DKWraith Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 كنت الحمل والولادة اليوم ، أقل عرضة... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 daca tot e matrimonAle, caut si eu barbat orfan, mut, bogat! Neaparat in ordinea asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 اليوم ، أقل عرضة... وأعتقد أننا نخسر من التفاصيل ، لا تظن Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Esti bagabont...tu o cauti pe dodolicious, recunoaste. Ie departe, bre.. ..caut una mai aproape de casa, sa nu ma coste drumu' mai mult decat filtrul de ulei.. Mesaj completat daca tot e matrimonAle, caut si eu barbat orfan, mut, bogat! Neaparat in ordinea asta! Mut? Si daca e mut ca n-are limba, itz mai convine?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 (editat) daca tot e matrimonAle, caut si eu barbat orfan, mut, bogat! Neaparat in ordinea asta! Faci ce faci, si tot la mine te gandesti. PmS : JJ-ule sa nu fie mut d-ala de la marmacie. Editat Mai 9, 2010 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Mut? Si daca e mut ca n-are limba, itz mai convine?? Pai ce dracu' sa fac cu limba lui? d'aia are lullah! 9aualeu, imi cer scuze..pls, fara warn!) si-n plus, daca lipsa limbii ajuta la SILENCE, nu am nevoie de limba respectivului in alte situatii Mesaj completat Faci ce faci, si tot la mine te gandesti. ehhhhhhhhhhhhhhh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 PmS : JJ-ule sa nu fie mut d-ala de la marmacie. Pai atunci ar fi specificat "si impotent", presupunez.. Pai ce dracu' sa fac cu limba lui? d'aia are lullah! 9aualeu, imi cer scuze..pls, fara warn!) si-n plus, daca lipsa limbii ajuta la SILENCE, nu am nevoie de limba respectivului in alte situatii Mea culpa, am uitat ca pentru asta compenseaza partea aia cu femeie+femeie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Asaaaa..ai fost perspicac. pan' la urma, ca m-am saturat de atat off-topic: care din voi, glumetilor le-ati da filtru' de ulei buhaitelor din prima pagina?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Asaaaa..ai fost perspicac.pan' la urma, ca m-am saturat de atat off-topic: care din voi, glumetilor le-ati da filtru' de ulei buhaitelor din prima pagina?) Folosit? Cu ce velocitate? Inspre ce parte a capului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Asaaaa..ai fost perspicac.pan' la urma, ca m-am saturat de atat off-topic: care din voi, glumetilor le-ati dat la filtru' de ulei buhaitelor din prima pagina?) O mica corectiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 O mica corectiune. my point, exactly! se aproba corectura. hai, care mai bagati poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 وأعتقد أننا نخسر من التفاصيل ، لا تظن حتى الجنس البشري سوف تختفي ، ولكن ليس النساء... انهم ليسوا الناس! Mesaj completat Asaaaa..ai fost perspicac.pan' la urma, ca m-am saturat de atat off-topic: care din voi, glumetilor le-ati da filtru' de ulei buhaitelor din prima pagina?) deÂşi incerc să-l ințeleg pe Picasso, cîn' mă uit la pozili ălea, realizez că mai era loc de studiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 deÂşi incerc să-l ințeleg pe Picasso, cîn' mă uit la pozili ălea, realizez că mai era loc de studiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 da` voi chiar va distrati nu? @Valo cand ne arati pozele cu the masterpiece?...ne.ai prooomis pupici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 decat sa vad poze cu tute imbracate in costume luate de la petshop...aaaa....pardon de la alt shop, mai bine continuati cu "matrimonialele" ca e mai fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 حتى الجنس البشري سوف تختفي ، ولكن ليس النساء... انهم ليسوا الناس! رومانيا لا تزال بعد 50 عاما من نهاية العالم ، لذلك نحن تلتف Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 hai bre, nu ati mai facut nimic de ieri pana azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 (editat) Carturare, ai dreptate, vad ca nu se mai fura nimic...nici macar o fata. Editat Mai 10, 2010 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 un filtru de ulei ar fi tocmai bun..mi-ar prinde mai bine ca un inel de logodna! Beibi, vrei să-mi fii logodnică? Haidi bre, băgați pozne că ie multă lume doritoare de vederi la anumite părți ale pielii. @Cărturareeeeee, di ce să nu te însori bre? Tot aÂşa single păpuÂşe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scania.topline Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 وأعتقد أننا نخسر من التفاصيل ، لا تظن 我不知道人们为什么不把照片,看看有什么女孩可以窃取SMAEB ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 @Cărturareeeeee, di ce să nu te însori bre? Tot aÂşa single păpuÂşe? Ce sa fac Biraidarizdo, daca nu mi-am gasit jumatatea supermotarda..... e cam greu, am si eu niste pretentii de la o muiere de te ia capul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 (editat) Ce sa fac Biraidarizdo, daca nu mi-am gasit jumatatea supermotarda..... e cam greu, am si eu niste pretentii de la o muiere de te ia capul... Sunt curioasă cam care ar fi aceste pretenții Âşi cam câte. Poate mă fac un fel de Cupid cu un soț, o nevastă Âşi o viitoare logodnică (ai auzit Valo?) Âşi-ți găsesc jumătatea motoradă. Editat Mai 10, 2010 de Biraid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 (editat) daca faci asta si iese o lucrare, iti fac cinste o sedinta foto pe cea mai laser motoreta ever Desi nu cred ca o sa ai succes in demersuri, sunt batran si expirat, motardele umbla la sub 28 Editat Mai 10, 2010 de Carturaru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 daca faci asta si iese o lucrare, iti fac cinste o sedinta foto pe cea mai laser motoreta ever Desi nu cred ca o sa ai succes in demersuri, sunt batran si expirat, motardele umbla la sub 28 Yeah, baby! Găina bătrână face supa bună. La 30+ bărbații-s buni (se apropie de perfecțiune), plus de asta, întotdeauna mi-a plăcut zzr-u de 1400 sau un 954 roz. Tot o ieÂşi ceva Cărturare, tot o scoatem noi la capăt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 ... cand se stinge lumina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate