Cap0ne Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Uite cum iti puneai tu numere pe mobra Vladule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Ce mobra naspa, stop lipit cu scoci, semnalele prinse cu bride si numarul prins cu sarma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 (editat) Bai, 'nnnaspa' cum e, e a mea si-mi foarte convine Bafta! p.s.: @Cap0ne mersi de poza Editat Iulie 21, 2009 de VladuL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 vlade , ma scuzi ca te intreb , da ce numar e ala ? Din ce tara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
max_ Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 scuze, stiu sunt off topic dar vreua sa va intreb ceva : maine vreau sa imi cumpar un scuter chinezesc de un mag de langa targul vitan , vroiam sa imi ziceti si mie la ce sa fiu atenta cand il iau , k nu ma pricep si nu vreau sa imi iau teapa , si ce acte trebuie sa aiba exact k sa nu am probl la inmatriculare la primarie . ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 (editat) ai PM @sorin.bc nr de motocicleta, din bulgaria. Editat Iulie 21, 2009 de VladuL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
max_ Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 locuieste cineva in zona maria rosetti - armeneasca ? dispus sa mearga la plimbare pe stradute cu o incepatoare? :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 (editat) io stau la unirii fac...3 minute? da'mi un semn p mes , dumalex13 Editat Iulie 26, 2009 de iReal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igrec Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 vladule e motor , ce model e , frumoasa tare toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 sambata 08 08 09 se pleaca la Intorsura Buzaului pe traseul Bucuresti - Urziceni - Buzau - Carlomanesti - Nehoiu - Intorsura Buzaului - Brasov - Sacele - Predeal - Auga - Busteni - Sinaia - Comarnic - Campina - Ploiesti - Bucuresti. plecarea va avea loc la ora 7 din rond la soseaua Kiseleff,intalnirea va avea loc la ora 6:45, doritorii pt. acest traseu sunt rugati sa posteze aici ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nchivu Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Salut sunt nou pe aici! cand iesiti la o plimbare imi dati si mie un pm daca va lasa inima! Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaZvAnUtZu Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 nu facem o iesire baieti din iasi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu30 Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Salutare baieti La bulgari cand mergem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nchivu Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Ori la bulgari sa mancam un pui la rotisor cu paine si usturoi dala bun de la ei ori pe la dealu negru la niste mici:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaZvAnUtZu Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 iasu diseara la plimbare ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PuMa Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 cand se iese pana la urma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 nu iese nimeni azi la circ ? Mesaj completat au trecut cateva luni de cand nu a mai postat nimeni pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
keloo85 Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 duminica ( 18.04 ) se anunta "cer partial noros", cel putin pentru moment si o temperatura de 20 de grade... cred ca ar fi o zi ok pentru o plimbare pe langa bucuresti. ce ziceti? se baga cineva? ora 14.00, aleea circului? bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 io mi'am calat setu 8-| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victorash00 Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 ati murit toti ? ) hai ca sunt nou pe aici si n-am cu cine ma plimba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 ati murit toti ? ) hai ca sunt nou pe aici si n-am cu cine ma plimba La parcul tineretului se strang scuterisiti...intalnirile de la circ sunt deja ...istorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpyo982 Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Salutari! Cam de mult nu a mai fost nici o miscare pe aici.... Haideti sa o facem lata, asa ca de sfarsit de sezon!!! Duminica, 14.11 organizam o iesire catre Retezat (pentru cei din judetul HD si nu numai). Se lasa cu gratare si voie buna. Doritorii se pot strange in intersectia Calan-Hunedoara-Hateg la ora 10 (pentru cei din Calan, Hunedoara, Deva si imprejurimi). Plecarea va fi la 10:10. Pentru doritorii din Hateg, la ora 10:40 ne oprim pentru 10 minute langa parc. Distanta totala (dus - intors) este de ~ 100 km. Oprirea se face la Academie (langa Gura Zlata), unde se va lasa cu gratare. In caz de plictiseala, putem urca si pana pe baraj. Asta mai vedem la fata locului! Pentru confirmare lasati un mesaj aici sau la ID mess: scorpyo982. Pentru relatii suplimentare: 0762588312 Cu cat mai multi cu atata mai bine! Ne vedem duminica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pemul Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 Cei de pe langa Orsova ,jud MH ,ce ziceti de o intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Salutari! Cam de mult nu a mai fost nici o miscare pe aici.... Haideti sa o facem lata, asa ca de sfarsit de sezon!!! Duminica, 14.11 organizam o iesire catre Retezat (pentru cei din judetul HD si nu numai). Se lasa cu gratare si voie buna. Doritorii se pot strange in intersectia Calan-Hunedoara-Hateg la ora 10 (pentru cei din Calan, Hunedoara, Deva si imprejurimi). Plecarea va fi la 10:10. Pentru doritorii din Hateg, la ora 10:40 ne oprim pentru 10 minute langa parc. Distanta totala (dus - intors) este de ~ 100 km. Oprirea se face la Academie (langa Gura Zlata), unde se va lasa cu gratare. In caz de plictiseala, putem urca si pana pe baraj. Asta mai vedem la fata locului! Pentru confirmare lasati un mesaj aici sau la ID mess: scorpyo982. Pentru relatii suplimentare: 0762588312 Cu cat mai multi cu atata mai bine! Ne vedem duminica! Asa este! Da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<bike4ever> Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 La circ mai vine cineva ? Se mai organizeaza acolo intalnirile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate