Sari la conținut

Suzuki Sv 650s/1000

Delia
 Share

Postări Recomandate

Daca sunteti nemultumiti de claxon, puteti incerca un AirHorn, daca nu ma inseala memoria parca avea cineva chiar pe un SV, nu mai stiu cine; Oricum se gasesc pe net de vanzare - au o trompeta si-un compresor, se leaga la butonu de claxon normal. Cu unu din ala zici ca esti TIR nu motor :scratch:

Cam asa ceva are tipu asta de mai jos, ce-i drept pe un Gixer de o mie

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut,

Am o intrebare destul de urgenta...eu am gasit montate pe motor (sv650s din '99) becuri H1 de 55W pe ambele faze. In manualul de pe net scrie ca are 2 becuri de 45/45W. Vreau sa pun un xenon pe faza scurta, si momentan nu stiu ce model de bec sa comand. Daca ma ajuta cineva cu un informatii dau o :scratch: .

Merci!

Link spre comentariu

apoi cand cumperi xenonul specifici ca ai H1 W nu cred,ca,conteaza din cate stiu eu(la xenon)si plus ca pe faza lunga eu miam pus de 65w si nu are nici pe dracu si nici nu cred ca o sa aiba caci pe lunga este doar oglinda si protectia de plastic(nu stiu cum ii zice:P)si nu are ce sa arda precum se spune

PS:in poza culorile difera,in realitate ledul si xenonul se vad alb(xenonul e de 8000) iar faza lunga se vede un galbui palid cu tente de albastru deoarece becul este vopsit albastru(din fabrica)

post-42111-1238335684_thumb.jpg

Editat de khrisstyan
Link spre comentariu

De Watti nu-mi fac nici eu probleme, oricum xenonul consuma mai putin, dar ma intrebam daca nu cumva forma becului ar trebui sa fie alta. Merci oricum de info, pana la salariu mai am ceva timp de reflectat. BTW, unde ai gasit halogen de 65W si ce model e?

Ma mai gandeam la o chestie si am vrut sa investighez azi daca se poate face, dar din cauza ca a inceput ploaia nu am mai putut. Vreau sa vad daca nu cumva se poate monta pe faza lunga un bec H4 cu doua faze, ca sa fie amandoua farurile aprinse tot timpul (parca arata cam ciudat asa chior de un ochi).

Editat de Tija
Link spre comentariu

Un bec H4 cred ca ar merge, daca vrei sa pui un HID cu H4 s-ar putea sa faci un pic de creatie, dar oricum cred ca e mult mai simplu la varianta S fata de N; yo la Nul meu m-am chinuit un pic, dar am reusit (fara sa dau gauri sau altceva - nu voiam sa gauresc carcasa farului, in schimb am blindat zona cu banda :cheers: )

In plus, daca pe un S cu cele doua faruri, pui 2 H4 si ii mai pui si niste claxoane tip trompeta, ii dai faza lunga si claxon - chiar ca zici ca iesi cu traileru la plimbare :bounce:

Link spre comentariu

Halogen gasesti in mag d piese auto daka vrei sa stea si lunga aprinsa cauta cva bec mai slab(daka nu umbli noaptea) :bounce:

nu stiti unde as putea gasi garnitura d cauciuc in O pt kpakul d ulei!

dace e aia la care ma gandesc si eu si nu gasesti sa iei una gata facuta poti sa o faci singur acasa dintr-o bucata de cauciuc si ceva preducele. :cheers:

Link spre comentariu

mistery solved :D.

@khrisstyan: interesanta lumina la bord. nu e obositoare noaptea? intreb pt ca pe mine albastrul mereu m-a obosit, dar arata chiar misto. In rest la cei doi ochi nu stiu ce sa apreciez, ca eu am doar unul mare :D

Link spre comentariu

suntem frati, din galati dar eu locuiesc acum in tg mures. eu am avut cb, frate-miu are gs

v-am zapacit de cap :D

pentru pogor:preducelele sunt niste unelte care se gasesc intr-o gama maricica de dimensiuni ,cu care se poate taia diferite garnituri din cauciuc pele :D si chiar plastic ,de forma rotunda.ideale pt confectionarea de garnituri.

ps:si cred ca stiai asta.

pentru alte nelamuriri va astept cu intrebari :crack:

Editat de pogor[frate]
Link spre comentariu

Fratilor , nevoie mare de oglinda stanga 1st gen ... va roog ! :D

Imi comandasem una ...le-am zis de 3 ori ca vreau de-asta veche si mi-au trimis noua...

Btw : am revenit din concediu calare. vrum vrum :D

Editat de Redpik
Link spre comentariu

Salutari, am intrat si eu in randul celor cu regulator de tensiune ars. Ca sa reactualizam informatia (dupa ce am stat in drum ceva vreme nu imi mai vine sa caut eu :blink:) se zicea pe aici ca ar fi mai bun un regulator de suzuki GSX-? ??? an ??, sau sa imi caut tot unul de SV (banuiesc ca se va praji si acela ca deh). Astept raspunurile cu nerabdare (vreme frumoasa e, si eu nu mai am cum sa calaresc :unsure: ). Multumesc

Link spre comentariu

Salutari, am intrat si eu in randul celor cu regulator de tensiune ars. Ca sa reactualizam informatia (dupa ce am stat in drum ceva vreme nu imi mai vine sa caut eu :blink:) se zicea pe aici ca ar fi mai bun un regulator de suzuki GSX-? ??? an ??, sau sa imi caut tot unul de SV (banuiesc ca se va praji si acela ca deh). Astept raspunurile cu nerabdare (vreme frumoasa e, si eu nu mai am cum sa calaresc :unsure: ). Multumesc

Eu stiu ca la SV650 K2 merge de GSXR600 K2 dar numai din auzite. Cu toate ca am avut si eu regulatorul ars, mi-am luat tot de SV. O sa-mi montez pe el un ventilator de procesor sau de carcasa de calculator. Sper sa reziste.

Link spre comentariu