am si carena de S dar este putin avariata in urma unei usoare trante pe dreapta. O sa ma decid daca o "restaurez" si o instalez, sau optez pentru un far Baracuda New Dinamik si un parbriz care sa ma apere cat de cat de vant la plimbarile in afara (as prefera sa il pastrez cat mai "dezbracat"). Oricum, o sa am nitel de investit in motor, mai exact in bot, codita (este schimbat stopul dar nu a fost finalizata "integrarea acestuia") si o toba noua, pentru ca actuala desi se aude bestial de zici ca am un pui de Harley sub fund, este totusi putin cam prea deranjanta de la 4000rpm in sus si...arata ca naiba Probabil voi schimba si bordul cu unul digital, dar cea mai mare provocare va fi curatarea vopselei negre de pe cadru, amortizoare si bascula... Multam fain de link-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 de ce sa cureti vopseaua neagra. arata super tare... 'j nebun?? si chiar mi-ar placea sa aud toba aia urland... deci..cand vi la suc?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Ce toba e? Daca vrei sa o schimbi cu cat ei de gand sa o vinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Ce toba e? Daca vrei sa o schimbi cu cat ei de gand sa o vinzi? da' poate o da pe ochi frumosi, iar eu am niste ochi verzi...o minunatie!! merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 (editat) Eh, toba probabil o sa o donez daca o vrea cineva, dar pana am cashu pt alta... o sa trebuiasca sa o suport. Oricum, sa stiti ca nu arata chiar atat de bine ca in poza, dar de auzit... valeuuuu de ce sa cureti vopseaua neagra. arata super tare... 'j nebun?? nu arata rau, dar as prefera sa il fac ceva in genul pozei, ducati style si chiar mi-ar placea sa aud toba aia urland... deci..cand vi la suc?? Dati de stire cand se strange populatia la un suc/plimbarica si voi fi acolo sa va sparg oglinzile cu sunetul tobei Editat Septembrie 30, 2009 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate