rocky Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 Ce parere aveti de intersectia de la TITAN, unde este magazinul, dar exact la gura de metrou, pe coltul cu parcul. Loc ar fi de vreo 40-50 de scutere, avem si de unde lua un suc sau o apa plata cu lamaie , in plus parcul IOR este aproape si este plin de banci, nu mai stiu exact daca si acolo, dar sunt destule, iar de acolo avem trasee de ne sar capacele pe unde sa ne plimbam, stiu eu personal strazi pe unde ne putem plimba linistiti, nu prea circulate, cu asfalt ca-n palma, putem sa iesim pe centura , sa ne plimbam, nu pentru alte chestii , sa ne vorbim, sa ne povestim, poate ne creste tupeul si poate facem o mare in vara asta, asa un drum de 8 ore dus stat la camping, etc, etc, etc Unde-s multi tupeul creste... Asfalt uscat si salutari cu farul! PS - Astept parerile voastre despre locul propus eu unul cred ca este foarte bine la intersectia titan.avem si parcul si sunt si cateva terase destul de dragute prin zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebastiansss Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 Salutare, se cauta proprietari de scutere sau mopede pentru o firma noua de curierat prin Bucuresti! Salariu FOARTE BUN! Sambata si duminica libere!!! iNFORMATII la DL BADEA CODRUT 0788832679. Va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Septembrie 20, 2007 Autor Share Postat Septembrie 20, 2007 Salutare, se cauta proprietari de scutere sau mopede pentru o firma noua de curierat prin Bucuresti! Salariu FOARTE BUN! Sambata si duminica libere!!! iNFORMATII la DL BADEA CODRUT 0788832679. Va asteptam! Mestere. Ai cam dat-o cu nuca in perete. Ce-ti veni sa postezi aici. Poate nu sti dar exista sectiuni speciale dedicate acestui fel de anunturi. Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Septembrie 22, 2007 Share Postat Septembrie 22, 2007 Salutare scuteristi, pentru maine duminica vin si eu cu o propunere de traseu:sa va duc la mine la tara la Peris....mergem pana in sat ..coboram la crescatorie si dupa aia mergem prin padurea Scrovistea pana la Ologeni....mentionez ca drumul e ca in palma in padure (e asfaltat) si e superb:aer curat,serpentine,coborasuri,urcusuri etc etc....traseul ar fi cam asa :Circ (ora 14 sau mai devreme)-iesim pe DN1-de la iesirea spre Snagov(aia in dreapta) continuam spre Ploiesti inca 2 km si facem stanga spre Peris -sunt 8 km pana in sat (drumul ca pe DN1)- in Peris mergem pana la Gara apoi coboram la crescatorie si apoi ne intoarcem pe unde am venit si la un moment dat o sa facem stanga spre padure-mergem spre Ologeni ca sa ne ozonam un pic (merge si de un gratar in padure acolo..sau chiar si de o endureala -sunt drumuri pentru biciclete)-dupa care ne intoarcem in Bucuresti... cati km sunt ?...Bucuresti-Peris=37 km ...ce ne mai invartim prin padure inca 10 km sa zic si apoi intoarcerea...deci estimativ sa zic 80 km cu totul...v-am zis ca sa va estimati tehnic scuterele daca pot face fata ...viteza aprox.45-50....durata totala :in 2-3 ore nu avem ce face ....logic daca facem un gratar se mai prelungeste.....drumul este ca pe DN1 si avem ce vedea ....astept confirmari daca veniti... --- Mesaj completat în 23 Sep 2007 09:09 -------------nu vine nimeni ... ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 Spuneti si voi cum a fost, poze....etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 salutare pai ce sa zik cam najpa belele pe capu nostru read this.... http://www.scuterclub.ro/forum/index.php?showtopic=75 de la postu meu in jos de la postu nr 15 in jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 Cam urata aventura. Sper ca s-a rezolvat cu pagube cat mai mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 nu sunt pagube foarte mari:-lui Cio i am dus banii a doua zi ce m-a sunat -al meu il fac pe Casco..deja am fost si mi a facut constatarea la Asiban..tre sa ma duc la service acum sa mi faca devizul de plata...ma duc cu devizul la centrala Asiban...aia baga jumate din suma si service ul comanda piesele....cand se termina lucrarea Asiban-ul baga si restul de plata...ce e misto cu Casco asta ca am bagat cam tot ce aveam zgariat pe scuter(si de la alte "ocazii" asa ca scuteru o sa fie ca nou:am comandat pana si cricul central!) cam asta cu fiarele:partea mai proasta e ca mi a iesit destul de prost radiografia la genunchi...cica ar fi ceva ligamente pe acolo cam naspa....cand cobor scarile parca ma tine ceva pe acolo intradevar ....cam asta e tot:pentru ce imi pare rau si chiar ma apasa e faza ca Cio a fost implicat si el si saracu n avea nici o vina ,daca as fi ajuns in sant sau nu stiu unde poate ma simteam moral mai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 lasa man fieru se indereapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 Vin si eu cu o propunere pentru duminica, 07.10.2007. De la circ plecam la SIAB, il avem pe scr33ky inauntru cu stand, am vorbit cu el si ne baga fara probleme. Deci, duminica ne vedem cat mai multi si sa dam o fuga la SIAB? Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 Vin si eu cu o propunere pentru duminica, 07.10.2007. De la circ plecam la SIAB, il avem pe scr33ky inauntru cu stand, am vorbit cu el si ne baga fara probleme. Deci, duminica ne vedem cat mai multi si sa dam o fuga la SIAB? Bafta! merge merge ... unde ne lasam scooterele acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 avem parcare pazita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 eu sunt din vrancea daca e careva din vrancea haideti sa ne intalnim undeva !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 Propun sa ne intalnim azi la ora 14:00 la fantana la Circ si apoi sa mergem undeva la un capucino sau o cola sa ne incalzim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nartik Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 Cine e din Piatra Neamt??? Mai mai aflu si eu in treaba cu gandul ca e careva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Decembrie 2, 2007 Autor Share Postat Decembrie 2, 2007 Salut. Ca de obicei astazi la ora 14:00-14:30 ne vedem la Circ. Cine mai vine? Ne vedem acolo. Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 Daca este cineva interesat de un REX postez aici un link. /index.php?...st&p=956837 Multumesc si scuze pentru deranj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myhay1208 Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 Care e din apropiere de targoviste ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paipoc Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 eu zic k ar fi bine undeva in zona unirii!e in centru..si e cel mai bine si mai accesibil pt toata lumea!nu?ce parere aveti?dak se hatarasm ami multi si sunt de accord..stabilim si un loc concret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magu Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 >>>nu cred ca e chiar ''elegant'' sa ne intalnim la unirii unde e aglomeratia ce mai mare si nebuneala...............insa PAREREA mea ar fi la Politehnica......acolo ne putem dezlantui in voie> >>>a fost doar o parere...........mi-e indiferent >>>Sarbautori Fericite si un 2008 plin de km:* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebastyan Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 Eu sunt de parere ca ar fi loc destul in parcarea din fata casei poporului .... am vazut de mai multe ori mai multi motociclisti stransi acolo ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 eu zic sa va intalniti fiecare unde vreti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 Locul de intalnire s-a hotarat inca din martie Pentru mai multe detalii, consultati semnatura! Cui nu-i convine, se poate aduna unde doreste, cu cine/ce doreste! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Cu ocazia dezghetului, CSR va invita la prima adunare de scuteristi duminica de la ora 14.00 la locul stabilit(gasiti la semnatura mea)! Mai schimbam o impresie, mai ne sfatuim, mai bagam dupa un gratar ceva. Distractie Va asteptam in numar cat mai mare! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koyotina Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 scooter obligatoriu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate