Sari la conținut

Suzuki Sv 650s/1000

Delia
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

cam ce vit maxima atinge ?

voi ce alte motociclete daca as avea 6-7000 ... pana in 7000 mi-ati recomanda ?

nu ca as fi eu mare intelept, dar nu e vorba de viteza maxima(care e undeva putin peste 200). ca si la viteza maxima a unui scuter poti muri. idea e cat de repede urca acul de la vitezometru.

la banii astia (adica multi) iti poti lua un cbf500 dar nu recomand sa dai investesti asa multi bani in primul motor. de exemplu1 exemplu2 unii vor musai moto noi asa ca poti lua una dintre ele si noua, daca vrei sa cheltui toti banii. numai ca primul motor nu o sa stii sa il ingrijesti asa bine, o sa il mai si scapi, si cu cat o iei mai noua, cu atat pierzi mai mult la revanzare

intre un sv si modelele recomandate de mine nu este decat o diferenta de putere dar e semnificativa, nu te lua dupa caii putere, nu sunt relevanti, cuplul e ala care il simti ca iti lungeste mainile, nu caii.

parerea mea

ceva la 125-250cm,daca vrei model nou maxim 125 daca ti neaparat de SV iti recomand cel de 400 dar si cu acela sa ai grija.

unde se gaseste ala de 400? eu abia acum cateva zile am aflat ca exista :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

probabil la Tomina sau il vinde cineva care a furat-o (la figurat=teapa)de la Tomina...

e model pentru japonia, nu recomand e problema foarte serioasa cu piesele.

Editat de valbida1
Link spre comentariu

apoi stiu ca sa fabricat din 98 pana in 05 pentru japonezi la inceput,daca nu ma insel,daca a ramas doar pentru ei sa il fabrice asta nu stiu.de gasit gasesti cam peste tot,mai putine in Romania cei drept

ps:valbida acum am vazut ca ai scris.dc consideri ca sunt probleme foarte serioase cu piesele caci are aceleasi dimensiuni cu cel de 650(mai putin motorul care e de 400(aici da ar fi probleme la unele))sau te referi ca se strica mai repede?

Editat de khrisstyan
Link spre comentariu

Sighisoara? Cort? :P :) I'm in, propun undeva intre mijlocul lui aprilie - inceputul lui mai!

Viteza maxima la SV? 50 in oras! si 100 in afara :D

@pepsi...cum ai reusit sa cazi? sper ca nu ai "murdarit" prea tare frumusetea aia de motor si sper ca si tu esti ok.

detali aici :D /index.php?showtopic=326040

ne vedem la sighisoara :D

Link spre comentariu

nu ca as fi eu mare intelept, dar nu e vorba de viteza maxima(care e undeva putin peste 200). ca si la viteza maxima a unui scuter poti muri. idea e cat de repede urca acul de la vitezometru.

la banii astia (adica multi) iti poti lua un cbf500 dar nu recomand sa dai investesti asa multi bani in primul motor. de exemplu1 exemplu2 unii vor musai moto noi asa ca poti lua una dintre ele si noua, daca vrei sa cheltui toti banii. numai ca primul motor nu o sa stii sa il ingrijesti asa bine, o sa il mai si scapi, si cu cat o iei mai noua, cu atat pierzi mai mult la revanzare

intre un sv si modelele recomandate de mine nu este decat o diferenta de putere dar e semnificativa, nu te lua dupa caii putere, nu sunt relevanti, cuplul e ala care il simti ca iti lungeste mainile, nu caii.

parerea mea

ce sa zic gs ala arata ok la 3k

Link spre comentariu

ps:valbida acum am vazut ca ai scris.dc consideri ca sunt probleme foarte serioase cu piesele caci are aceleasi dimensiuni cu cel de 650(mai putin motorul care e de 400(aici da ar fi probleme la unele))sau te referi ca se strica mai repede?

nu e vorba de fiabilitatea modelului, piesele se gasesc foarte greu, aproape imposibil in europa pe stoc.

dureaza foarte mult sa primesti piesele.

Link spre comentariu

Vad ca Sighisoara convine, dar ca perioada s-au zis iulie si mijlocul lui aprilie-inceputul lui mai, alte pareri? Si cam cat ar trebui sa dureze intalnirea asta? ca despre asta nu s-a discutat :)

Link spre comentariu

nu vreau sa va tai elanul....dar din 20 care or sa se anunte, maxim 2 vor ajunge la intalnire. eu vorbesc in mod special de ''bucuresteni''..... se stiu ei care :)

Link spre comentariu

ca durata eu zic ca ajunge un weekend, sambata - duminica.

am propus acea perioada, pt ca la sfarsitul lui mai - junie pentru uni incepe stressul (licenta, sesiune, examene...)

Link spre comentariu

nu vreau sa va tai elanul....dar din 20 care or sa se anunte, maxim 2 vor ajunge la intalnire. eu vorbesc in mod special de ''bucuresteni''..... se stiu ei care :)

adica eu si kid vom si acolo. :D ca tu sigur o sa ia ceva de facut. :D)

Link spre comentariu

promise ! :) imi arde mai tot timpul de calatorii, gazul sa curga liber la pomba . Eu de 1 mai ma gandeam sa vizitez Cheile Dobrogei intrucat nu le-am vazut niciodata, dar m-au fascinat pozele. Apoi spre Constanta-Vama . :D

Exact, un weekend e perfect.(nu ne mai luam liber de la scarbici) .

Editat de EnduroKid
Link spre comentariu

Pentru mine ar fi ok si ultimul weekend din aprile (ar fi 25-26 daca nu ma insel). Daca vremea nu e ok pentru cand se amana treaba?

Din bucuresti cam cati mergeti? ca sa stiu daca vin si eu din buc sau daca am plec de acasa :)

Link spre comentariu

Si eu am si examene in iulie...plus ca atunci se poate sa fie cam prea cald (nu mi se pare prea distractiv la 40 de grade). As prefera aprilie-mai.

Si vreau sa stiu daca mai vine cineva din zona Timisoara. Poate sunt un pic paranoic, dar singur nu mai plec prin tara.

Link spre comentariu

In ultimul week din aprile e ok dar cald nu cred k va fi.

Ps:sunt la munka pana maine dimineata iar cnd ies vreau s ma duk pana la un mag sa imi cumpar un bec(led) pt pozitie as dori sa imi spuna cineva c model imi trebuie si o poza daka se poate s i arat l vanzator,eu am uitat si sa nu fiu nevoit sa ma duc pana akasa caci stau dparte.multumesc

Link spre comentariu

:) si mie mi s-a ars . Sunt in aceeasi situatie, nu cunosc modelul. dar mi-au zis amici ca se gaseste si la benzinarii.

Aprilie-mai...hai in mai :D pana la urma ne dam cu majoritatea. pana la urma ...

Link spre comentariu

Pentru becuri de pozitie va recomand sa va luati de la luigi de pe forum, are un thread la capitolu de accesorii (cel cu xenoane si alarme moto), are cu 15 si cu 25/bucata. E foarte serios domnu' si ledurile sunt super OK, yo am schimbat becul de pozitie odata cu becul principal.

Aveam yo o poza, dar nu o mai gasesc. sry.

Link spre comentariu