*adytza* Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 (editat) Se vinde Aprilia RS 125,power valve(11kw in acte),motor refacut recent.Moto merge impecabil. Pret:1300euro negociabil Tel:0766 640 504 Horia Editat Mai 14, 2010 de *adytza* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 Recomand >> http://vimeo.com/6612271 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 salutare, un carburator de RS125 din 2006 cam cat ar costa? are cineva de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
muZiKie Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 (editat) Salut, am si eu o intrebare/nelamurire... Cum trebuie sa procedez pt. a schimba nr. de politie in nr. de 50. M-am interesat in mai multe locuri de tot ce inseamna acest lucru, insa cu o singura chestie am ramas nedumerit. Cum procedez la politie pt. a scoate motorul din circulatie(radia) ca dupa aceea sa-mi fac actele de 50. Ce trebuie sa declar la politie, ce le zic, le trebuie vreo dovada, merge facuta chestia asta? Initial cineva m-a sfatuit sa le zic ca am facut accident cu motoru(cazut) si l-am vandut pe piese. A mai procedat cineva in felul acesta ( schimbat acte din 125 pe 50 )? Multumesc . Editat Mai 17, 2010 de muZiKie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 (editat) Salut, am si eu o intrebare/nelamurire... Cum trebuie sa procedez pt. a schimba nr. de politie in nr. de 50. M-am interesat in mai multe locuri de tot ce inseamna acest lucru, insa cu o singura chestie am ramas nedumerit. Cum procedez la politie pt. a scoate motorul din circulatie(radia) ca dupa aceea sa-mi fac actele de 50. Ce trebuie sa declar la politie, ce le zic, le trebuie vreo dovada, merge facuta chestia asta? Initial cineva m-a sfatuit sa le zic ca am facut accident cu motoru(cazut) si l-am vandut pe piese. A mai procedat cineva in felul acesta ( schimbat acte din 125 pe 50 )? Multumesc . Intreaba mai degraba ba topicul de scutere , aici toate 125 sunt inscrise legal. Mai sunt cateva exceptii... Editat Mai 18, 2010 de MALASORTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 cine iti schimba in cartea tehnica din 125 in 50??? Chestia asta se face doar la RAR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
muZiKie Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 (editat) Probabil ca nu se poate schimba , pe mine ma interesa doar daca la politie pot sa-l scot din circulatie si care ar fi pasii, insa tot odata eu sa pastrez motoru(cadru, etc.) iar dupa aceea sa ma duc sa-l inmatriculez pe 49. Editat Mai 18, 2010 de muZiKie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Te duci la remat si obti o adeverinta de casare (desigur, cu spaga). Cu ea te duci la politie pt a scoate din circulatie motoru. Eventual tre scos si de la fisc k sa nu mai platesti impozit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
muZiKie Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Ok. Iti multumesc pt. timpul si pt. raspunsul acordat. Mesaj completat Are cineva idee de unde pot face rost de un suport de numar pt. un rs 2007 ? Mesaj completat Stie cineva codul la culoarea alba de la RS125 2007 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 Ok. Iti multumesc pt. timpul si pt. raspunsul acordat.Mesaj completat Are cineva idee de unde pot face rost de un suport de numar pt. un rs 2007 ? Mesaj completat Stie cineva codul la culoarea alba de la RS125 2007 ? Asta nu iti place? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
muZiKie Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 Este facut de tine sau cumparat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 Este facut de tine sau cumparat ? Facut de mine,daca iti place..da-mi un pm cu id-ul tau si iti spun cam cum sa il faci,mai atasez 2 poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
muZiKie Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 (editat) N-are nimeni idee de unde pot afla codul de culoare alba de la RS125 2007 ? Editat Mai 24, 2010 de muZiKie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 N-are nimeni idee de unde pot afla codul de culoare alba de la RS125 2007 ? Albul ala este alb...nu conteaza codul :| ...iar in general de coduri pentru alte culori la aprilia nu o sa gasesti nici macar la reprezentanta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Azi am observat ca trebuie sa schimb placutele de frana,ce firma sa pun,care sunt bune si care nu sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Eu am Carbone Lorraine pe față Âşi sunt foarte miÂşto. Cele mai proaste mi s-au părut Ferodo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Eu am Carbone Lorraine pe față Âşi sunt foarte miÂşto. Cele mai proaste mi s-au părut Ferodo. In ce sens sunt proaste?nu rezista multi km,franare mai slaba? si carbone lorraine cat a costat un set,un link? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 In ce sens sunt proaste?nu rezista multi km,franare mai slaba? si carbone lorraine cat a costat un set,un link? Păi în primul rând au mâncat mult din disc, care până la urma a fost schimbat. Nu frânau deloc cum trebuie, blocau uÂşor de tot roata, nu puteam doza frânarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 are cineva rs 125 in braila ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmc Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 aveti idee daca la setul 154 polini se poate folosi si bujie normala de rs (BR10EG) sau trb neaparat aia recomandata de ei champion care e 1 mil jumate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 da pe set-ul polini nu am stiut k trebe alta bujie....merge..... io am avut br8es si mergea ok ......un prieten avea echivalentul lui br10eg dar de la denso si nu o avut probleme... punei o bujie fai rodajul si dai reising ... si pompa de ulei fa-o sa ii dea ulei putin mai mult.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 Merge cu bujie normala.Bujia normala fiind BR10EG sau BR10EIX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VipCristian Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 De unde imi pot cumpara si eu un cablu de acceleratie original? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 De unde imi pot cumpara si eu un cablu de acceleratie original? Am eu folosit,dar impecabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate