radu86 Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Daca e deja dezbracata, imaginatia nu mai e pusa la treaba ... dar uite cine vorbeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
torqu3 Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 SVu (pentru je) e una din cele mai frumoase asiatice dezbracate, n-are rost sa o umplii de plastic, but hey, this is me bine zis : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Dar totusi, cand e dezbracata toata se pierde din farmec. cred eu.... si altii Anyway.... wet dreams everybody ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 SVu (pentru je) e una din cele mai frumoase asiatice dezbracate, n-are rost sa o umplii de plastic, but hey, this is me bine zis : subscriu. eu zic sa ne impartim in doua: cei cu naked si cei cu S. sa ma scuze cei din urma, dar carena S-ului < 2003 este una dintre cele mai urate. exceptie face a lui pepsi, care arata bine totusi, avand in vedere de unde a plecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Mie imi place foarte mult....enorm si n-as schimba-o cu un S 2003+ /.... e urata si ascutita ! a mea are forme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 (editat) Clar astia cu S-uri se intalnesc la sibiu , restu la sighisoara :P:P:P:P ca altfel ne certam s-ar parea Parca ar fi vechea rivalitate diesel vs benzina, la conserve ) Editat Martie 13, 2009 de radu86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 eu nu ma cert cu nimeni . in cel mai rau caz ma enervez si-i provoc la o bere . Nici vorba ...Sighisoara, pazea ca venim ! Vine ursu la natura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 eu nu ma cert cu nimeni . in cel mai rau caz ma enervez si-i provoc la o bere . Nici vorba ...Sighisoara, pazea ca venim ! Vine ursu la natura nu cred ca raspund provocarii ca nu prea tin la bautura. in acest moment in sighisoara si in tg mures ninge de rupe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 nu nu nu, nu e "care tine mai mult" . e doar fiecare cat ii place. Cam nasol cu vremea ...mi-e frica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 in acest moment in sighisoara si in tg mures ninge de rupe Si in Sibiu a nins in noaptea asta, cam 10 cm. Nu e de mers cu moto. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
torqu3 Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 asta.i ultima zvarcolire a iernii....stiu eu btw ma duc sa.mi fac asigurare ca nu vreau sa ratez ziua faina de maine (in care voi face o plimbare pe cinste) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 (editat) Pai ultima ar cam trebui sa fie, ca deja din aprilie ar trebui sa se incalzeasca incet incet. Una oeste alta vad ca numa in sudul tarii e mai ok, in rest ori ninge ori e frig ori ploua. L.E. Am vb cu cineva din Bran, a zis ca ninge fara oprire .. frumos Editat Martie 14, 2009 de radu86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lascar.alexandru Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Salut. Am promis ca o sa pun niste poze cu noua mea 'bijuterie'.Asa ca : Sunt pozele de pe bikeshop...ca akolo am vazut-o. Am sa pun si facute de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Foarte misto. sa fie a ta cat mai repede si sa va intelegeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
torqu3 Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 pt cei care nu v.ati facut asigurare,la BT e 160 lei pe un an,fara diferente in fct de varsta ,locatie, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Si eu sunt tot PRO NAKED, eu nu am gasit una N si am luat S......a fost bun pretul. Semicarenele ....pare unul neterminat/ trantit si ce a mai ramas .....sa ma ierte cei cu S , e doar parerea mea. Oricum pentru mine a scazut pretul de achizitie dupa ce am vandut carenajul ( imi sareati in cap la pretul pe care il cer pe carena fata de sv /S , apoi vad ca postati , cu pareri despre preturi muuult peste cat am cerut eu . Din Italia se poate lua unul si cu 900-1000Euro/ la criza care a dat in toti, http://www.secondamano.it/iad/auto-e-moto/...0abcxYKoh933788 acum sa nu ziceti ca toti ati luat motoru' de la un batranel simpatic care nu a cazut, a mers doar regulamentar si din Germania! Asa ca decat sa dai mult pe carene mai bine iei unul cu totul.....tot numai parerea mea. . Bai, da' cand vine caldura ca m-am saturat de povesti pe forum!...........ultimile pagini sunt doar povesti de Mess....nu mai are nimeni rabdare la noi ploua de 10 zile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 gata si la mine drumul calarasi- bucuresti . foarte misto sa conduci din nou dupa ceva vreme. m-a plouat putin, m-a batut vantul in rafate pe autostrada, dar a fost al dracului de bine. @ pepsi - ma refeream ca am cea mai frumoasa carenata 2003+, ca a ta e ce-a mai frumoasa <2003...nu am ce sa comentez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Bine a zis calin cu povestile de mess pe forum, dar ploua in draci peste tot... speram si eu la o plimbare zilele astea dar no chance asa ca mai astept. macar de paste sa fie bine (si dupa evident) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 (editat) Cand ? 24-25-26 Aprilie [ 5 ] ** [23.81%] 8-9-10 Mai [ 8 ] ** [38.10%] hai la vara ! [ 6 ] ** [28.57%] Unde ? Sighisoara [ 12 ] ** [57.14%] Sibiu [ 3 ] ** [14.29%] undeva la munte in pustietate ( specificati voi ) [ 2 ] ** [9.52%] Cam acesta este statusul sondajului. Probabil nu vom mai avem parte de multe alte voturi. Mie mi-ar fi placut in pustietate, dar o sa ma bucur pe drum. Pana atunci sa ne gandim cum o sa facem cu cazarea , poate la un motel sau cine stie unde. O sa caut sa vad. Editat Martie 14, 2009 de Redpik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 A, treaba cu statul la cort era gluma? Eu deja ma gandeam de unde sa fac rost de un cort mai mic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 (editat) Nu, n-ar fi o gluma. Dar asta inseamna sa mergem sa gasim un loc de campat langa oras, nu ? Vor fi toti de acord cu asta ? Mie mi-ar face o placere enorma. Ma uitam si unele vile au cate 10-14 camere cu preturi de la 100-150 lei (destul de mult ) pe noapte. Zic eu ca daca ne strangem mai multi si ocupam toate camerele putem negocia un pret mai avantajos. Edit. @giks : Sa ne traiesti mandrule posesor de Sv . Frumusica foc micuta cu cadrul negru. Sa te poarte sanatos oriunde te-ai aventura . Editat Martie 14, 2009 de Redpik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giks Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Salutare, De ceva vreme sunt si eu mandru posesor de SV 650, si as vrea pe aceasta cale sa salut toti posesorii de SV si nu numai, si multumesc tuturor celor care au dat sfaturi pe forum (mai ales la sectiunea "incepatori" ) . Ea este dansa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Salutari si multi km pe el . pe noi cand ne vizitezi? @kid: pai nu stiu cati ar fi sa nu ar fi de acord cu camparea. eu sunt ok oricum, dar cu cortu era parca mai in natura asa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Nu, n-ar fi o gluma. Dar asta inseamna sa mergem sa gasim un loc de campat langa oras, nu ? Vor fi toti de acord cu asta ? Mie mi-ar face o placere enorma. Ma uitam si unele vile au cate 10-14 camere cu preturi de la 100-150 lei (destul de mult ) pe noapte. Zic eu ca daca ne strangem mai multi si ocupam toate camerele putem negocia un pret mai avantajos. Edit. @giks : Sa ne traiesti mandrule posesor de Sv . Frumusica foc micuta cu cadrul negru. Sa te poarte sanatos oriunde te-ai aventura . votez pt cort... dar cine i-mi duce un cort de 4 persoane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Esti norocos, al meu e de 6 persoane.. zici ca vin cu apartamentul dupa mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate